Νέα

Ντορέττα Παπαδημητρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
μαλλον δεν εχει βγει απ το χωριο του ο τυπος οι περισσοτερες σαυτες τις χωρες που αναφερει στην ηλικια της Ντορετας 35-40 ειναι τοσο σπασμενες και χαλια σωματικα που ουτε για φτυσιμο δεν κανουν...μη τις μπερδευει με τα ct & cg που λογω επαγγελματος επενδυουν χρηματα για την εμφανιση τους

kafetzis1886

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
16
Πόντοι
1
σω  μα  τα  ρα  !!

gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B1.jpg
gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B1.jpg
gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B7.jpg

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
Στο Ντολσε Βιτα, η Κατερίνα Ζιωγου.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Υπερεκτημιμένη με χάλια σκυλόφατσα αλλά λεπτό σώμα.

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Συμφωνώ. Υπάρχουν πολύ καλύτερες στο χώρο του θεάματος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ωραία δεν είναι και ο συσχετισμός με την Δούκισσα (που είναι υπερμούναρος) είναι άκρως ατυχής.
Ξύπνια γκόμενα είναι (πολύ θα έλεγα) και ασφαλώς είναι γαμεύσιμη.

Κατά τα λοιπά είναι ο ορισμός της Ελλεϊνίδας με συνεχείς δημόσιες αναφορές για το πόσο είχε ατυχήσει στον γάμο της, πόσο πολύ προσπαθεί για τα παιδιά της μόνη, πόσο κακός ήταν ο τέως σύζυγος και διάφορα τέτοια στα οποία ο τέως δεν έχει φυσικά την δυνατότητα απάντησης και τα οποία μου θυμίζουν πολύ κάποια άλλη γνωστή μου "απάτη" που έλεγε τα ίδια ακριβώς...
Δε νομίζω να έχει πει ποτέ κατά του πρώην συζύγου της. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...εμένα μου φαίνεται αξιοπρεπής παρουσία.

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
Μια χαρα ειναι, αν δεν τη θελετε δωστε της τα στοιχεια μου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.388
Πόντοι
6.256
Ντορέτα δεν λέγανε σ' ενα σίριαλ μια αχώνευτη???
Ντοριτα,
Ποσα εκατομυρια φορες ακομα να παιχτει το σηριαλ?
Οσο για την καλημερουδια προ εικοσαετιας ερχοταν πολυημερες διακοπες στη σαντορινη και παρα πολλοι ειχαν γευτει το γυμνασμενο της κολπο, με το αζημιωτο φυσικα.
Το κωλαρακι ομως στα μαυρα βοτσαλα του περιβολου ηταν ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΝΟ, η τωρινη σκυλοφατσα τοτε ηταν καλυτερη, αλλα μιλαμε για πολυ γυμνασμενη καθοτι αθλητρια, μετα γνωρισε τον παραγοντα ποδισφαιρουυ και εγκατελειψε για λιγο καιρο καθοτι Κυρια,
Τωρα παιζει με πιτσιρικαδες.
Η πιο πανω ιστορια ταιριαζει σε πολλες σελεμπριτι (του κωλου)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
μην κρινετε την εμφανιση μιας γυναικας απο την πουτανοεκπομπη που παρουσιαζει.η showbiz ειναι ενα μπουρδελο,και μεις γουσταρουμε να κοιταμε απο την κλειδαροτρυπα την ζωη των πλουσιων κλπ....
οσον αφορα φιλε μου παραπανω,διαβατηριο δεν εχω αλλα εχω βγει παρα πολυ απο το χωριο μου...και ολες οι γυναικες δεν ειναι γεννημενες να κανουν 2-3 παιδια και να ναι ακομα μουναρες ας ριξουν ενα τσουβαλι λεφτα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Ντοριτα,
Ποσα εκατομυρια φορες ακομα να παιχτει το σηριαλ?
Οσο για την καλημερουδια προ εικοσαετιας ερχοταν πολυημερες διακοπες στη σαντορινη και παρα πολλοι ειχαν γευτει το γυμνασμενο της κολπο, με το αζημιωτο φυσικα.
Το κωλαρακι ομως στα μαυρα βοτσαλα του περιβολου ηταν ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΝΟ, η τωρινη σκυλοφατσα τοτε ηταν καλυτερη, αλλα μιλαμε για πολυ γυμνασμενη καθοτι αθλητρια, μετα γνωρισε τον παραγοντα ποδισφαιρουυ και εγκατελειψε για λιγο καιρο καθοτι Κυρια,
Τωρα παιζει με πιτσιρικαδες.
Η πιο πανω ιστορια ταιριαζει σε πολλες σελεμπριτι (του κωλου)

