Kkostas611
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.391
- Πόντοι
- 441
Μιλφαρα για πολλά γαμησιαΜας έχεις στάξει ρε γυναικάρα...
παραγυμναζεται θα ελεγα. φλεβες γραμμωσεις και κοιλιακοι. αν σταματησει και αρχησει να τρωει μεχρι να γεμισει λιγο...τοτε θα ειναι κροτιδα44 χρονών που γυμνάζεται καθημερινά, ποιος δεν θα ηθελε να την γαμησει.
Τι λες ρε τυπε; Αφου ηταν παντρεμένη με τον Πηλαδακη.Αυτή λένε ότι παίρνει σύνταξη αγαμης κόρης δικαστικού..μαζί με τη σολομού..άρα έχει πολύ χρόνο για γυμναστικές και λεφτά για υγιεινές διατροφές..
Δεν ήταν παντρεμένη σχέση είχε..τη σύνταξη από το έχω ακούσει την παίρνει κανονικα
Άπειρες μλκιες για πάρτη της απ' τα καλύτερα ελληνικά μιλφΑπολαύστε υπεύθυνα
Πηγες για την απογραφή στο σπίτι της ;Την Ντορέτα την έχω δει να φοράει σταυρό και στο πραγματικό της κρεβάτι που κάνει ότι κάνει, να έχει δίπλα μια μεγάλη εικόνα Αγίου!
Στον Αρναούτογλου είχε πεί κιόλας ότι δεν κάνει σχέσεις μόνο για το σεξ και έτσι είχε μείνει άγαμη σχεδόν έναν χρόνο.
Μήπως τελικά η Ντορέτα είναι από σπίτι και εγώ την παρεξήγησα;
Λίγο προσποιητό μεν, αλλά σίγουρα έτσι το θέλουμε...Πωωω σκέψου να τη σκίζεις και να βογκάει έτσι. Ακόμα πιο πολύ θα καυλώνεις. Πέτρα θα σου γίνεται με την καύλα !
Ο σκύλος "έφαγε"....πόρτα!"Το φοράω και πετάω"
Συγχαρητήρια για τη μουσική επένδυση, ειδικά στο πρώτο βίντεο! Δική σου έμπνευση ήταν;
Προτείνω, ΠΡΙΝ δείτε τα παρακάτω βίντεο να προμηθευτείτε μια xxxl συσκευασία μωρομαντηλα, κατά προτίμηση άρωμα χαμομήλι η λεβάντα, να πιείτε δύο - τρία Ισοτονικά που θα χρειαστούν και εφόσον στερέψουν τα αρχιδια και το συκώτι τελείως, μια αποχή για μια εβδομάδα... Θα χαθεί ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας με τα παρακάτω βίντεο και τα ποσταρω με κάθε επιφύλαξη... Δική σας Try not to cum , Ντορετα...
Εγώ τα χω φτιάξει. Απλά ο φίλος τα χει πάρει από μένα λίγες σελίδες πιο πίσω που τα χω ανεβάσει.Συγχαρητήρια για τη μουσική επένδυση, ειδικά στο πρώτο βίντεο! Δική σου έμπνευση ήταν;
Και απο εμένα συγχαρητήρια για τα μουσικά κομμάτια.. Κατάλληλα για τέτοια βίντεο.. Δώσε μου έστω και με πριβέ μνμ τα μουσικά θέματα εάν μπορείς τύπε μου..Εγώ τα χω φτιάξει. Απλά ο φίλος τα χει πάρει από μένα λίγες σελίδες πιο πίσω που τα χω ανεβάσει.