Νέα

Ντέπυ από Φυλής 65

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Παιδια θυμαται κανεις σας πριν μερικα χρονια την Ντεπυ την ξανθια που εφερνε λιγο στη Μαστροκωστα στη Φυλης 65 εκει που ανεβαινεις σκαλες?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Όπως έγραψα και πιο παλιά , η Ντέπυ παντρεύτηκε.  :'( :'(  Υπομονή κάνα δίμηνο μέχρι να χωρίσει και να επανέλθει  :2funny: :2funny: :2funny:  (χιούμορ κάνω) 
Πάντως μια που μοιάζει στην Ντέπυ είναι η Ναταλί , από Διδύμου 18 πάνω(όχι στο υπόγειο) . Δουλεύει τα πρωινά. Τσέχα, early MILF και πιο ζωντανή στο κρεβάτι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ρε σεις!! Τι μου θυμήσατε τώρα!!
Η πρώτη μου κοπέλα που πήρα!!

Επισκέπτης
Όπως έγραψα και πιο παλιά , η Ντέπυ παντρεύτηκε.  :'( :'(  Υπομονή κάνα δίμηνο μέχρι να χωρίσει και να επανέλθει  :2funny: :2funny: :2funny:  (χιούμορ κάνω) 
Πάντως μια που μοιάζει στην Ντέπυ είναι η Ναταλί , από Διδύμου 18 πάνω(όχι στο υπόγειο) . Δουλεύει τα πρωινά. Τσέχα, early MILF και πιο ζωντανή στο κρεβάτι.
Ρε germaon σοβαρα μιλας τωρα??Η Ντεπυ παντρευτηκε?????Μας εστειλες τωρα αδερφε

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια θυμαται κανεις σας πριν μερικα χρονια την Ντεπυ την ξανθια που εφερνε λιγο στη Μαστροκωστα στη Φυλης 65 εκει που ανεβαινεις σκαλες?
Η ντεπυ ουτε εχει παντρεφτει ουτε εχει σταματησει την δουλεια
Δουλευει νυχτα τις περισσοτερες φορες μεταξουργειο
Εχει γινει χαλια και δυστηχως εχει πεσει με τα μουτρα στην πρεζα
Ειναι πραγματικα λυπηρο κοπελες σαν την Ντεπυ (και καποια Δεσποινα για παλιωτερους ακομη)να φτανουν σε αυτο το σημειο οταν την εποχη τους χτυπουσαν 60-100 πελατες ημερισως και εβγαζαν τρελα φραγκα.
Λιγες καταφεραν και επεζησαν....
Λιγοτερες ακομη οι οριτζιναλ γυναικες (Κατερινα-Λινα-Δωρα-Αλικη-Θ. και 3-4 ακομη)
Ολες οι αλλες οι γιναν τσατσαδες οι καταντησαν να δουλευουν για την πρεζα τους μεχρι να τις βρουν σε κανενε υπογειο η τουαλετα μπουρδελου νεκρες (Ροζα-Σαντρα)
Κριμα!

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι πραγματικα λυπηρο κοπελες σαν την Ντεπυ (και καποια Δεσποινα για παλιωτερους ακομη)να φτανουν σε αυτο το σημειο οταν την εποχη τους χτυπουσαν 60-100 πελατες ημερισως και εβγαζαν τρελα φραγκα.
Λιγοτερες ακομη οι οριτζιναλ γυναικες (Κατερινα-Λινα-Δωρα-Αλικη-Θωμαι και 3-4 ακομη)
Ολες οι αλλες οι γιναν τσατσαδες οι καταντησαν να δουλευουν για την πρεζα τους μεχρι να τις βρουν σε κανενε υπογειο η τουαλετα μπουρδελου νεκρες (Ροζα-Σαντρα)
Κριμα!

Εχεις δίκιο και αυτή ειναι η αληθεια απλα ειχε βγει η φημη οτι παντρευτηκε για ευνοητους λογους...Παιδια ομως πρεπει νακαταλαβετε οτι δεν μπορουν να αντεξουν να γαμιουνται με τοσα ατομα καθε μερα και με οποιον να ναι, πρεπει να παρουν κατι για να μην το σκεφτονται.

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις δίκιο και αυτή ειναι η αληθεια απλα ειχε βγει η φημη οτι παντρευτηκε για ευνοητους λογους...Παιδια ομως πρεπει νακαταλαβετε οτι δεν μπορουν να αντεξουν να γαμιουνται με τοσα ατομα καθε μερα και με οποιον να ναι, πρεπει να παρουν κατι για να μην το σκεφτονται.

oχι εδω εισαι πολυ λαθος και συγνωμη που ειμαι καθετος απολυτα
Οταν επιλεγεις να κανεις πορνεια ξερεις πωσ δεν θα γουσταρεισ με ολους
Ειναι το πρωτο που πρεπει κανεις να σκεφτει πριν παει να δηλωθει η αποφασισει να κανει πορνεια
Εαν εισαι αναγκασμενος να την κανεις εκει ειναι το πακετο.Η καταντια μαλλον
Εαν γουσταρεις να το κανεις για τις χλιδεσ σου και δεν πεσεις στην λουμπα της πρεζας τουλαχιστον τοτε εισαι μαγγας.(και σου μενουν και χρηματα-λες θα δουλεψω για 4-5 χρονια θα κανς οτι ειναι να κανω και μετα θα τα ξυνω-
Αλλα μετα απο τοσα χρονια σαν την Ντεπυ(η οποια μπηκε στα ντελα στα 18 ακομη)και τωρα εφτασε στα 30+ ειναι απαραδεκτο να δουλευει.Να μην εχει να φαει και να ζηταει χρηματα απο φιλους και γνωστους για να γινει
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

edit giorgospapa: τσεκαρε πμ..

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Λιγοτερες ακομη οι οριτζιναλ γυναικες (Κατερινα-Λινα-Δωρα-Αλικη-Θωμαι και 3-4 ακομη)
Κριμα!

Φίλε ξέρεις λεπτομέρειες για το που / πότε δουλεύει η Ντέπυ;

Μπορεί να έχει γίνει χάλια αλλά ήταν μια από τις αγαπημένες μου...

Επισκέπτης
Εγώ... δεν την θυμάμαι την συγκεκριμένη!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε cgboy τί είναι αυτά που λες ? Η Ντέπυ όντως παντρεύτηκε και μόλις πριν ένα μήνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό λέει η δική μου ενημέρωση! Βεβαίως , δεν το έχω δει το παιδί οπότε δεν παίρνω όρκο ότι είναι αληθινή πληροφορία. Πάντως τόσοι πορνορεπόρτερς του Μεταξιού υπάρχουν (Πίτσι, Ζέρο, Αντισθένης, σκιντο κλπ.) κάποιος δε θα την έβλεπε ?

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε cgboy τί είναι αυτά που λες ? Η Ντέπυ όντως παντρεύτηκε και μόλις πριν ένα μήνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό λέει η δική μου ενημέρωση! Βεβαίως , δεν το έχω δει το παιδί οπότε δεν παίρνω όρκο ότι είναι αληθινή πληροφορία. Πάντως τόσοι πορνορεπόρτερς του Μεταξιού υπάρχουν (Πίτσι, Ζέρο, Αντισθένης, σκιντο κλπ.) κάποιος δε θα την έβλεπε ?

Οχι δεν εχει παντρευτει συνεχιζει να δουλευει σε διαφορα μαγαζια στο Μεταξουργειο και παραμενει δηλωμενη πραγμα που δεν την αφηνει να παντρευτει αφου η τρεχουσα νομοθεσια απαγοευει σε παντρεμενα ατομα να ειναι δηλωμενα και να εργαζονται στην πορνεια νομιμα.
Η ντεπυ απο την στιγμη που ενηλικιωθηκε δηλωθηκε την ιδια στιγμη και παραμενει δηλωμενη.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Οχι εχει παντρευτει συνεχιζει να δουλευει σε διαφορα μαγαζια στο Μεταξουργειο και παραμενει δηλωμενη πραγμα που δεν την αφηνει να παντρευτει αφου η τρεχουσα νομοθεσια απαγοευει σε παντρεμενα ατομα να ειναι δηλωμενα και να εργαζονται στην πορνεια νομιμα.
Η ντεπυ απο την στιγμη που ενηλικιωθηκε δηλωθηκε την ιδια στιγμη και παραμενει δηλωμενη.
Αρα πως γινεται να ειναι δηλωμενη και να εχει παντρευτει?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Που δουλεύει;;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αχ βρε Ντεπούλα να είσαι καλά όπου και αν είσαι πολλούς έκανες άνδρες αξέχαστες εποχές  φίσκα το ντέλο για να αδειάσει κάποιο δωμάτιο περίμενες σαν το ΙΚΑ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.844
Πόντοι
606
Αχ βρε Ντεπούλα να είσαι καλά όπου και αν είσαι πολλούς έκανες άνδρες αξέχαστες εποχές  φίσκα το ντέλο για να αδειάσει κάποιο δωμάτιο περίμενες σαν το ΙΚΑ.
Τομος ολοκληρος στην εγκυκλοπαιδια των μπουρδελων η Ντεπυ φιλε...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τομος ολοκληρος στην εγκυκλοπαιδια των μπουρδελων η Ντεπυ φιλε...

Αστα να πάνε συγκινήθηκα μου θύμησε τα νιάτα μου.Όποιος γνωρίζει κάτι για το παρόν της παρακαλείται να το καταθέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom