Νέα

Ντέμη Παπαδέα (Demy)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Brolly
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε παιδιά, διερωτούμε τόσο σπάνιο είδος είμαστε οι γυναίκες στο φόρουμ; Προφανώς έχετε συνηθίσει στις αδελφάρες και τα τραβέλια και βλέπετε παντού πούτσο και τεστοστερόνη. Τι να πω, I rest my case.
Ή μπορει απλως να μην εδωσε σημασια, το νικνειμ σου δεν παραπεμπει οπωσδηποτε σε κοπελα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
σαφως,σαφως σε λιγες περιπτωσεις ισχυει
Και φυσικά ως σιγανά ποταμακια,δεν λέμε για το εμφανισιακό αλλά για το στυλ,τον χαρακτήρα που βγάζει.

Μου έχει τύχει ωραία κοπελιά,ναζιάρα που εκ πρώτης όψεως,επειδή κάνει νάζια,να μην μου βγαζει την εντύπωση ότι τα δίνει όλα.Μετά όμως,πλήρης διάψευση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και φυσικά ως σιγανά ποταμακια,δεν λέμε για το εμφανισιακό αλλά για το στυλ,τον χαρακτήρα που βγάζει.

Μου έχει τύχει ωραία κοπελιά,ναζιάρα που εκ πρώτης όψεως,επειδή κάνει νάζια,να μην μου βγαζει την εντύπωση ότι τα δίνει όλα.Μετά όμως,πλήρης διάψευση.
Οι ναζιαρες δεν σου βγαζουν δηλαδη κατα κανονα την εντυπωση οτι τα δινουν ολα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Οι ναζιαρες δεν σου βγαζουν δηλαδη κατα κανονα την εντυπωση οτι τα δινουν ολα?
Σε γενικές γραμμές ναι,αλλά προφανώς τίποτα δεν είναι απόλυτο.Και τίποτα δεν είναι σίγουρο όπως στην περίπτωση που υπήρξε μια ευχάριστη διάψευση.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Δεν θέλω να μπω σε φυσιογνωμικές αναλύσεις αλλά όταν παρατηρήσεις το βλέμμα μιας κοπέλλας καλά και τις εκφράσεις της μπορείς να καταλάβεις αν πίσω από αυτό το γλυκό πρόσωπο κρύβετε ηφαίστειο ή μια άψυχη κούκλα.

Για παράδειγμα, αυτή φαίνεται γλυκούλα αλλά έχει μια σπιρτάδα και τσαχπινιά στο βλέμμα που πιθανόν κρύβει ένα σεξουαλικό ηφαίστειο:

1625352754740.png

Τώρα αν την συκρίνουμε με την Δημητρούλα μας, η διαφορά νομίζω είναι εμφανέστατη:
1625352970756.png

Eδώ φαίνεται πολύ γλυκούλα επίσης αλλά το βλέμμα είναι εξαιρετικά αθώο και απλανές σαν κουταβάκι (δεν φαίνεται να κοιτάζει στην κάμερα ακριβώς ή κάπου στοχευμένα απλά κοιτάει στο άπειρο βάθος, πιθανόν κιόλας να ονειρεύεται ενώ κοιτάζει την κάμερα). Προφανώς δεν έχει την ζωντάνια και την τσαχπινιά που έχει στο βέμμα και στην έκφραση η πρώτη κοπελλίτσα.

Τώρα για τιυς αγαπούληδες και σχεσάκηδες, μια χαρά κορίτσι είναι οι ντεμούλα μας (αν έχουν κιόλας ένα σεβαστό 4ψήφιο ποσό να τα τρώνε σε επαγγελματίες του είδους γιατί αν περιμένουν από την Δημητρούλα μας θα μείνουν με το μόριο στο χέρι).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν θέλω να μπω σε φυσιογνωμικές αναλύσεις αλλά όταν παρατηρήσεις το βλέμμα μιας κοπέλλας καλά και τις εκφράσεις της μπορείς να καταλάβεις αν πίσω από αυτό το γλυκό πρόσωπο κρύβετε ηφαίστειο ή μια άψυχη κούκλα.

Για παράδειγμα, αυτή φαίνεται γλυκούλα αλλά έχει μια σπιρτάδα και τσαχπινιά στο βλέμμα που πιθανόν κρύβει ένα σεξουαλικό ηφαίστειο:

1625352754740.png

Τώρα αν την συκρίνουμε με την Δημητρούλα μας, η διαφορά νομίζω είναι εμφανέστατη:
1625352970756.png

Eδώ φαίνεται πολύ γλυκούλα επίσης αλλά το βλέμμα είναι εξαιρετικά αθώο και απλανές σαν κουταβάκι (δεν φαίνεται να κοιτάζει στην κάμερα ακριβώς ή κάπου στοχευμένα απλά κοιτάει στο άπειρο βάθος, πιθανόν κιόλας να ονειρεύεται ενώ κοιτάζει την κάμερα). Προφανώς δεν έχει την ζωντάνια και την τσαχπινιά που έχει στο βέμμα και στην έκφραση η πρώτη κοπελλίτσα.

Τώρα για τιυς αγαπούληδες και σχεσάκηδες, μια χαρά κορίτσι είναι οι ντεμούλα μας (αν έχουν κιόλας ένα σεβαστό 4ψήφιο ποσό να τα τρώνε σε επαγγελματίες του είδους γιατί αν περιμένουν από την Δημητρούλα μας θα μείνουν με το μόριο στο χέρι).
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο
Το βλεμμα λεει παρα πολλά και δεν με εχει προδωσει ποτέ

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ναι ρε τύπε, ειναι "ολοκληρη" παχια, δεν ειναι δυσαναλογη. Δεν ειναι λεπτη πανω και χοντρη κατω, ούτε ειναι αβυζη χοντρη (υπαρχουν και τετοιες).
Σαν γραμμη σωματος μια χαρα ειναι.
:rockon:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

1625352754740.png

Πάντως αν ψάχνεις σπιρτάδα και τσαχπινιά σε βλέμμα ελλεεινίδας,ψάχνεις ψύλλο στ'άχυρα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
πρωτον λετε βλακειες, δευτερον η φωτο που διαλεξες για τη Ντεμυ ειναι μια επιεικως κακια σελφι ενω η αλλη ειναι φωτογραφιση μοντελου.

1127_DEMY_276201811.jpg

αυτη εδω ειναι καλυτερη για συγκριση

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

1625352754740.png

1625352970756.png

Η 1η φαίνεται γλυκούλα αλλά σεξουαλικώς σίγουρα βγάζει κάτι το άγριο (το ότι δεν είναι εμφανές,προκαλεί ευχάριστη έκπληξη).
Η 2η είναι η άλλη περίπτωση που έλεγα στον Αθηναίο 44 και στον Αλεξ,ότι κάποιες φορές,''δεεεεεν''.........
Φαίνεται απίστευτα αθώα,σαν παιδί και δεν σε προιδεάζει για κάτι πιο άγριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πρωτον λετε βλακειες, δευτερον η φωτο που διαλεξες για τη Ντεμυ ειναι μια επιεικως κακια σελφι ενω η αλλη ειναι φωτογραφιση μοντελου.

1127_DEMY_276201811.jpg

αυτη εδω ειναι καλυτερη για συγκριση
Κι εδω τιποτα δεν λεει

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Κρύα και άγευστη... friendzoned από μένα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom