LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
γιατι γελατε κυρ λεοντα??? αμφιβαλετε οτι μηπως εχεικαι χειροτερες? :S
Η απάντηση βρίσκεται στο αντίστοιχο θρεντ
γιατι γελατε κυρ λεοντα??? αμφιβαλετε οτι μηπως εχεικαι χειροτερες? :S
ειστε κακος!Η απάντηση βρίσκεται στο αντίστοιχο θρεντ
Η Ρενα εχει αρχαιοελληνικη ομορφια, οπως ειπε κι ενας φιλαρακος μου. Δεν το ειχα προσεχει, αλλα τελικα ετσι ειναι.
Θεικό ποστ που σε βαζει κατευθείαν στους αγώνες Mr Malakas 2014.![]()
![]()
![]()
ρε γιατι το κατακρινεις το παλικαρι (αγαπαμε παρα), δεν εχεις διαβασει αρχαιολληνικη ιστορια-ιστορια των τεχνων που μιλαει για σωματα τυπου αμφορεαΘεικό ποστ που σε βαζει κατευθείαν στους αγώνες Mr Malakas 2014.![]()
![]()
![]()
Θα συμετεχεις κι εσυ ? Γιατι δεν θα εχω καμια ελπιδα με σενα "αντιπαλο"
Σου εχω κατι χειρότερο, θα εχεις αντίπαλο τον πάπιο, όντως δεν θα εχεις καμια ελπιδα με τον τρις κυπελούχο μαλάκα.
παλι πιτα στο μπαφο εισαι ρε αργοσχολε.Η Ρενα εχει αρχαιοελληνικη ομορφια, οπως ειπε κι ενας φιλαρακος μου. Δεν το ειχα προσεχει, αλλα τελικα ετσι ειναι.
Τραβοτρόμπα σταυρωμένο θα το ρίξω!!!!φέτος θα οργανώσει ο αμερόληπτος ΠΠ τους αγώνες...
φέτος θα οργανώσει ο αμερόληπτος ΠΠ τους αγώνες...
Τραβοτρόμπα σταυρωμένο θα το ρίξω!!!!![]()
![]()
![]()
Με τον Σύριζα κυβέρνηση ο μάστερ θα έρθει στα πράγματα,ετοιμάσου για γκουλάγκ στεκούληΟι αγώνες οργανώνονται από την BOUEFA πάπιε ....
Οι αγώνες οργανώνονται από την BOUEFA πάπιε ....
Τι μικρός ρε μαλάκα;!Είσαι μικρος και δεν ξέρεις την ιστορία του θεσμού....
Σου εχω κατι χειρότερο, θα εχεις αντίπαλο τον πάπιο, όντως δεν θα εχεις καμια ελπιδα με τον τρις κυπελούχο μαλάκα.
έχασες.
Οι αγώνες οργανώνονται από την BOUEFA πάπιε ....
Με τον Σύριζα κυβέρνηση ο μάστερ θα έρθει στα πράγματα,ετοιμάσου για γκουλάγκ στεκούλη![]()
![]()
Να σκάβς ξέρεις;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή [size=20pt]ΑΝ [/size]ο Σύριζα κερδίσει την Κυριακή εσύ λες πως ο Αντουάν θα συνεχίσει να μπορεί να το παίζει πρωθυπουργός από Δευτέρα ε;Δεν παίζει κατι τέτοιο....![]()
με την αριστερή διακυβέρνηση στις εικοσιμιά τ'απρίλη όλα αυτά θα αλλάξουνε ρε φασισταριό...
μέχρι και την F1 θα την κάνει το κράτος...