Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.360
- Πόντοι
- 12.756
ωχ ρε μαλακα , γαμπα και αστραγαλο ενα φαρδοςΕ όχι και μηδέν κώλος! Ολόκληρη αφράτη φαρδοκωλάρα έχει η κοπέλα:
σαν μπουκαλα δυτη
σαν μορταδελλα
ωχ ρε μαλακα , γαμπα και αστραγαλο ενα φαρδοςΕ όχι και μηδέν κώλος! Ολόκληρη αφράτη φαρδοκωλάρα έχει η κοπέλα:
Ατσα κωλαρα η Ντεμουλα!Ε όχι και μηδέν κώλος! Ολόκληρη αφράτη φαρδοκωλάρα έχει η κοπέλα:
Λύθηκε το μυστήριο. Μια χαράΚαμία. Έτσι για την αλητεία, κουβέντα να γίνεται. Φορούσε τελικά στενόμακρο λευκό, συμβολικό της αγνότητάς της
Δεν μου φαίνονται και τόσο γυμνασμέναΗ φωτό με την κωλαρα είναι από την Κολυμπήθρα στην Τήνο. Η κωλαρα εμφανίζεται και στο βίντεο κλιπ "Κύμα καλοκαιρινό" και άρα δεν είναι φέικ (ακολουθεί απόσπασμα). Γνώμη μου είναι ότι αν προσεθετε βυζί θα βελτιώνονταν αρκετά. Τα κωλομερια δεν πρέπει να είναι αφράτα, γυμνάζεται εντατικά.
ω ρε γαμησια που κανει αυτη ρε φιλεΧμμμ εδιαφέρον που ο καθέ άνδρας έχει δικό του ορισμό και μέτρο του τι εστι κωλάρα. Αν η Ντέμη έχει κωλάρα (τάχα μου), αυτή τι έχει; κωλααααααααααααααααααάρα;
Αντικειμένικα της Ντέμυς είναι μέτριος/average o πωπός της με κάποια χαλαρότητα. Την κωλάρα που την είδατε μερικοί;
Aναφέρεσαι σε ανθρώπους που έχουν βγάλει μέτρια γυναίκες σαν την Τζούλια Νόβα,τι περίμενες?Χμμμ εδιαφέρον που ο καθέ άνδρας έχει δικό του ορισμό και μέτρο του τι εστι κωλάρα. Αν η Ντέμη έχει κωλάρα (τάχα μου), αυτή τι έχει; κωλααααααααααααααααααάρα;
Αντικειμένικα της Ντέμυς είναι μέτριος/average o πωπός της με κάποια χαλαρότητα. Την κωλάρα που την είδατε μερικοί;
Κατάλαβα, η κακογουστιά πάει σύννεφο. Πάντος ειλικρινά δεν έχω κάτι με την Ντέμη, είναι συμπαθητικό κορίτσι αλλά αντικειμενικά έχει το πρόσωπο, σώμα, και στυλάκι μιας έφηβης. Κουκλάρα και γυναικάρα νομίζω είναι υπερβολικά επίθετα για την συγκεκριμμένη.Aναφέρεσαι σε ανθρώπους που έχουν βγάλει μέτρια γυναίκες σαν την Τζούλια Νόβα,τι περίμενες?
ονοματάκι έχουμε;Χμμμ εδιαφέρον που ο καθέ άνδρας έχει δικό του ορισμό και μέτρο του τι εστι κωλάρα. Αν η Ντέμη έχει κωλάρα (τάχα μου), αυτή τι έχει; κωλααααααααααααααααααάρα;
Μαριάννα Μπαφίτηονοματάκι έχουμε;
η γνωστή...Μαριάννα Μπαφίτη
Φίλε πόσες φορές τον έπαιξες για πάρτη της ?Χμμμ εδιαφέρον που ο καθέ άνδρας έχει δικό του ορισμό και μέτρο του τι εστι κωλάρα. Αν η Ντέμη έχει κωλάρα (τάχα μου), αυτή τι έχει; κωλααααααααααααααααααάρα;
Μου φαίνονται κλασσικές εναλλακτικές φοιτητογκόμενες. Κρυόκωλες φαίνονται και οι 2 με ένα ψόφιο βλέμμα.Αυτή η κοπέλα ακόμα προσπαθεί να πείσει ότι είναι τραγουδίστρια με εμφάνιση μοντέλου και όχι μοντέλο που τραγουδάει καλά. Μπορεί να είναι άβυζη και το σώμα της κάπως αγύμναστο, αλλά έχει ένα πρόσωπο αγγελικό που θες να το κοιτάς με τις ώρες. Μάλλον για αυτό δεν μου βγάζει κάτι σεξουαλικό και ειδικά όταν μιλάει φαίνεται ψυχρή και απόμακρη, μάλλον από αμηχανία και άγχος. Πάντως, η μεγάλη αδερφή της Ρώμη Παπαδέα έχει κάτι πιο γήινο και κατ' επέκταση πιο σέξι...
Romy (@this_isromy) • Instagram photos and videos
922 Followers, 970 Following, 561 Posts - See Instagram photos and videos from Romy (@this_isromy)www.instagram.com
Μη της την πέσετε και το κλειδώσει!
Της νομικής αμφότερες, η μεγάλη αδερφή είναι δικηγόρος στο γραφείο του μπαμπά.Μου φαίνονται κλασσικές εναλλακτικές φοιτητογκόμενες. Κρυόκωλες φαίνονται και οι 2 με ένα ψόφιο βλέμμα.
Κατάλαβα ψάχνουν κανένα μπούλη γαμπρό με λεφτά και επιχείρηση - γραφείο του μπαμπά.Της νομικής αμφότερες, η μεγάλη αδερφή είναι δικηγόρος στο γραφείο του μπαμπά.
Κατάλαβα ψάχνουν κανένα μπούλη γαμπρό με λεφτά και επιχείρηση - γραφείο του μπαμπά.
Το τι κάνουν επαγγελματικά δεν έχει σχέση με το τι είναι προγραμματισμένο να κάνουν στο θέμα γαμπρού.Δεν θα το έλεγα, η μεν πρώτη κάνει καλλιτεχνική καριέρα η δε δεύτερη ακολουθεί το επάγγελμα του πατέρα τους σε στρωμένο δικηγορικό γραφείο. Οπότε δεν έχουν ανάγκη να βρουν πλούσιο γαμπρό, αλλά θα τον βρουν ούτως ή άλλως λόγω κύκλου.