Νέα

Ντερμπι Δούρου-Σγουρός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλιντισσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 759
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφισε τώρα,ορθά,κοφτά χωρίς φόβο με πολύ πάθος..

• ΔΟΥΡΟΥ

Ψήφοι: 100 52,9%
  • ΣΓΟΥΡΟΣ

Ψήφοι: 89 47,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
εύχομαι ρε πούστη μου το εφετείο να τον απαλλάξει και να πάρει το και το βρακί του δημοσίου σε αποζημιώσεις...

Εμ δεν έχεις αφήσει λαμόγιο για λαμόγιο χωρίς στήριξη, τώρα θα σε μάθουμε??

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
και ο Λογοθέτης 42 χρόνια είχε φάει πρωτόδικα αλλά φυλακή δεν πήγε.. φρόντισε ο κινέζος η έφεση του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα...

αλλά αυτός ήταν αλλιώς βλέπεις... ήταν αριστερός ενώ ο Παπαγεωργόπουλος δεξιός αρα μέχρι να εκδικαστεί η έφεση ας κάτσει μέσα...

εύχομαι ρε πούστη μου το εφετείο να τον απαλλάξει και να πάρει το και το βρακί του δημοσίου σε αποζημιώσεις...

Πάντα μες στον πόνο για τα λαμόγια. Μέχρι και τον πουσταρά τον Λιάπη αθώωσες επειδή "χωρίς το εθνόσημο δεν θεωρείται πλαστογραφία".
Για τον φουκαρά το φτωχοδιάολο όμως που χρωστάει 3 χιλιάρικα να του πάρουν και τα νεφρά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πες μου πως έχεις διαβάσει και τις 2 δικογραφίες..

έχω παρακολουθήσει και τις δύο δίκες από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.. μου αρκούν για να σχηματίσω άποψη..

αν εσένα δεν σου αρκούν ή σχηματίζεις άποψη χωρίς κανένα στοιχείο είναι δικό σου θέμα..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
έχω παρακολουθήσει και τις δύο δίκες από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.. μου αρκούν για να σχηματίσω άποψη..

αν εσένα δεν σου αρκούν ή σχηματίζεις άποψη χωρίς κανένα στοιχείο είναι δικό σου θέμα..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τους δικαστές να τους πεις τι διάβασες στις εφημερίδες για να τους ενημερώσεις?
Μου χαλάς το παιχνίδι όμως έτσι όπως γελοιοποιείσαι μόνος σου κάθε μέρα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πάντα μες στον πόνο για τα λαμόγια. Μέχρι και τον πουσταρά τον Λιάπη αθώωσες επειδή "χωρίς το εθνόσημο δεν θεωρείται πλαστογραφία".
Για τον φουκαρά το φτωχοδιάολο όμως που χρωστάει 3 χιλιάρικα να του πάρουν και τα νεφρά...

τι να κάνουμε αφού ο νόμος έτσι λέει ?? να αλλάξουμε τον νόμο μόνο για τον Λιάπη και μετά να τον επαναφέρουμε ??

η μισή Ελλάδα με τέτοιες πινακίδες κυκλοφορεί....

εξάλλου ο Λιάπης δικάστηκε, καταδικάστηκε και πλήρωσε τα σχετικά πρόστιμα που προβλέπονται και με τις προσαυξήσεις τους...

και ο "φουκαράς" που λές δεν είναι ότι δεν έχει να πληρώσει... δεν θέλει να πληρώσει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τους δικαστές να τους πεις τι διάβασες στις εφημερίδες για να τους ενημερώσεις?
Μου χαλάς το παιχνίδι όμως έτσι όπως γελοιοποιείσαι μόνος σου κάθε μέρα..

δεν είμαι ένορκος στην υπόθεση οπότε η άποψη μου δεν μετρά για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου...

όπως δεν πρέπει να μετρά η άποψη κανενός αλλά μόνο τα όσα ακούγονται και παρατίθενται στο δικαστήριο...

τα περί "κοινόν περί δικαίου αίσθημα" και περί "λαικών δικαστηρίων" σε άλλους και στους ομοιδεάτες σου και όχι σε μένα

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
εξάλλου ο Λιάπης δικάστηκε, καταδικάστηκε και πλήρωσε τα σχετικά πρόστιμα που προβλέπονται και με τις προσαυξήσεις τους...

και ο "φουκαράς" που λές δεν είναι ότι δεν έχει να πληρώσει... δεν θέλει να πληρώσει..

Οι δικαστές του Λιάπη διάβαζαν εφημερίδες σε αντίθεση με αυτούς του γιατρού??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α ούτε οι ένορκοι της δίκης διάβαζαν εφημερίδες??

τι θες να πείς με αυτό ??

ο καθένας έχει το δικαιωμα της γνώμης του και το διαμορφώνει σύμφωνα με πληροφορίες και επεξεργασία των πληροφοριών...

θες να απολογηθώ επειδή δνε έχω την ίδια γνώμη με τους δικαστές που δίκασαν τον παπαεωργόπουλο ??

δεν πρόκεται να το κάνω και θα συνεχίσω να έχω την ίδια γνώμη όσο δεν βρίσκω άλλες πληροφορίες η επεξερασία των οποίων θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχω..

ελα τώρα μαλάκα που προσπαθείς να παίξεις το πορνοπάπιο παιχνίδι...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
τι θες να πείς με αυτό ??

ο καθένας έχει το δικαιωμα της γνώμης του και το διαμορφώνει σύμφωνα με πληροφορίες και επεξεργασία των πληροφοριών...

θες να απολογηθώ επειδή δνε έχω την ίδια γνώμη με τους δικαστές που δίκασαν τον παπαεωργόπουλο ??

δεν πρόκεται να το κάνω και θα συνεχίσω να έχω την ίδια γνώμη όσο δεν βρίσκω άλλες πληροφορίες η επεξερασία των οποίων θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχω..

ελα τώρα μαλάκα που προσπαθείς να παίξεις το πορνοπάπιο παιχνίδι...
Ποιες πληροφορίες επεξεργάζεσαι ακριβώς? Το αν είναι ο κατηγορούμενος δεξιός ή όχι??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιες πληροφορίες επεξεργάζεσαι ακριβώς? Το αν είναι ο κατηγορούμενος δεξιός ή όχι??

αυτές που είναι διαθέσιμες για το κοινό...

τύπος, μπλογκς κλπ κλπ κλπ...

εσύ τι πληροφορίες επεξεργάστηκες και τον έβγαλες ένοχο ?? ότι είναι δεξιός ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αυτές που είναι διαθέσιμες για το κοινό...

τύπος, μπλογκς κλπ κλπ κλπ...

εσύ τι πληροφορίες επεξεργάστηκες και τον έβγαλες ένοχο ?? ότι είναι δεξιός ??

ασε τα πολιτικα ρε τυπε,γραψε μας για καμια γκαβλιαρα αγγλιδα  :tits2:  :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
θα μας πείς λοιπόν εσύ με τι πληροφορίες έβγαλες τον παπαγεωργόπουλο ένοχο ??

μήπως επειδή είναι δεξιός ??
Δεν τον έβγαλα εγώ ένοχο. Το δικαστήριο τον έκρινε έτσι.
Να στο ζωγραφίσω??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom