Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.560
- Πόντοι
- 456
το ανοιγει μονο τη μερα που βαζει την αγγελία..Πως θα γινω ενας απο τους ''καινουργιους'' της πελατες αν δεν ανοιξει το κινητο της??
το ανοιγει μονο τη μερα που βαζει την αγγελία..Πως θα γινω ενας απο τους ''καινουργιους'' της πελατες αν δεν ανοιξει το κινητο της??
Αν εχεις το nic της ριξε ενα Pm...Δεν εχω καταφερει να την βρω..για όποιον ενδιαφέρεται πάντως μπορεί να τη βρει στο fatsa.gr
σαν Νταίζη είναι, αν κάνεις αναζητηση στις τρανς θα τη βρειςΑν εχεις το nic της ριξε ενα Pm...Δεν εχω καταφερει να την βρω..
καμια σχέσηΚαλησπέρα συναγωνιστές αυτή εδω η Νταιζυ είναι η γνωστη που χαθηκε εδω και καποια χρόνια;
Όχι δεν υπάρχει αγγελία της Νταίζης. Προφανώς δεν εργάζεται ή εργάζεται μόνο με παλιούς και στάνταρ πελάτες. Το κάνουν και άλλες τρανς αυτό και το πιστεύω απόλυτα ως ορθή κίνηση. Είναι ένα ιδιαίτερα κουραστικό και ψυχοφθόρο επάγγελμα το σεξ επί χρήμασι - και αν το κάνεις σωστά και αγαπάς τη δουλειά σου και θες να είσαι τέλεια με τους πελάτες - αναγκαστικά μετά από κάποιο καιρό αποσύρεσαι. Φυσικά πολλές σταμάτησαν το επάγγελμα και για λόγους προσωπικούς και οικογενειακούς. Ειδικά αν είναι κάποια σοβαρό άτομο, και ξέρει να κάνει οικονομική διαχείριση μπορεί άνετα μετά από μία 10ετία το πολύ 15ετία να αποσυρθεί ή να ημιαποσυρθεί από το επάγγελμα και δη απο τις αγγελίες που είναι κρεατομηχανή επί της ουσίας.Καμιά πρόσφατη αγγελία της Νταίζη υπάρχει ?
Αποκλείεται. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση.Νομίζω, πάντως, ότι πριν κάνα μήνα είχα πετύχει αγγελία της στο kanesex.
Ήταν πριν 1-2 μήνες. Είχα δει αγγελία μίας άλλης (μπορώ να σου πω σε pm ποιά εννοώ), που πρόσφερε τρίο μαζί με την Νταίζη. Δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος.Αποκλείεται. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση.
μαλλον λαθος κανεις.. η Νταιζη δεν εκανε τριο ποτε... βεβαια ολα μπορουν να συμβουν..Ήταν πριν 1-2 μήνες. Είχα δει αγγελία μίας άλλης (μπορώ να σου πω σε pm ποιά εννοώ), που πρόσφερε τρίο μαζί με την Νταίζη. Δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος.