Μπα θα βγάλουν γλώσσα συμμαχε... μονο για :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
jhonny64 Σεβαστός Εγγρ. 31 Μαρ 2007 Μηνύματα 67.511 Like 2.739 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #621 stekas72 έγραψε: Μπα θα βγάλουν γλώσσα συμμαχε... Κλικ για ολόκληρη προβολή... μονο για
jhonny64 Σεβαστός Εγγρ. 31 Μαρ 2007 Μηνύματα 67.511 Like 2.739 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #622 Ροβεσπιέρος έγραψε: Άμα τον πιείς που θα πας να κρυφτείς πασόκε; Κλικ για ολόκληρη προβολή... ερπετο απο αυριο μην σε χασουμε να γραφεις καμμια φορα να γελαμε
Ροβεσπιέρος έγραψε: Άμα τον πιείς που θα πας να κρυφτείς πασόκε; Κλικ για ολόκληρη προβολή... ερπετο απο αυριο μην σε χασουμε να γραφεις καμμια φορα να γελαμε
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #623 jhonny64 έγραψε: ερπετο απο αυριο μην σε χασουμε να γραφεις καμμια φορα να γελαμε Κλικ για ολόκληρη προβολή... σκούξε πράσινο δουλικό,σιχαμερή σαύρα...
jhonny64 έγραψε: ερπετο απο αυριο μην σε χασουμε να γραφεις καμμια φορα να γελαμε Κλικ για ολόκληρη προβολή... σκούξε πράσινο δουλικό,σιχαμερή σαύρα...
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.317 Κριτικές 3 Like 1.520 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #624 jhonny64 έγραψε: ερπετο απο αυριο μην σε χασουμε να γραφεις καμμια φορα να γελαμε Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συμμαχε ο ΠΠ που εχει χαθεί? Ακομα δείνει αγώνα για Μηταφίδη και Χαραλαμπίδου?
jhonny64 έγραψε: ερπετο απο αυριο μην σε χασουμε να γραφεις καμμια φορα να γελαμε Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συμμαχε ο ΠΠ που εχει χαθεί? Ακομα δείνει αγώνα για Μηταφίδη και Χαραλαμπίδου?
jhonny64 Σεβαστός Εγγρ. 31 Μαρ 2007 Μηνύματα 67.511 Like 2.739 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #625 Ροβεσπιέρος έγραψε: σκούξε πράσινο δουλικό,σιχαμερή σαύρα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω δεν σκουζω ηρεμα μιλαω εσυ θα σκουζεις απο αυριο που θα γυρισεις στην δουλεια
Ροβεσπιέρος έγραψε: σκούξε πράσινο δουλικό,σιχαμερή σαύρα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω δεν σκουζω ηρεμα μιλαω εσυ θα σκουζεις απο αυριο που θα γυρισεις στην δουλεια
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #626 jhonny64 έγραψε: εγω δεν σκουζω ηρεμα μιλαω εσυ θα σκουζεις απο αυριο που θα γυρισεις στην δουλεια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σήμερα πεθαίνει η κυβέρνηση!!! Μαυρίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!
jhonny64 έγραψε: εγω δεν σκουζω ηρεμα μιλαω εσυ θα σκουζεις απο αυριο που θα γυρισεις στην δουλεια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σήμερα πεθαίνει η κυβέρνηση!!! Μαυρίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!
G globalfer Μέλος Εγγρ. 23 Ιουλ 2013 Μηνύματα 1.560 Like 0 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2014 #627 VAMOS REAL!!!! KINGS OF EUROPE!!!!
jhonny64 Σεβαστός Εγγρ. 31 Μαρ 2007 Μηνύματα 67.511 Like 2.739 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #628 stekas72 έγραψε: Συμμαχε ο ΠΠ που εχει χαθεί? Ακομα δείνει αγώνα για Μηταφίδη και Χαραλαμπίδου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μαλλον ξεχαστηκε
stekas72 έγραψε: Συμμαχε ο ΠΠ που εχει χαθεί? Ακομα δείνει αγώνα για Μηταφίδη και Χαραλαμπίδου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μαλλον ξεχαστηκε
E Edjohns Μέλος Εγγρ. 28 Δεκ 2012 Μηνύματα 107 Like 25 Πόντοι 1 25 Μαΐ 2014 #629 Απο πού προκύπτει η εξαγωγή συμπεράσματος ότι αυτοί που ψήφισαν Παναγιώταρο θα στηρίξουν Δούρου;
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #630 jhonny64 έγραψε: εγω δεν σκουζω ηρεμα μιλαω εσυ θα σκουζεις απο αυριο που θα γυρισεις στην δουλεια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εσενα σου εχει βγαλει συνταξη το ΠΑΣΟΚ για αυτο δεν δουλευεις ? Αναπηριας εχεις παρει ?
jhonny64 έγραψε: εγω δεν σκουζω ηρεμα μιλαω εσυ θα σκουζεις απο αυριο που θα γυρισεις στην δουλεια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εσενα σου εχει βγαλει συνταξη το ΠΑΣΟΚ για αυτο δεν δουλευεις ? Αναπηριας εχεις παρει ?
