Νέα

ντρεσινγκ κοουντ για μπουρδελα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos832014
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
αν βέβαια δεν μασαμε και στα αρχιδια μας οι γνωστοι τότε προτείνω μαζικη έξοδο όλων των μελων με μπλουζάκι με τυπωμένο με το ονομά μας στο σαίτ ετσι για να γνωριστουμε καλύτερα.... :grin:

τυπε αυτο ειναι προβλημα,πως θα καταλαβουμε ποιος ειναι ο γιασου;  :S

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
hb4q1.jpg

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
οχι τυπε
αλλα τα σεβομαι τα πορνιδια
παω παντα στην τριχα
καμια μερα φοβαμαι οτι θα σκασω με μπουκετο τριανταφυλλα και σοκολατακια
Πριν απο χρονια Πασχα ειχα παει στην Ανδριαννα στη Διδυμου με τσουρεκι και σοκολατενιο αυγο. Ηταν μια πολυ ρομαντικη σχεση... εγω ακομα στον τριτο γαμο μου θυμαμαι...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Σε κάποια φάση είχα σκάσει απο την δουλειά με την κουστουμιά,γραβατικό,παλταδούρα τύπου Μποτία,παπούτσι σένιο,κολώνια Burberry London(καλή είναι,αν έχετε λεφτά πάρτε τη) και πήγα να βατέψω την Αλιόνα,πριν κανένα 2άρι χρόνια,πρίν συνταξιοδοτηθώ.Να τονίσουμε ότι παρά τα χρόνια μου έχω πολύ αθλητικό σώμα,αν και φαίνομαι μεγαλύτερος στην φάτσα.Μπαίνω μέσα στο μπουρδελάκι,με βλέπει η λεκανατζού,μια αχώνευτη είχαν τότε και μένει κάγκελο.Σκάει μύτη η Αλιόνα δίνω λεφτά και μπαίνω δωμάτιο.Και με το που μπαίνω,μπαίνει και αυτή,μου κατεβάζει το φερμουάρ και άρχισε να με τσιμπουκώνει.Αρχίζω να γδύνομαι και εγώ και έγινε της πουτάνας.Καύλωσε η γαμημένη ρουφοκωλού και έκανε ένα γαμήσι σούπερ.Η εμφάνιση μετράει στα μπουρδέλα.Όχι τόσο το στύλ,αλλά ο τρόπος και η καθαριότητα.Και ακριβώς επειδή πηγαίνουν ουκ ολίγοι βρωμιάρηδες,η καλή και καθαρή εμφάνιση θα εξασφαλίσει καλύτερες υπηρεσίες τις περισσότερες φορές.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Σε κάποια φάση είχα σκάσει απο την δουλειά με την κουστουμιά,γραβατικό,παλταδούρα τύπου Μποτία,παπούτσι σένιο,κολώνια Burberry London(καλή είναι,αν έχετε λεφτά πάρτε τη) και πήγα να βατέψω την Αλιόνα,πριν κανένα 2άρι χρόνια,πρίν συνταξιοδοτηθώ.Να τονίσουμε ότι παρά τα χρόνια μου έχω πολύ αθλητικό σώμα,αν και φαίνομαι μεγαλύτερος στην φάτσα.Μπαίνω μέσα στο μπουρδελάκι,με βλέπει η λεκανατζού,μια αχώνευτη είχαν τότε και μένει κάγκελο.Σκάει μύτη η Αλιόνα δίνω λεφτά και μπαίνω δωμάτιο.Και με το που μπαίνω,μπαίνει και αυτή,μου κατεβάζει το φερμουάρ και άρχισε να με τσιμπουκώνει.Αρχίζω να γδύνομαι και εγώ και έγινε της πουτάνας.Καύλωσε η γαμημένη ρουφοκωλού και έκανε ένα γαμήσι σούπερ.Η εμφάνιση μετράει στα μπουρδέλα.Όχι τόσο το στύλ,αλλά ο τρόπος και η καθαριότητα.Και ακριβώς επειδή πηγαίνουν ουκ ολίγοι βρωμιάρηδες,η καλή και καθαρή εμφάνιση θα εξασφαλίσει καλύτερες υπηρεσίες τις περισσότερες φορές.

πούτσες μπλέ...το πορτοφόλι κι η γαλαντόμος συμπεριφορά (βάζω χέρι τσέπι, βγάζω χαρτί) είναι που εξασφαλίζει καλύτερες υπηρεσίες...λές μαλακίες. Φάε τώρα τη Μπούρμπουρυ κολώνια σου συνταξιοδοτημένε και ζήσε με την ανάμνηση ότι σου σηκωνόταν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Mήπως σε λένε Κώστα τύπε  :think:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φόρμα και φουτεράκι ... να τα βγάζεις και να τα φοράς όσο πιο απλά και εύκολα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom