Εγώ δεν είμαι κανα τσουτσέκι να βγάζω φωτογραφίες στην φόρα.Εσυ μικρε να προσεχεις λιγο πού στελνεις πμ και τι στελνεις.
Εγινα κατανοητος?
Εγινα κατανοητή?
Εγώ δεν είμαι κανα τσουτσέκι να βγάζω φωτογραφίες στην φόρα.Εσυ μικρε να προσεχεις λιγο πού στελνεις πμ και τι στελνεις.
Εγινα κατανοητος?
Εσυ γιατι πεταγεσαι? Μπας και εχεις την εντυπωση οτι αναφερομουν στο πμ που εστειλε σε σενα?Εγώ δεν είμαι κανα τσουτσέκι να βγάζω φωτογραφίες στην φόρα.
Εγινα κατανοητή?
Δεν θα ερθει η μερα που θα γυρισουμε αμφοτεροι στο 40% +?
Τοτε θα σκοτωθουμε με την ανεση μας εμεις οι δυο. Για την ωρα ας σφυριξω αδιαφορα.
Εγινα κατανοητή?Εσυ γιατι πεταγεσαι? Μπας και εχεις την εντυπωση οτι αναφερομουν στο πμ που εστειλε σε σενα?
Εισαι εκτός θέματος. Πες "συγνωμη νομιζα οτι αναφερεσαι σε μενα" και τελειωσαμε.Εγινα κατανοητή?
Δε λέω.Εισαι εκτός θέματος. Πες "συγνωμη νομιζα οτι αναφερεσαι σε μενα" και τελειωσαμε.
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/uploads/2014/05/karam1.png[/img[/URL]]
θα γυρισει και ο γκλιτσαδορος;
[/quote]παιζει ps3 αυτος τυπε :headbang3:
Εγώ δεν είμαι κανα τσουτσέκι να βγάζω φωτογραφίες στην φόρα.
Εγινα κατανοητή?
Δε λέω.
Κοίτα την δικιά σου πρέπει να την έχουν πάρει όλοι από τότε που σε ανακάλυψαν οι αναρχοάπλυτοι.γιατί ποιός εβγαλε φωτογραφίες στην φόρα???
παιζει ps3 αυτος τυπε![]()
οχι ακομα τυπετωρα εχει το 4 τυπε
Κοίτα την δικιά σου πρέπει να την έχουν πάρει όλοι από τότε που σε ανακάλυψαν οι αναρχοάπλυτοι.![]()
Δεν πειράζει,εγώ είμαι κουκλάκι δεν ντρέπομαι σαν εσέναπου να δεις και την δικια σου που εφτασε στο ισλαμαμπαντ
οχι ακομα τυπε
ειναι ακριβο το αφηνει να πεσει λιγο η τιμη![]()
δεν ειναι θεμα κομποδεματος τυπελες 5.5 χρονια να μην εβαλε κομποδεμα στην ακρη ;
Δεν πειράζει,εγώ είμαι κουκλάκι
δεν ειναι θεμα κομποδεματος τυπε
ειναι νοικοκυρης και οικονομος
δεν ειδες πως παρεδωσε την ελλαδα?![]()
τα πράσινα πουστράκια σαν εσένα τί θέλουν;και τα πακια κουκλακια θελουν να![]()
![]()
τα πράσινα πουστράκια σαν εσένα τί θέλουν;![]()
![]()
![]()