τρελλαινομαι
Θα τη ψηφίσω. Μπορει να τους πει ΕΓΕΡΘΗΤΙ την Κυριακη το βραδυ
καθηστε κατω να φαινομαι μονο εγω μπορει να πει, εγερθητι να την κρυψουν οχι :p
τρελλαινομαι
Ισως να τη ρωτουσαν οι δημοσιογραφοι ποιον να αναφερουν ως "αντιπεριφερειαρχη" κι εκεινη απαντησε "κανενας", επειδη ΟΝΤΩΣ δεν εχει επιλεξει, ακομα.
ουτε την Ελληνικη γλωσσα δεν γνωριζεις,εισαι και χρυσαυγιτης τρομαρα σου.τρελλαινομαι
ισως να την ρωτησαν ποιος απο τους αντιπεριφερειαρχες σας και απαντησε κανενας....κανεναςΚαλα, ως προς το αποσπασμα που παραθετετε (απο FB), δεν ξερουμε τι και πώς.
Ισως να τη ρωτουσαν οι δημοσιογραφοι ποιον να αναφερουν ως "αντιπεριφερειαρχη" κι εκεινη απαντησε "κανενας", επειδη ΟΝΤΩΣ δεν εχει επιλεξει, ακομα.
Τι λες μωρέ;
Πως θα πήγαινε στις εκλογές χωρίς αντιπεριφερειάρχες;
Οταν παρω στα χερια μου το ψηφοδελτιο της Περιφερειας, μου εμφανιζει τους υποψηφιους συμβουλους του "τομεα" μου και ΟΧΙ τον Αντιπεριφερειαρχη??
Δηλαδη, ολοι οι αντιπεριφερειαρχες βγαινουν αυτοματα?
(Δεν κατεβηκα στον Α' γυρο και δεν ξερω...)
Δεν καταλαβαίνω μία για το τι ρωτάς.
Υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ανά περιφέρεια.
Ο/Η περιφεριάρχης και οι αντιπεριφεριάρχες εκλέγονται χωρίς σταυρό προτίμησης.
Ο αριθμός των σταυρών σε κάθε περιφέρεια εξαρτάται από το πλήθος των περιφερειακών συμβούλων.
ουτε την Ελληνικη γλωσσα δεν γνωριζεις,εισαι και χρυσαυγιτης τρομαρα σου.
εγερθητο ειναι το σωστο,το ειπε ο μεγας Ελλην καιαδας.
Κανείς δεν θα ακολουθήσει.
Λίγη υπομονή κάνε ΤΣΥΡΙΖόνια ....
Κυριακή βράδυ , τέτοια ώρα, η πούτσα που θα φάτε
θα σας βγαίνει από αυτιά ....
ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .......
ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ........
Γαμώ το σπίτι τους .....
Η Ρενα εχει αρχαιοελληνικη ομορφια, οπως ειπε κι ενας φιλαρακος μου. Δεν το ειχα προσεχει, αλλα τελικα ετσι ειναι. Αυτος ο Σγουρος ειναι σαν εξελιγμενος χιμπατζης. Μονο για αυτο αξιζει τον ψηφο μας η Δουρου. + οτι πρεπει να στηριξουμε τις αντιμνημονιακες δυναμεις.
Η Ρενα εχει αρχαιοελληνικη ομορφια, οπως ειπε κι ενας φιλαρακος μου.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/01/20/c15.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-iGOReTOlNS0/T9TxTW99cvI/AAAAAAAAycU/tJ42Fkep30U/s1600/2.jpg
Με τέτοια μεγάλη περιφέρεια
είναι λογικό να γίνει...περιφερειάρχις .
Εχει σπουδάσει δασκάλα .Είναι πιο κατάλληλη
από πολιτικούς μηχανικούς ,οικονομολόγους κτλ για
περφερειάρχις
Hξερα για τη γυναικα γαριδα, γαμω τα σωματα αλλα απο κεφαλι μαπα. Τωρα εξηγεται γιατι το αλλο το παχυδερμο ο Παγκαλος ειπε να βγει με ολοσωμο. Εν κατακλεδι με τετοια περιφερεια θες πολλα τοπια υφασμα
για μπούρκα...
Δε τη γάμαγες ε;
μπα... στην μάπα μόνο...
γιατι γελατε κυρ λεοντα??? αμφιβαλετε οτι μηπως εχει και χειροτερες? :S