argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.461
- Πόντοι
- 9.297
Εχει εξελιχθει σε πολυ δυνατη μιλφαρα
Εχει εξελιχθει σε πολυ δυνατη μιλφαρα
και πλαστικες σε ποδια..αν σταματησει τις γυμναστικες να εξαφανιστουν οι φλεβες και οι γραμμωσεις, και παρει λιγα κιλα, θα ειναι καυλα
ακολουθω μια που ηταν φοιτητρια στη πολη του νομου μου, και τωρα παντρεμενη με παιδια με διαμονη σε αλλη πολη. την ξερουν καποιοι φιλοι μου και ετσι την εμαθα και γω. και την ακολουθω διοτι εχει κωλαρα που μου εχει κανει κλικ. βαζει και αυτη που κ που κανα προιον διοτι εχει κανα 10 χιλ κοσμο στο ινστα. και παντα στα βιντεο της οπως και σε ολα με νοικοκυρες μανουλες ξεκιναν με το ΄΄γεια σας κοριτσιααα΄΄..................................που να ξερε οτι παρακολουθουν και αγορια και το ποσες φορες εχουν πεταξει παιδια για παρτυ τους........... βλογκ στο κιου κιουμπ για το τι εκανε μεσα στη μερα της, και εχει και πλανα που επλενε τα πιατα...............με κοντο σορτσακι τζιν να μπαινει κωλοχαραδρα............ λαστιχο ο μητσακος μετα.......Mερικά βιντεάκια της που είναι για το γυναικείο κοινό, μπορούν κάλλιστα να κάνουν και για το αντρικό για άλλους λόγους. Εδώ νομίζω διαφημίζει πλαγίως καθαριστικά, αλλά έχει πολύ σκίψιμο ως νοικοκυρά και το σορτσάκι της μπαίνει μέσα στην κωλοχαραμάδα της! Εύγε!
Doretta Papadimitriou on Instagram: "Ωραία μέρα για μπάνιο …. #some"
6,506 likes, 99 comments - dorettapapadimitriou_official on July 20, 2024: "Ωραία μέρα για μπάνιο …. #some".www.instagram.com
Τρελή φαντασίωσηΚαυλομάνα.
'Στα σύρματα'Τρελή φαντασίωση
Απίστευτο μιλφονι'Στα σύρματα
Τί κάνει η μανούλα στην δουλειά της στο θέατρο!Απίστευτο μιλφονι
Πάντως είναι χάρμα οφθαλμών η μανούλα..Τί κάνει η μανούλα στην δουλειά της στο θέατρο!
αληθινο ή φεικ;Τί κάνει η μανούλα στην δουλειά της στο θέατρο!
Δυστυχώς φέικ. Αλλά ήταν ήδη πολύ κοντά από έλλειψη ρούχων και στα τέσσερα!αληθινο ή φεικ;