TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Καλά καλέ,μόνο στ αγόρια λες καλημέρα; εμείς τίποτα;kaλημερα αγορια μου
Καλημέρα αστέρι μου :-* :-*
Καλά καλέ,μόνο στ αγόρια λες καλημέρα; εμείς τίποτα;kaλημερα αγορια μου
καλημερα τζουλαρα καυλιαρα μουΚαλά καλέ,μόνο στ αγόρια λες καλημέρα; εμείς τίποτα;
Καλημέρα αστέρι μου :-* :-*
Να ρωτήσουμε τα παιδιά αν μας ονειρεύονται ντουέτο;καλημερα τζουλαρα καυλιαρα μου
αν το κάνετε και μεταξυ σας... ισως αρχίσουμε τις ονειρώξεις..Να ρωτήσουμε τα παιδιά αν μας ονειρεύονται ντουέτο;
Α και συ τώρα,μανία με τα λεσβιακά :-*αν το κάνετε και μεταξυ σας... ισως αρχίσουμε τις ονειρώξεις..
Αντρικά;Λεσβίες με αντρικά πουλιά;
Αντρικά; Δεν είμαστε καλά,απο που ξεφύτρωσες εσύ.. ;)
Αγοράκι μου εδώ είμαστε για να περνάμε καλά κ να διασκεδάζουμε.Τα ψυχολογικά στον ψυχολόγο.Δεν χρωστάμε τιποτα σε κανένα,όπως κ δεν μας χρωστάει κ κανεις..οπότε κάνε μας σε παρακαλώ τη χάρη κι άντε στο καλό :-*Ναι, έχεις δίκιο. Δεν έχω καταλάβει τη σημασία του όρου "trans".
Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ τι ακριβώς σημαίνει ο όρος αυτός;
Οποιος θέλει παίρνει τηλ κ προγραματίζεται όχι την ίδια μέρα απαραίτητατζουλη ειστε καυλες και οι δυο....πολλοι εδω μεσα σιγουρα σας ονειρευονται σε ενα 69....:p
Αγοράκι μου εδώ είμαστε για να περνάμε καλά κ να διασκεδάζουμε.Τα ψυχολογικά στον ψυχολόγο.Δεν χρωστάμε τιποτα σε κανένα,όπως κ δεν μας χρωστάει κ κανεις..οπότε κάνε μας σε παρακαλώ τη χάρη κι άντε στο καλό :-*
.......Σε ευχαριστώ πολύ για την προτροπή σου να πάω στο καλό.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ίσως άλλοι να χρειάζονται ψυχολόγο.
Οποιος θέλει παίρνει τηλ κ προγραματίζεται όχι την ίδια μέρα απαραίτητα
Η Ντόρα είναι φίλη κ άψογη επαγγελματίας γι αυτό την εμπιστεύομαι...
Λέω να την πάρω ν ανέβουμε Σαλόνικα το Φθινόπωρο
Ντόρα,σας περιμένουμε εδώ πάνω όποτε το αποφασίσετε. Τέτοιο δίδυμο φωτιά παίζει χωρίς αντίπαλο!Οποιος θέλει παίρνει τηλ κ προγραματίζεται όχι την ίδια μέρα απαραίτητα
Η Ντόρα είναι φίλη κ άψογη επαγγελματίας γι αυτό την εμπιστεύομαι...
Λέω να την πάρω ν ανέβουμε Σαλόνικα το Φθινόπωρο