Νέα

Novorossiysk-Burgas-Aλεξ/λη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά τα γαμήσια και τα συναφή, αλλά εδώ χτες γράφτηκε Ιστορία. Εξαιρετκή η στρατιγική σημασία της κίνησης αυτής (προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ μεγαλύτερη στην Ελληνική Ιστορία στα 41 μου χρόνια). Αν δε βαρεθώ μέσα στο σ/κ θα κανω πλήρη ανάλυση. ...A, όσοι έχετε κανα κτηματάκι εκεί κοντά κάνατε την τυχη σας...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη ο απλος κοσμακης αδυνατει να κατανοησει πως θα τον βοηθησει ενα τετοιο γεγονος σε συνδυασμο οτι αποτελει μια κινηση που εμποδιζει την κοινωνικη εξαθλιωση της Ελλαδας αρα δεν συμφερει τα "αριστερα κεντρα"  (εξου και θαφτηκε απ'ολες τις αριστερες εφημεριδες) συν το οτι αποτελει αποκλειστικη επιτυχια της Κυβερνησης αρα δεν συμφερι ουτε το Πασοκ , ειμαι σιγουρος οτι θα περασει στα ψιλα γραμματα και ο κοσμος γρηγορα θα το ξεχασει και οποτε αναφερεται θα λενε "χεστηκε η αγελαδα στο αλωνι , τι εχετε να πειτε γι'αυτα που εγιναν με τον διοικητη του ΙΚΑ ομως?".

Ηδη ακουω επιχειρηματα του στυλ "σιγα οι πλουσιοι θα τα φανε" , "κινδυνευουμε απο οικολογικες καταστροφες" , "τον πολιτη τον ενδιαφερει η τιμη της ντοματας , οχι τι γινεται με τις πετρελαιοεταιριες"(κακαουνακης) κλπ  :idiot:

Οποτε τι να πεις και τι να εξηγησεις...

Επισκέπτης
Κοίτα, ειναι σαφες οτι απο τον(ην) κάθε ισοπεδωτη/δυσκακόμοιρο/κενό/τιποτένιο αυνανία δεν αναμενεις τιποτα καλύτερο.

Σαφώς η τιμή της τομάτας και το αν είχε παρει βιάγκρα ο Κος Δ/της είναι πιό σημαντικά θέματα από τις παγκόσμιες ενεργειακές/γεωπολιτικές αλληλεξαρτήσεις. Όπως επίσης και το πόσο στοιχησε η μλπόυζα του Σαρμπέλ.

Για τους αριστερούς/δημοσιογράφους δε μιλάω. Θα κοπεί το θρετ.

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους συνπολίτες μας γνωρίζουν ΠΩΣ και ΑΝ θα επιβιώσουν αξιοπρεπώς την επόμενη 25ετία, όπως και τι δεξιότητες πρέπει να αναπτυξουν για να τα καταφερουν. Το σκέπτομαι και τρέμω. Σοβαρά.

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω ότι μεσα στο σ/κ θα κάνω εκτενή ανάλυση της σημασίας του εγχειρήματος.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Καλά τα γαμήσια και τα συναφή, αλλά εδώ χτες γράφτηκε Ιστορία. Εξαιρετκή η στρατιγική σημασία της κίνησης αυτής (προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ μεγαλύτερη στην Ελληνική Ιστορία στα 41 μου χρόνια). Αν δε βαρεθώ μέσα στο σ/κ θα κανω πλήρη ανάλυση. ...A, όσοι έχετε κανα κτηματάκι εκεί κοντά κάνατε την τυχη σας...

ετσι τωρα οι ρωσιδες θα ερχονται πιο ευκολα στην ελλαδα ....
μεσα απο τον αγωγό....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Novorossiysk. Ετσι γραφετε εις την σωστη ρωσικήν...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
να ενας ωραιος και ευκολος τροπος λαθραιας και αθροας εισαγωγης ρωσικου κρεατος στη χωρα μας......θα στειλουμε τον στουντιαν στην αρχη του αγωγου που ξερει τα ρωσσικα πολυ καλα.....στην βουλγαρια θα στειλω εγω τον καπτεν μακ για να τσεκαρει το προιον και στην αλεξανδρουπολη θα ειμαι εγω και οποιος αλλος θελει για να αγοραζει τα τεμαχια.....10000 ευρω εκαστη!ο επομενος παρακαλωωωωω!!!!περαν της πλακας περιμενουμε και την αναλυση του RAVEN!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
να ενας ωραιος και ευκολος τροπος λαθραιας και αθροας εισαγωγης ρωσικου κρεατος στη χωρα μας......θα στειλουμε τον στουντιαν στην αρχη του αγωγου που ξερει τα ρωσσικα πολυ καλα.....στην βουλγαρια θα στειλω εγω τον καπτεν μακ για να τσεκαρει το προιον και στην αλεξανδρουπολη θα ειμαι εγω και οποιος αλλος θελει για να αγοραζει τα τεμαχια.....10000 ευρω εκαστη!ο επομενος παρακαλωωωωω!!!!περαν της πλακας περιμενουμε και την αναλυση του RAVEN!

Να κάνεις εσύ την επιλογή να έρθει το προϊόν πιστοποιημένο χωρίς υποψίες και ετοιμοπόλεμο για ++

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. Οικονομική, πολιτιστική και φυσικά συμμαχική. Η Ρωσία δυναμώνει επικίνδυνα και αυτό πάει να πει πως οι Τουρκοι δεν θα κάνουν ότι γουστάρουν από εδώ και περα. Εντάξει είχαμε χρόνια να είμαστε υπό των Αμερικάνων αλλά τώρα η χρονολικά καλύτερη σύμμαχος της χώρας είναι δίπλα μας. Καλό. Πολύ καλό. Να καταλάβουν και ο Μπους και ο λευκός Οίκος ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν .Αν δυναμώσει και άλλο η ρωσία για όλον τον πλανήτη θα είναι καλύτερα. Θα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά και γνώμ.
Πολύ καλή η κίνηση της Κυβέρνησης. Για να μην μιλάνε πάντα όλοι για τα αρνητικά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μεγάλη στιγμή για την ελλάδα... εκτός των οικονομικών οφελειών καθιστά τα σύνορα μας απροσπέλαστα για τους τούρκους,καλλίτερα και από τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, που να τολμήσουν οι μεμέτηδες να χτυπήσουν τώρα που περνά ο αγωγός που είναι και κατά 51% ρωσικών συμφερόντων, είναι σαν να τα βάζουν με την αρκούδα και δεν τους παίρνει με τίποτα......και μπαίνουμε και στο παιγνίδι των ενεργειακών δυνάμεων προμηθεύοντας πιο φθηνό πετρέλαιο στην ευρώπη.......για εμένα επιτυχία ανώτερη από την είσοδο μας στην ΟΝΕ...άντε και στον αγωγό αερίου μετά..... :dancing:

Επισκέπτης
ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. Οικονομική, πολιτιστική και φυσικά συμμαχική. Η Ρωσία δυναμώνει επικίνδυνα και αυτό πάει να πει πως οι Τουρκοι δεν θα κάνουν ότι γουστάρουν από εδώ και περα. Εντάξει είχαμε χρόνια να είμαστε υπό των Αμερικάνων αλλά τώρα η χρονολικά καλύτερη σύμμαχος της χώρας είναι δίπλα μας. Καλό. Πολύ καλό. Να καταλάβουν και ο Μπους και ο λευκός Οίκος ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν .Αν δυναμώσει και άλλο η ρωσία για όλον τον πλανήτη θα είναι καλύτερα. Θα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά και γνώμ.
Πολύ καλή η κίνηση της Κυβέρνησης. Για να μην μιλάνε πάντα όλοι για τα αρνητικά.

ειδες ποσο αμηχανη ειναι η Ντόρα τις τελευταιες εβδομάδες?....

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Καλά σίγουρα.Εδώ μιλάμε πως η Ελλάδα έχει τα αρχίδια αλλά και το γεγονός πως θα υποστεί κυρώσεις για την συμφωνία που έκανε, από τον Καουμπόυ-Μπους. Και αν βάλεις και το θέμα πως η ίδια η Ντόρα έχει παρελθόν φιλοαμερικάνικο τότε σίγουρα και θα δείχνει αμήχανη. Αλλά άλλος είναι πρωθυπουργός και έτσι δεν μπορεί και να κάνει τίποτα. Είναι ένα καλό παραδειγμα για όλους να δείξουμε πρωτοι οι Έλληνες πως δεν μπορούμε να ζούμε μια ζωή κάτω από το τι θα πει η Αμέρικα. Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι πως στο τέλος η Αμέρικα θα μας το κρατήσει μανιάτικο και θα χτυπήσει ή στο Μακεδόνια-ζήτημα ή στο θέμα-Κύπρος. Πάντως ότι έγινε μέχρι στιγμης έτσουξε πολύ στην Οθωμανία μεριά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άσε που υπάρχουν συζητήσεις και για οπλικά συστήματα από την ρωσία...θα λυσσάξει ο πίτουρας----ένας είναι ο πίτουρας ο μπούς----χάνει βλέπεις πολλά εκατομμύρια....αλλά θα αντιδράσει..περιμένω θερμά επεισόδια από τους τούρκους....μπουκοτάζ τουρισμού από αμερικάνους και άλλους εκβιασμούς....αλλά αν ο πούτιν αποφασίσει να μας υποστηρίξει δυναμικά ,τώρα που η αρκούδα ξαναξυπνά θα έχουμε γλέντια....δεν ξέρω βρε παίδες αλλά αυτή η κίνηση ή θα αποδειχθει η καλλίτερη στην ιστορία μας ή θα μας ψιλομπλέξει...πιστεύω το πρώτο βέβαια....είδομεν :idiot:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραία κίνηση και μεγάλη μαγκιά

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ακριβως όπως το ειπες

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΞΥΝΠΗΣΕ

ΚΑΙ δεν είναι αυτή του Παπαλουκά! Αυτήν έχει ξυπνήσει εδώ και καιρό

χεχε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τα κατάφερε η κουφάλα ο κοντός ο πράκτορας, σε μια νύχτα ξώφλησε το εξωτερικό χρέος της ρωσίας, έχει έρθει σε συμφωνία μα την μαφία και εισπράττει κάργα χρήμα,εξελίσει την τεχνολογία του και σε λίγο τον βλέπω αφεντικό..... :knuppel:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Vaso, ο φραπές από πού θα περνάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom