Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.959
- Πόντοι
- 9.931
Ντορεττα είσαι για ατελείωτα γαμησια!
Α sight for sore eyes...???
Κοιτάχτε πως το περιμένει να της έρθει να το ρουφήξει!!!!!
Από τα δυνατά μιλφονιαΚοιτάχτε πως το περιμένει να της έρθει να το ρουφήξει!!!!!
Ο πρώην σύζυξ...τι είναι το πηλαδάκη
Βλέμμα όλο...υπόσχεση και προσμονή!Κοιτάχτε πως το περιμένει να της έρθει να το ρουφήξει!!!!!
διακρίνω μια μικρή ομοφυλοφοβία, τυπε?λεσβιαρα του κερατα.
ολο με αδερφες και πουστρες κανει παρεα.
σιγουρα και ο γαμος και τα παιδια εγιναν για ξεκαρφωμα με τον αλλον γιατι και ο αλλος πρεπει να ειναι
μεγαλος πισωγλεντης.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν, της έκανα ένα πλακομούνι.λεσβιαρα του κερατα.
σιγουρα και ο γαμος και τα παιδια εγιναν για ξεκαρφωμα με τον αλλον γιατι και ο αλλος πρεπει να ειναι
μεγαλος πισωγλεντης.
Αν ήθελε δεύτερο θα έλεγες όχι?Εις τοιαύτην περίπτωσιν, της έκανα ένα πλακομούνι.
Εικοτολογώ ότι θα το ανεχόμουν.Αν ήθελε δεύτερο θα έλεγες όχι?
Θα της έκανες τη χάρη δηλαδή Ωραίος!Εικοτολογώ ότι θα το ανεχόμουν.
Λες χοντρομαλακιες. Η Ντορεττα είναι καρα-στρειτ.Οταν βλέπει ωραίο άντρα είναι πολύ εκδηλωτική.λεσβιαρα του κερατα.
μεγαλος πισωγλεντης.
Και πολύ ωραία η ντορεττα...Μας αρέσει αρκετά...
ας μας κατσει τυπε και ας μην ειναι στρειτ!Λες χοντρομαλακιες. Η Ντορεττα είναι καρα-στρειτ.Οταν βλέπει ωραίο άντρα είναι πολύ εκδηλωτική.
Λες χοντρομαλακιες. Η Ντορεττα είναι καρα-στρειτ.Οταν βλέπει ωραίο άντρα είναι πολύ εκδηλωτική.
Η Ζέτα έχω την εντύπωση πάντως ότι πρέπει να γουστάρει και άντρες και γυναίκες. Την έχω παρατηρησει στο Ρουκ ζουκισχυει..υγραινεται το μ@υνακι της..
το ιδιο πιστευω και για την Μακρυπουλια ,ασχετα αν την παρουσιαζουν ως κατι αλλο.
πρεπει να εχει πολλα απωθημενα.
εχεις παρατηρησει πως κοιταει ακομα και κατι 20χρονους στο ρουκ ζουκ?Η Ζέτα έχω την εντύπωση πάντως ότι πρέπει να γουστάρει και άντρες και γυναίκες. Την έχω παρατηρησει στο Ρουκ ζουκ