Επισκέπτης
γιατι θεε μου δεν μου εδειξες αυτο το σαιτ νωριτερα;
αχαχαχαχαχαχαχαχα
χοπ χοπ
γιατι θεε μου δεν μου εδειξες αυτο το σαιτ νωριτερα;
Αυτό είναι πάντως ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα γενικά και δεν νομίζω να κάνεις σε κάποια καλή εντύπωση(ιερόδουλη ή μη) αν το αμελείς.Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο στις επίσκέψεις μου σε studio/μπουρδέλα/cg είναι το θέμα της καθαριότητας.
Πάντα θεωρούσα ότι θα έπρεπε να είμαι καθαρός έτσι ώστε, ακόμα και αν η κοπέλα δεν με γουστάρει (δεν μου συμβαίνει συχνα! ) νομίζω ότι σίγουρα νιώθει πιό άνετα. Έχω μάλιστα παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια τακτικών επισκέψεων στην ίδια κοπέλα η απόλαυση (και των δύο) ήταν μεγαλύτερη όταν είχε προηγηθεί ένα ντουζάκι...
Εσείς συμφωνείτα με αυτή την αρχή; Αν ναι, την τηρείται πάντα;
Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο στις επίσκέψεις μου σε studio/μπουρδέλα/cg είναι το θέμα της καθαριότητας.
Πάντα θεωρούσα ότι θα έπρεπε να είμαι καθαρός έτσι ώστε, ακόμα και αν η κοπέλα δεν με γουστάρει (δεν μου συμβαίνει συχνα! ) νομίζω ότι σίγουρα νιώθει πιό άνετα. Έχω μάλιστα παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια τακτικών επισκέψεων στην ίδια κοπέλα η απόλαυση (και των δύο) ήταν μεγαλύτερη όταν είχε προηγηθεί ένα ντουζάκι...
σωστή ερώτηση ο συνάδελφος, επίσης με νερό ή χωρίς?παιδια οταν λετε ντουζακι εννοειτε με σαπουνι η χωρις ?
σωστή ερώτηση ο συνάδελφος, επίσης με νερό ή χωρίς?
σωστή ερώτηση ο συνάδελφος, επίσης με νερό ή χωρίς?
εγω παντως κανω παντα ντουζ χωρις νερο πριν παω στις πουτανες γιατι ειμαι καθαρο παιδι.
αλλα μη βραχουμε κιολας και κρυωσουμε
να βάλεις και το κασκολάκι σου μην αρπάξεις καμιά πούντα στη διαδρομή mama's boy ! και μη πας νηστικός θα σε θερίσειεγω παντως κανω παντα ντουζ χωρις νερο πριν παω στις πουτανες γιατι ειμαι καθαρο παιδι.
αλλα μη βραχουμε κιολας και κρυωσουμε
επίσης να ξυρίζεσαι με κοκα κολα πριν την επίσκεψη! σου κάνει δέρμα βελούδο σαν κώλο βρέφουςοντως εχεις δικιο, χωρις νερο καθαριζεσαι καλυτερα
να βάλεις και το κασκολάκι σου μην αρπάξεις καμιά πούντα στη διαδρομή mama's boy ! και μη πας νηστικός θα σε θερίσει
Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο στις επίσκέψεις μου σε studio/μπουρδέλα/cg είναι το θέμα της καθαριότητας.
εννοείται οτι αν παιζει ντούζ θα κάνω. Φροντίζω να έχω και μαζί μου υγρά μαντιλάκια ή αντισηπτικό με ευχάριστο αρωμα ώστε η κοπέλα να γουστάρει περισσότερο.
αισθανεσαι ψιλοασχημα που πλενεσαι και πριν και μετα? ε??ωραία, για το πριν ακούσαμε, μετά τί παίζει?
κάνετε ντουζάκι ή καθαρίζετε το "εργαλείο" (πχ με μαντηλάκι) και φεύγετε για ντουζάκι στο σπίτι σας?
να ακούσουμε και τις απόψεις πάνω σ' αυτό το θέμα.
εγώ προσωπικά κάνω ντουζ και πριν και μετά αλλά επειδή δεν έχω ακούσει και άλλες γνώμες αισθάνομαι ψιλοάσχημα.
που ρε τυπε?σε μπουρδελο να κανεις ντουζ?ωραία, για το πριν ακούσαμε, μετά τί παίζει?
κάνετε ντουζάκι ή καθαρίζετε το "εργαλείο" (πχ με μαντηλάκι) και φεύγετε για ντουζάκι στο σπίτι σας?
εγώ προσωπικά κάνω ντουζ και πριν και μετά αλλά επειδή δεν έχω ακούσει και άλλες γνώμες αισθάνομαι ψιλοάσχημα.
φυσικα και χρειαζετε γιατι στα σεντονια που ξαπλωνης πηγαινουν κι αλλοι και δεν ξερεις τι γινετε.ωραία, για το πριν ακούσαμε, μετά τί παίζει?