Επισκέπτης
k o ντοριαν παραφουσκωμενος ητο..πες καλυτερα αρνολντ..εκει ητο το καλυτερο..μετα αρχισε να ξεφευγει..
στον άρνολντ ξεκίνησαν τα πρώτα πειράματα αναβολικών για χρήση σε μποντιμπιλντερς
k o ντοριαν παραφουσκωμενος ητο..πες καλυτερα αρνολντ..εκει ητο το καλυτερο..μετα αρχισε να ξεφευγει..
Το "μισό μπουρδέλα" είναι -ως γνωστόν- ο Δωρητής, ο Νεοκλής και ο Απόλυτος.
Μέσον έβαλες για να περάσεις την αριθμητική στο Δημοτικό;
Παρακάμπτω την προβλεψιμότητα και το αρκετά πεσμένο "γαμάω" του χαρακτήρα σου.
τι σκέφτηκε πάλι το κλωνοποιημένο μυαλό σου;
κυκλοφοριακή;
φυσική;
σεξουαλική;
στον άρνολντ ξεκίνησαν τα πρώτα πειράματα αναβολικών για χρήση σε μποντιμπιλντερς
σήμερα δεν έχω τα σκυλιά μου να σου την πέσουν......
νιώθω γυμνός και όμορφος όπως ο ντόριαν γκρέυ.........
Ας είναι καλά η wikipedia.
Αλλιώς δεν θα ήξερες ούτε τη Σταχομαζώχτρα του Παπαδιαμάντη.
εννοειται αλλα λεω οτι ο ογκος του ηταν ωραιος,ενω που λες για τον ντοριαν κ αυτος ειχε ξεφυγει αρκετα..
αχ αυτή σου η μόρφωση....
ξέρω την σταχτοπούτα πειράζει;
Όλο το παραμύθι η μόνο την αρχή του;
Έχει διαφορά.
εμένα πάντως μ' αρέσει το τέλος, εκεί με το γοβάκι
σε προειδοποιησα οτι θα αμολησω το σκυλι και μολις εφυγα απο το σαιτ αρχισες τις γνωστες σου μαλακιεςΤο "μισό μπουρδέλα" είναι -ως γνωστόν- ο Δωρητής, ο Νεοκλής και ο Απόλυτος.
Μέσον έβαλες για να περάσεις την αριθμητική στο Δημοτικό;
Παρακάμπτω την προβλεψιμότητα και το αρκετά πεσμένο "γαμάω" του χαρακτήρα σου.
Εμφανής η έλλειψη διακοπών.
Αφραγκίες;
Μπράβο φίλοι μου.
Αντί να βρίζεται όλη μέρα αυτούς που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι, αμέσως να τα μπαλώσετε. Αμέσως να γενικεύσετε. Δήθεν όλοι παίρνουν, αλλά μόνο εμάς πιάνουν.
Πάλι συνομωσίες εναντίον των Ελλήνων βλέπετε.
Κυνηγάνε μανιωδώς με ελέγχους τους Έλληνες αθλητές, γιατί ξέρουν ότι στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι βρώμικος σε σημαντικό ποσοστό.
Σας αφήνω λοιπόν ελεύθερα να με βρίσετε. Πείτε ότι θέλετε. Η αλήθεια πονάει πάρα πολύ, δεν αντέχεται.