apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φινιστρίνι της τον έκανα ρε μάστορα ....
έχουμε πει, εγώ πρώτα γαμάω και μετά κερνάω ...
αυτηνής της έκανα πολλά τραπέζια σε καφετέριες του ψυχικού ....
φινιστρίνι της τον έκανα ρε μάστορα ....
έχουμε πει, εγώ πρώτα γαμάω και μετά κερνάω ...
αυτηνής της έκανα πολλά τραπέζια σε καφετέριες του ψυχικού ....
Nαι, βεβαια.Μονο που αυτά που έχουν κάνει εδώ οι δύο παρατάξεις δεν τα έχουν κάνει οι αντίστοιχες παγκοσμίως.
Μη γράφετε άλλες προβλέψεις γιατί δε θα ξέρουμε τι να πρωτοπαραθέσουμε την κυριακή
Όταν λες σε όλον τον κόσμο τί ακριβώς εννοείς;Nαι, βεβαια.
[size=20pt]Σε ολο τον κοσμο[/size] θα υπαρχουν φιλελευθεροι και σοσιαλδημοκρατες, και στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλέας θα υπαρχουν νεοναζι και νεοσταλινικοι. Ξυπνατε.
Μην τρομαξεις.......Nαι, βεβαια.
Σε ολο τον κοσμο θα υπαρχουν φιλελευθεροι και σοσιαλδημοκρατες, και στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλέας θα υπαρχουν νεοναζι και νεοσταλινικοι. Ξυπνατε.
Nαι, βεβαια.
Σε ολο τον κοσμο θα υπαρχουν φιλελευθεροι και σοσιαλδημοκρατες, και στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλέας θα υπαρχουν νεοναζι και νεοσταλινικοι. Ξυπνατε.
Όταν λες σε όλον τον κόσμο τί ακριβώς εννοείς;
Γιατί παγκοσμίως δεν έχουμε καν δημοκρατία στις περισσότερες χώρες με την έννοια της αστικής δημοκρατίας στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο...
που νιωθεις οτι ανηκεις???Όταν λες σε όλον τον κόσμο τί ακριβώς εννοείς;
Γιατί παγκοσμίως δεν έχουμε καν δημοκρατία στις περισσότερες χώρες με την έννοια της αστικής δημοκρατίας που συναντάμε στον ''πολιτισμένο'' δυτικό κόσμο...
Να φας σκατά.
Μην τρομαξεις.......
Ξυπνιοι ειναι!!!!
Ναι, ναι. Κατσε να αρχισουν τιποτα αυξησουλες, και θα σου πω εγω πού θα πανε οι επαναστατικες διαθεσεις.Ας μην τα κάνανε σκατα τα πρασινομπλε γραβατάκια, τώρα είν' αργά
Να μην γράφει βαρύγδουπες παπαρίες ο επίδοξος γαμιάς σου.που νιωθεις οτι ανηκεις???
Στο δασκαλο σου αναφερεσαι???Να μην γράφει βαρύγδουπες παπαρίες ο επίδοξος γαμιάς σου.
Άκου σε όλο τον κόσμο κυβερνάνε νδημοκράτες και πασόκοι...
Να μην γράφει βαρύγδουπες παπαρίες ο επίδοξος γαμιάς σου.
όχι στα πολιτικάΣτο δασκαλο σου αναφερεσαι???
Ναι, ναι. Κατσε να αρχισουν τιποτα αυξησουλες, και θα σου πω εγω πού θα πανε οι επαναστατικες διαθεσεις.
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση εστω κ αναδρομικα!!!!όχι στα πολιτικά
(ευτυχώς)
Γιατι, ποιοι κυβερνανε?Να μην γράφει βαρύγδουπες παπαρίες ο επίδοξος γαμιάς σου.
Λ.Αμερική,Αφρική,Ασία,Ρωσία,Λευκορωσία σε γενικές γραμμές δεν κυβερνάνε πουτανάκια του φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας με την αστική του όρου έννοια όπως την γνωρίζουμε εμείςδηλαδή σε ποιό μέρος του κόσμου κυβερνά άλλο κόμμα ???
το οποίο να βγαίνει με εκλογές φυσικά
Λ.Αμερική,Ασία,Αφρική,Λευκορωσία και Ρωσία κυβερνάνε πασόκοι ή νδημοκράτες;Γιατι, ποιοι κυβερνανε?
Ας μην τα κάνανε σκατα τα πρασινομπλε γραβατάκια, τώρα είν' αργά