Τύπε ειναι εξακριβωμενο το ρεπορταζ ? γιατι κατι μου ελεγε παλιοτερα ενας τυπος,
αλλα δεν τον πιστευα.Ηταν και σαντορινιός..
ποσο ηταν το παράβολο τότε?
κώλο έδινε ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.388
Πόντοι
6.256
Τύπε ειναι εξακριβωμενο το ρεπορταζ ? γιατι κατι μου ελεγε παλιοτερα ενας τυπος,
αλλα δεν τον πιστευα.Ηταν και σαντορινιός..
ποσο ηταν το παράβολο τότε?
κώλο έδινε ?
Ολα γινονταν μπροστα στα ματια μας, πολυ μικρο μερος , δυο παραλιες δυο μπιτς μπαρ δυο ντισκο κτλ, φυσικα ηταν πολλαπλασια αλλα οι σελεμπριτι πηγαιναν σε συγκεκριμενα,  δεν πηδαγα εγω τετοια μουνια ,  επρεπε να εισαι στις κλικες και βεβαια να δωσεις και δωδεκα μισθους, ερλι σελεμπριτι πηδαγαν οι αερολιμεναρχες αυτοι που ειχαν δυο τρια χοτελ στην καλντερα ο αστυνομικος διευθυντης του νησιου κτλ,
ο εφορος .
Η ντορετα τρελλη κωλαρα η λασπα τρελλες βυζαρες, και πολλα μοντελακια εσκαγαν  για αρπαχτες, τις κουβαλαγε ο συγχωρεμενος ο κωστας που εφυγε νωρις λογω κοκας,πολυ καλο παιδι εγραψε ιστορια με τα μαγαζια του.
Μη ρωτησετε πως δημοσιοι υπαλληλοι εδιναν τρελλα λεφτα για σελεμπριτομουνια, ολοι ξερουμε..
Μετα τη μυκονο η σαντορινη ειναι στην ακολασια παραδεισος.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ολα γινονταν μπροστα στα ματια μας, πολυ μικρο μερος , δυο παραλιες δυο μπιτς μπαρ δυο ντισκο κτλ, φυσικα ηταν πολλαπλασια αλλα οι σελεμπριτι πηγαιναν σε συγκεκριμενα,  δεν πηδαγα εγω τετοια μουνια ,  επρεπε να εισαι στις κλικες και βεβαια να δωσεις και δωδεκα μισθους, ερλι σελεμπριτι πηδαγαν οι αερολιμεναρχες αυτοι που ειχαν δυο τρια χοτελ στην καλντερα ο αστυνομικος διευθυντης του νησιου κτλ,
ο εφορος .
Η ντορετα τρελλη κωλαρα η λασπα τρελλες βυζαρες, και πολλα μοντελακια εσκαγαν  για αρπαχτες, τις κουβαλαγε ο συγχωρεμενος ο κωστας που εφυγε νωρις λογω κοκας,πολυ καλο παιδι εγραψε ιστορια με τα μαγαζια του.
Μη ρωτησετε πως δημοσιοι υπαλληλοι εδιναν τρελλα λεφτα για σελεμπριτομουνια, ολοι ξερουμε..
Μετα τη μυκονο η σαντορινη ειναι στην ακολασια παραδεισος.

Κώστα λες το παλικάρι που είχε το Enigma στα Φηρά?

eksipnakias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πότε πρόλαβε ρε παιδιά να τα κάνει όλα αυτά? Πόσο χρονών είναι? 60?? :headbang: :headbang:

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
258
Πόντοι
36
για πές να μάθουμε κι εμείς για τα μέρη μας......

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κόβεται δυστυχώς τα Καλημερούδια και δύσκολο να ξαναρχίσει...Και είναι συμπαθής παρουσία η Ντορεττα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom