Νέα

Ντουζάκι πριν από ...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FrankyGoesToHollywood
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο στις επίσκέψεις μου σε studio/μπουρδέλα/cg είναι το θέμα της καθαριότητας.
Πάντα θεωρούσα ότι θα έπρεπε να είμαι καθαρός έτσι ώστε, ακόμα και αν η κοπέλα δεν με γουστάρει (δεν μου συμβαίνει συχνα!  :2funny: :rockon:) νομίζω ότι σίγουρα νιώθει πιό άνετα. Έχω μάλιστα παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια τακτικών επισκέψεων στην ίδια κοπέλα η απόλαυση (και των δύο) ήταν μεγαλύτερη όταν είχε προηγηθεί ένα ντουζάκι...

Εσείς συμφωνείτα με αυτή την αρχή; Αν ναι, την τηρείται πάντα;
Αυτό είναι πάντως ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα γενικά και δεν νομίζω να κάνεις σε κάποια καλή εντύπωση(ιερόδουλη ή μη) αν το αμελείς.

Εγώ περίμενα το θέμα να είναι: ντουζάκια πριν από το γαμησάκι κ το βρήκα: ντουζάκι πριν από σε στούντιο/μπουρδελό/με cg γαμησάκι,πάλι την μία όψη του νομίσματος,οποία απαγοήτευση!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο στις επίσκέψεις μου σε studio/μπουρδέλα/cg είναι το θέμα της καθαριότητας.
Πάντα θεωρούσα ότι θα έπρεπε να είμαι καθαρός έτσι ώστε, ακόμα και αν η κοπέλα δεν με γουστάρει (δεν μου συμβαίνει συχνα!  :2funny: :rockon:) νομίζω ότι σίγουρα νιώθει πιό άνετα. Έχω μάλιστα παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια τακτικών επισκέψεων στην ίδια κοπέλα η απόλαυση (και των δύο) ήταν μεγαλύτερη όταν είχε προηγηθεί ένα ντουζάκι...

Γαμπρέ μου εσύ!  :S

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
παιδια οταν λετε ντουζακι εννοειτε με σαπουνι η χωρις ?    :rockon:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
σωστή ερώτηση ο συνάδελφος, επίσης με νερό ή χωρίς?

εγω παντως κανω παντα ντουζ χωρις νερο πριν παω στις πουτανες γιατι ειμαι καθαρο παιδι.

αλλα μη βραχουμε κιολας και κρυωσουμε

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εγω παντως κανω παντα ντουζ χωρις νερο πριν παω στις πουτανες γιατι ειμαι καθαρο παιδι.

οντως εχεις δικιο,  χωρις νερο καθαριζεσαι καλυτερα

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

να βάλεις και το κασκολάκι σου μην αρπάξεις καμιά πούντα στη διαδρομή mama's boy :2funny: ! και μη πας νηστικός θα σε θερίσει  :2funny:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προτεινω να τρωνε πορτα και πουτσα η βρωμιαρηδες!!! ρε ποοοοοοοσο γυφτος μπορει να ειναι ο ελληνας και να γαμησει απλητος????ελεος ρε παιδια! :s&m_3:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

συμφωνουμε και σε εμενα ετσι γινεται στις επισκεψεις που κανω ως μπουρδελανθρωπος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εννοείται οτι αν παιζει ντούζ θα κάνω. Φροντίζω να έχω και μαζί μου υγρά μαντιλάκια ή αντισηπτικό με ευχάριστο αρωμα ώστε η κοπέλα να γουστάρει περισσότερο.

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εννοείται οτι αν παιζει ντούζ θα κάνω. Φροντίζω να έχω και μαζί μου υγρά μαντιλάκια ή αντισηπτικό με ευχάριστο αρωμα ώστε η κοπέλα να γουστάρει περισσότερο.

ωραία, για το πριν ακούσαμε, μετά τί παίζει?
κάνετε ντουζάκι ή καθαρίζετε το "εργαλείο" (πχ με μαντηλάκι) και φεύγετε για ντουζάκι στο σπίτι σας?
να ακούσουμε και τις απόψεις πάνω σ' αυτό το θέμα.
εγώ προσωπικά κάνω ντουζ και πριν και μετά αλλά επειδή δεν έχω ακούσει και άλλες γνώμες αισθάνομαι ψιλοάσχημα. 

Επισκέπτης
κάνετε ντουζάκι ή καθαρίζετε το "εργαλείο" (πχ με μαντηλάκι) και φεύγετε για ντουζάκι στο σπίτι σας?
εγώ προσωπικά κάνω ντουζ και πριν και μετά αλλά επειδή δεν έχω ακούσει και άλλες γνώμες αισθάνομαι ψιλοάσχημα. 
αισθανεσαι ψιλοασχημα που πλενεσαι και πριν και μετα? ε?? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
που ρε τυπε?σε μπουρδελο να κανεις ντουζ?

Επισκέπτης

Γιά συνδικαλίστρια πουτάνα μιά χαρά τά λές  :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φυσικα και χρειαζετε γιατι στα σεντονια που ξαπλωνης πηγαινουν κι αλλοι και δεν ξερεις τι γινετε.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω πριν παω στα κοριτσια κανω και μια αμμοβολη στο παπαρι μου.
Καθαριζει καλυτερα ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom