Τελικά είναι ντέρμπυ ; ναι αλλά το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο... μετά μονοτονία υπέρ Σγουρού...
tramountana Σεβαστός Εγγρ. 2 Φεβ 2010 Μηνύματα 76.754 Κριτικές 2 Like 2.724 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #601 κωστας λαδακης έγραψε: Τελικά είναι ντέρμπυ ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι αλλά το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο... μετά μονοτονία υπέρ Σγουρού...
κωστας λαδακης έγραψε: Τελικά είναι ντέρμπυ ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι αλλά το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο... μετά μονοτονία υπέρ Σγουρού...
Κ Κώστας Λαδάκης Σεβαστός Εγγρ. 21 Απρ 2011 Μηνύματα 24.112 Κριτικές 7 Like 10.110 Πόντοι 1.686 25 Μαΐ 2014 #602 tramountana έγραψε: ναι αλλά το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο... μετά μονοτονία υπέρ Σγουρού... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό είναι θρίλερ !
tramountana έγραψε: ναι αλλά το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο... μετά μονοτονία υπέρ Σγουρού... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό είναι θρίλερ !
N NIK DANDOLO(1) Μέλος Εγγρ. 20 Ιουν 2012 Μηνύματα 2.882 Κριτικές 4 Like 29 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2014 #605 Ροβεσπιέρος έγραψε: Τύπε γιατί βάζεις ακριβώς το ίδιο πράγμα παντού; Δεν έχει πολύ νόημα αυτό,όλα τα θέματα τα περνάνε όλοι... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
Ροβεσπιέρος έγραψε: Τύπε γιατί βάζεις ακριβώς το ίδιο πράγμα παντού; Δεν έχει πολύ νόημα αυτό,όλα τα θέματα τα περνάνε όλοι... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #606 ESESI έγραψε: ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν σε αντιλαμβάνομαι,γίνε λίγο πιο κατανοητός...
ESESI έγραψε: ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν σε αντιλαμβάνομαι,γίνε λίγο πιο κατανοητός...
N NIK DANDOLO(1) Μέλος Εγγρ. 20 Ιουν 2012 Μηνύματα 2.882 Κριτικές 4 Like 29 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2014 #607 Ροβεσπιέρος έγραψε: Δεν σε αντιλαμβάνομαι,γίνε λίγο πιο κατανοητός... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Hirayama
Ροβεσπιέρος έγραψε: Δεν σε αντιλαμβάνομαι,γίνε λίγο πιο κατανοητός... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Hirayama
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #608 ESESI έγραψε: Hirayama Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και; Οι Γιαπωνέζοι μια χαρά πολιτισμάρα είχαν,δεν χρειάστηκαν ποτέ τους Ευρωπαίους,ο Β' ΠΠ δεν θα είχε λήξει ακόμα αν δεν πέφτανε πυρηνικά...
ESESI έγραψε: Hirayama Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και; Οι Γιαπωνέζοι μια χαρά πολιτισμάρα είχαν,δεν χρειάστηκαν ποτέ τους Ευρωπαίους,ο Β' ΠΠ δεν θα είχε λήξει ακόμα αν δεν πέφτανε πυρηνικά...
N NIK DANDOLO(1) Μέλος Εγγρ. 20 Ιουν 2012 Μηνύματα 2.882 Κριτικές 4 Like 29 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2014 #609 Ροβεσπιέρος έγραψε: Και; Οι Γιαπωνέζοι μια χαρά πολιτισμάρα είχαν,δεν χρειάστηκαν ποτέ τους Ευρωπαίους,ο Β' ΠΠ δεν θα είχε λήξει ακόμα αν δεν πέφτανε πυρηνικά... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΓΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΘΕΟ ΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Ροβεσπιέρος έγραψε: Και; Οι Γιαπωνέζοι μια χαρά πολιτισμάρα είχαν,δεν χρειάστηκαν ποτέ τους Ευρωπαίους,ο Β' ΠΠ δεν θα είχε λήξει ακόμα αν δεν πέφτανε πυρηνικά... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΓΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΘΕΟ ΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.265 Κριτικές 3 Like 1.443 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #610 Ροβεσπιέρος έγραψε: Ο μάστερ ΠΠ μου έταξε θέση στον δήμο,χαμένο το χεις άστο... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε ενημερωσε ο ΠΠ ότι ο Μηταφίδης ΔΕΝ θα είναι δήμαρχος?
Ροβεσπιέρος έγραψε: Ο μάστερ ΠΠ μου έταξε θέση στον δήμο,χαμένο το χεις άστο... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε ενημερωσε ο ΠΠ ότι ο Μηταφίδης ΔΕΝ θα είναι δήμαρχος?
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #611 stekas72 έγραψε: Σε ενημερωσε ο ΠΠ ότι ο Μηταφίδης ΔΕΝ θα είναι δήμαρχος? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος τον γαμάει τον Μηταφίδη,θα'ναι ο ΠΠ
stekas72 έγραψε: Σε ενημερωσε ο ΠΠ ότι ο Μηταφίδης ΔΕΝ θα είναι δήμαρχος? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος τον γαμάει τον Μηταφίδη,θα'ναι ο ΠΠ
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.265 Κριτικές 3 Like 1.443 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #612 Ροβεσπιέρος έγραψε: Ποιος τον γαμάει τον Μηταφίδη,θα'ναι ο ΠΠ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μην πιστευεις τον πάπιο, είναι λαοπλάνος.... Ψηφισες παπαζολ?
Ροβεσπιέρος έγραψε: Ποιος τον γαμάει τον Μηταφίδη,θα'ναι ο ΠΠ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μην πιστευεις τον πάπιο, είναι λαοπλάνος.... Ψηφισες παπαζολ?
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #613 stekas72 έγραψε: Μην πιστευεις τον πάπιο, είναι λαοπλάνος.... Ψηφισες παπαζολ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι καμάρι μου Στέκα,εσύ;
stekas72 έγραψε: Μην πιστευεις τον πάπιο, είναι λαοπλάνος.... Ψηφισες παπαζολ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι καμάρι μου Στέκα,εσύ;
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.265 Κριτικές 3 Like 1.443 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #614 Ροβεσπιέρος έγραψε: Ναι καμάρι μου Στέκα,εσύ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πινω το καφεδακι μου παπαζολ, μετα εχω καμιά 20ρια θειους/ες που θα τους παω να ψηφίσουν, 15 στη ΝΔ, 4 στην ΕΛΙΑ και 1 στο ΠΟΤΑΜΙ (ή ΔΗΜΑΡ). Νομίζω πως θα καλύψω την ψήφο σου...
Ροβεσπιέρος έγραψε: Ναι καμάρι μου Στέκα,εσύ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πινω το καφεδακι μου παπαζολ, μετα εχω καμιά 20ρια θειους/ες που θα τους παω να ψηφίσουν, 15 στη ΝΔ, 4 στην ΕΛΙΑ και 1 στο ΠΟΤΑΜΙ (ή ΔΗΜΑΡ). Νομίζω πως θα καλύψω την ψήφο σου...
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #615 stekas72 έγραψε: Πινω το καφεδακι μου παπαζολ, μετα εχω καμιά 20ρια θειους/ες που θα τους παω να ψηφίσουν, 15 στη ΝΔ, 4 στην ΕΛΙΑ και 1 στο ΠΟΤΑΜΙ (ή ΔΗΜΑΡ). Νομίζω πως θα καλύψω την ψήφο σου... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα μου τα κλάσεις,24 ψήφοι στον Σύριζα πάνε από εμάς.
stekas72 έγραψε: Πινω το καφεδακι μου παπαζολ, μετα εχω καμιά 20ρια θειους/ες που θα τους παω να ψηφίσουν, 15 στη ΝΔ, 4 στην ΕΛΙΑ και 1 στο ΠΟΤΑΜΙ (ή ΔΗΜΑΡ). Νομίζω πως θα καλύψω την ψήφο σου... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα μου τα κλάσεις,24 ψήφοι στον Σύριζα πάνε από εμάς.
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.265 Κριτικές 3 Like 1.443 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #616 master21 έγραψε: Αφου εχει ο πορνοπαπιος καμια 100στη κλωνους. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εδω όμως η ΧΑ είναι πρωτη και με διαφορά τυπε.... η πρωτιά της Δουρου οφείλεται σε ΧΑκες ψήφους. http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=198248.8340
master21 έγραψε: Αφου εχει ο πορνοπαπιος καμια 100στη κλωνους. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εδω όμως η ΧΑ είναι πρωτη και με διαφορά τυπε.... η πρωτιά της Δουρου οφείλεται σε ΧΑκες ψήφους. http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=198248.8340
jhonny64 Σεβαστός Εγγρ. 31 Μαρ 2007 Μηνύματα 67.511 Like 2.738 Πόντοι 1.306 25 Μαΐ 2014 #617 αντε και σημερα τσυριζακια απο αυριο στο λαγουμι σας
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.265 Κριτικές 3 Like 1.443 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #618 Ροβεσπιέρος έγραψε: Θα μου τα κλάσεις,24 ψήφοι στον Σύριζα πάνε από εμάς. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σου αναφερα αυτούς που θα μεταφέρω εγώ βρε παπαζολ .... είμαστε μεγάλο σόι και κατα 75% δεξιό
Ροβεσπιέρος έγραψε: Θα μου τα κλάσεις,24 ψήφοι στον Σύριζα πάνε από εμάς. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σου αναφερα αυτούς που θα μεταφέρω εγώ βρε παπαζολ .... είμαστε μεγάλο σόι και κατα 75% δεξιό
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2014 #619 jhonny64 έγραψε: αντε και σημερα τσυριζακια απο αυριο στο λαγουμι σας Κλικ για ολόκληρη προβολή... Άμα τον πιείς που θα πας να κρυφτείς πασόκε;
jhonny64 έγραψε: αντε και σημερα τσυριζακια απο αυριο στο λαγουμι σας Κλικ για ολόκληρη προβολή... Άμα τον πιείς που θα πας να κρυφτείς πασόκε;
stekas72 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Δεκ 2008 Μηνύματα 22.265 Κριτικές 3 Like 1.443 Πόντοι 566 25 Μαΐ 2014 #620 jhonny64 έγραψε: αντε και σημερα τσυριζακια απο αυριο στο λαγουμι σας Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπα θα βγάλουν γλώσσα συμμαχε...
jhonny64 έγραψε: αντε και σημερα τσυριζακια απο αυριο στο λαγουμι σας Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπα θα βγάλουν γλώσσα συμμαχε...