batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
kaλημερα σε ολους με πολλες καυλες
στην 3 φωτο ποιος ειναι ο γείτονας?????ωραιο μωρο.....και τ πρωτο τ σπαει ομως
kaλημερα σε ολους με πολλες καυλες
γουάτ ιζ Μαρίνα;;3η φωτο Μαρίνα, σκληρός κώλος πέτρινος
ντορα βλεπω και πελατης να μην ερθει ενα βραδυ ανετα ξεκαυλωνεις εσυ με την παρεα σουαπο της καλυτερες γυναικες που εχω συνεργαστει......
κουφαλίτσα γουστάρεις πικάντικες ιστορίεςντορα βλεπω και πελατης να μην ερθει ενα βραδυ ανετα ξεκαυλωνεις εσυ με την παρεα σου
ας μας ανοιξει την καρδια της να μας πεικουφαλίτσα γουστάρεις πικάντικες ιστορίες
Δεν βοηθας ρε φιλε, δεν βοηθας καθόλου... Ασε που αν σε καβλωσειμε την ιστορία, εχει πιο πολλές πιθανότητες να σε κάνει πελάτη...;)μπα, είναι επαγγελματίας και μάλιστα σωστή.
Δεν θα κάτσει να λέει ιστορίες για να γκαβλώσει ο καθένας.
ε ρε και το μαθουνε οι συντεκνοι τυπε θα φυγεις από τη κρητηΗ Ντορα βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στα χανια, την επισκέφτηκα την τελευταία μέρα και ήταν πολυ άνετη, ειναι πολυ ομορφη και πλούσια στα καλη της. Για πρωτη μου φορα δοκίμασα σαν παθητικός, το είχε κάπως μεγαλο και καρφωνει δυνατά, μου άρεσε γιατι με ταπείνωσε. Σε ευχαριστω Ντορα, ήταν χαρα μου να ξεπαρθανιαστω μαζι σου
Χρόνια πολλά Ντορακι, θα σου έρθω για ένα τελευταίο... (της χρονιάς)χρονια πολλα με υγεια και αγαπη σε ολους να περνατε παντα ομορφα
Δεν βοηθας ρε φιλε, δεν βοηθας καθόλου... Ασε που αν σε καβλωσειμε την ιστορία, εχει πιο πολλές πιθανότητες να σε κάνει πελάτη...;)