Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ηδη ο συριζα σαν νικητης δεν μπορει να διαχειριστει την νικη του.
Αυτό ακριβώς..
Ηδη ο συριζα σαν νικητης δεν μπορει να διαχειριστει την νικη του.
Όχι δεν λέει εμένα χοντρό ο κύριος Α.Α.(τότε θα ήμασταν σίγουροι πως έχει πάθει μαλάκυνση),τον φαρμακοποιό της Νίκαιας Παναγιωτάκη λέει(πίξι).Γιατι σε λεει χοντρο ρε μαλακα εσυ εισαι σαν σπινος
Όχι δεν λέει εμένα χοντρό ο κύριος Α.Α.(τότε θα ήμασταν σίγουροι πως έχει πάθει μαλάκυνση),τον φαρμακοποιό της Νίκαιας Παναγιωτάκη λέει(πίξι).
Κάντε μου και μια αναφορά επειδή εγώ μόνος μου δεν μπορώ,θα με υποχρεώνατε...Δε λέω...
Καλό και διασκεδαστικό το τρολάρισμα... το χρησιμοποιώ και εγώ πολλές φορές,
αλλά τώρα άρχισες ανεπίτρεπετες μαλακίες.
Κάντε μου και μια αναφορά επειδή εγώ μόνος μου δεν μπορώ,θα με υποχρεώνατε...
''Δε μπορείτε να αναφέρετε το δικό σας μήνυμα στον συντονιστή, δεν έχει νόημα!''
Eντάξει ξέρω πως μπορώ να βασίζομαι στον κύριο τραβομούνη.Ξέρετε πολύ καλά, πως ό,τι έχω να πώ, το λέω στα ίσα.
Για ρουφιανόκουμπα και λοιπές άνανδρες συμπεριφορές, απευθυνθείτε στις κατίνες του παρόντος.
Την καλησπέρα μου, Ρόβυ.
Μεχρι τελος αυγουστου.Απορια ο σγουρος μεχρι ποτε κανει κουμαντο???? Αμεσα η περναει κανα 2μηνο
Βρε κομπλεξικό βλακόμουτρο, ο Σαμαράς δικαστής είναι και αποφασίζει ποιός θα μπει φυλακή και ποιός όχι; Μαρτυράτε χωρίς ξύλο εσείς οι δεξιούληδες.
Υ.Γ. Για τον τωρινό δήμαρχο έκανες την κότα γεροξεκούτη. Δε σου έστειλε καμιά βρώμα ο φίλος σου από τα κεντρικά της Συγγρού;
ο Σαμαράς δεν αποφασίζει και μένει αμέτοχος... πράγμα το οποίο δεν έκανε ο σιδερένιος και ο σημιτάκος που απλώνανε τα διχτάκια τους και βγάλανε τον Λογό αφρό (φυσικά αφού είχανε φάει τον αγλέουρα παρέα)...
Σαμαράς: «Ο Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος»
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, 2013 15:14 μμ
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με τον Αντώνη Σαμαρά στο οποίο ο πρωθυπουργός στηρίζει τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον χαρακτηρίζει έντιμο «άνθρωπο».
Το βίντεο που δημοσιοποίησε το left.gr. προέρχεται από τη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο κ. Σαμαράς στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχε καλύψει απολύτως τον κύριο Παπαγεωργόπουλο ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
Ο Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου από το «ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος είχε ρωτήσει για την έρευνα εις βάρος του κ. Παπαγεωργόπουλου είχε αναφέρει τα εξής:
«Θέλω να το πω ξεκάθαρα ότι θεωρώ ότι ο Βασίλης ο Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης».
δεν τα θυμασαι καλα
Ε αφου το πιστευεις εσυ τοτε δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για την ενοχη του.και τι με αυτό... και εγώ και πολλοί πιστεύουν ότι ο Παπαγεωργόπουλος είναι αθώος...
Ε αφου το πιστευεις εσυ τοτε δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για την ενοχη του.
IΣΟΒΙΑ εφαγε μαλακααααααααααααα αχαχαχχαχα ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙτο δικαστήριο θα κρίνει και κανένας άλλος...
γιαυτό εξάλλου υπάρχει και το δικαστήριο σε πρώτο και δεύτερο βαθμό...
Φαρμακοτρίφτη δεν τα έμαθες; Ο τρόμπας είναι με τον Τζήμερο.Τραβατρόμπα, πες αλεύρι. Ο Μπαλτάκος σε γυρεύει.
IΣΟΒΙΑ εφαγε μαλακααααααααααααα αχαχαχχαχα ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ
Mόνο ο καράφλας τον έλεγε έτσι;Πόσο δίκιο είχε ο καράφλας που σε έλεγε υποκριτή και σκατόψυχο.
και τι με αυτό... και εγώ και πολλοί πιστεύουν ότι ο Παπαγεωργόπουλος είναι αθώος...
πουτανίτσααααααααααρα και ο τζοχατζοπουλος αθωος ειναι αφου μπορει να το πιστευουν μερικοι
αρα και ο τζοχατζοπουλος αθωος ειναι αφου μπορει να το πιστευουν μερικοι