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #631 Edjohns έγραψε: Απο πού προκύπτει η εξαγωγή συμπεράσματος ότι αυτοί που ψήφισαν Παναγιώταρο θα στηρίξουν Δούρου; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εγώ και η οικογένειά μου, ψηφίσαμε παναγιώταρο την προηγούμενη ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΣΓΟΥΡΟ. Το ίδιο και όλοι οι γνωστοί/συγγενείς.
Edjohns έγραψε: Απο πού προκύπτει η εξαγωγή συμπεράσματος ότι αυτοί που ψήφισαν Παναγιώταρο θα στηρίξουν Δούρου; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εγώ και η οικογένειά μου, ψηφίσαμε παναγιώταρο την προηγούμενη ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΣΓΟΥΡΟ. Το ίδιο και όλοι οι γνωστοί/συγγενείς.
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.317 Κριτικές 3 Like 1.520 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #632 lakis33 έγραψε: Εγώ και η οικογένειά μου, ψηφίσαμε παναγιώταρο την προηγούμενη ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΣΓΟΥΡΟ. Το ίδιο και όλοι οι γνωστοί/συγγενείς. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα φανεί στην καλπή, αλλά εχει γίνει μεγάλος ντόρος για γραμμή ΧΑ υπερ ΣΥΡΙΖΑ....
lakis33 έγραψε: Εγώ και η οικογένειά μου, ψηφίσαμε παναγιώταρο την προηγούμενη ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΣΓΟΥΡΟ. Το ίδιο και όλοι οι γνωστοί/συγγενείς. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα φανεί στην καλπή, αλλά εχει γίνει μεγάλος ντόρος για γραμμή ΧΑ υπερ ΣΥΡΙΖΑ....
G globalfer Μέλος Εγγρ. 23 Ιουλ 2013 Μηνύματα 1.560 Like 0 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2014 #633 stekas72 έγραψε: Θα φανεί στην καλπή, αλλά εχει γίνει μεγάλος ντόρος για γραμμή ΧΑ υπερ ΣΥΡΙΖΑ.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια?
stekas72 έγραψε: Θα φανεί στην καλπή, αλλά εχει γίνει μεγάλος ντόρος για γραμμή ΧΑ υπερ ΣΥΡΙΖΑ.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια?
tramountana Σεβαστός Εγγρ. 2 Φεβ 2010 Μηνύματα 76.754 Κριτικές 2 Like 2.725 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #634 Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατί το χέρι του Χίτλερ πώς πήγε και υπέγραψε συμφωνία με τον Στάλιν ???
Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατί το χέρι του Χίτλερ πώς πήγε και υπέγραψε συμφωνία με τον Στάλιν ???
Π πιπης___ Μέλος Εγγρ. 13 Οκτ 2013 Μηνύματα 3.462 Like 1 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2014 #635 Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παει καλυτερα δηλαδη το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει ΠΑΣΟΚΟ ?
Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παει καλυτερα δηλαδη το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει ΠΑΣΟΚΟ ?
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.317 Κριτικές 3 Like 1.520 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #636 Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν νομίζουν πως ετσι αποσταθεροποιουν την κυβερνηση ή την τιμωρούν για τις ποινικές διώξεις προς τα στελέχη τους?
Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν νομίζουν πως ετσι αποσταθεροποιουν την κυβερνηση ή την τιμωρούν για τις ποινικές διώξεις προς τα στελέχη τους?
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.317 Κριτικές 3 Like 1.520 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #637 tramountana έγραψε: γιατί το χέρι του Χίτλερ πώς πήγε και υπέγραψε συμφωνία με τον Στάλιν ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό ισχύει αμφίπλευρα να τονίσω....
tramountana έγραψε: γιατί το χέρι του Χίτλερ πώς πήγε και υπέγραψε συμφωνία με τον Στάλιν ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό ισχύει αμφίπλευρα να τονίσω....
tramountana Σεβαστός Εγγρ. 2 Φεβ 2010 Μηνύματα 76.754 Κριτικές 2 Like 2.725 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #638 stekas72 έγραψε: Αυτό ισχύει αμφίπλευρα να τονίσω.... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
master21 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 3 Μαρ 2010 Μηνύματα 35.254 Κριτικές 1 Like 40 Πόντοι 366 25 Μαΐ 2014 #639 stekas72 έγραψε: Αν νομίζουν πως ετσι αποσταθεροποιουν την κυβερνηση ή την τιμωρούν για τις ποινικές διώξεις προς τα στελέχη τους? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με το να ψηφισουν δουρου θα το κανουν αυτο; :S
stekas72 έγραψε: Αν νομίζουν πως ετσι αποσταθεροποιουν την κυβερνηση ή την τιμωρούν για τις ποινικές διώξεις προς τα στελέχη τους? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με το να ψηφισουν δουρου θα το κανουν αυτο; :S
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #640 Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με τίποτε ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ. πιπης___ έγραψε: Παει καλυτερα δηλαδη το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει ΠΑΣΟΚΟ ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ ναι. Και επίσημα είναι ανεξάρτητος. Και δεν είναι με τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
Γιαννης Παπασταυρου έγραψε: φιλε οτι γραμμη κ να δωσουν....παει το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει κομμουνιστρια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με τίποτε ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ. πιπης___ έγραψε: Παει καλυτερα δηλαδη το χερι Χρυσαυγιτη να ψηφισει ΠΑΣΟΚΟ ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ ναι. Και επίσημα είναι ανεξάρτητος. Και δεν είναι με τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.