POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σ ευχαριστω πολυ , φιλε in Athens....
Δυστυχως , εμενε και η συζυγος μαζι μου το βραδυ( ειχα μονοκλινο) και δεν μπορεσα να κανω κανενα καλο κονε γιατι οι περισσοτερες ψηνοντουσαν!!!
αν κανεις αλλος εχει παρει την ιδια γιατρινα,ας το πει......
εγω ημουν μαλλον τυχερος γιατι η κυρια το πηγαινε το γραμμα.ειχε πεταξει το στριγκακι απο νωρις ,ηταν μεσα στη καβλα,το μουνακι ξυρισμενο, και μαλιστα επαιρνε τηλεφωνο το συζυγο και του το ελεγε,(το υπονοουμενο πηγαινε συννεφο για το πως γαμιεται που το εκανε κλπ)και αργα το βραδυ εκδηλωθηκε μετα βεβαια ,δε σε ειδα δε σε ξερω...σιγουρα τη πηραν και αλλοι απ το νοσοκομειο,χωρις να ξερω ομως λεπτομερειες...Δέν ξέρω άν έχουμε πάρει τήν ίδια, πάντως οί πλέον λυσσασμένες (καί δυστυχώς κακογαμημένες γυναίκες) είναι οί γιατρίνες.Ολες όσες έχω πάρει ήταν τρελλαμένες...πούτσα καί γιορτή!
τυπε μηπως βλεπεις πολλες τσοντες?η κουνιαδα μου ειναι πολλα χρονια νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο της θεσσαλονικης. Γινετε της πουτανα στα νυχτερινα, δεν ξερουν ποιος πηδιεται με ποιον. Τσεκαρισμενα πραγματα, εχω γνωρισει και δυο φιλες της απο το νοσοκομειο παντρεμενες που πηδιουνται αβερτα. Η κουνιαδα μου παει στη δουλεια με στρινκγ και διχτυωτο καλσον η ζαρτιερες, γιατι δεν ξερει που και πως θα καταληξει μετα. Φυσικα ηταν παντρεμενη και χωρησε, απο τοτε δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε με ποσους πηδιεται. Βγαινουμε το βραδυ εξω και αυτη φερνει καποιον καινουργιο γκομενο, αν δεν ειναι καλος για να γαμηθει, περνει τηλεφωνο σε καποιον αλλο και μεχρι να την παμε σπτιτι της την περιμενει εξω και βγαζουν τα ματια τους. και δεν ειναι καμια μικρη 42 χρονων ειναι.
EΠΙΤΗΔΕΣ το κάνουν οι ψώλες... για να στέλνουν τους ασθενείς αδιάβαστους μια ώρα αρχίτερα και ν' αδειάζουν τα κρεββάτια! ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ...
για να εγινε νοσοκομα μαλον δεν εκανε καλη εεε
Φυσικα ηταν παντρεμενη και χωρησε, απο τοτε δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε με ποσους πηδιεται. Βγαινουμε το βραδυ εξω και αυτη φερνει καποιον καινουργιο γκομενο, αν δεν ειναι καλος για να γαμηθει, περνει τηλεφωνο σε καποιον αλλο και μεχρι να την παμε σπτιτι της την περιμενει εξω και βγαζουν τα ματια τους. και δεν ειναι καμια μικρη 42 χρονων ειναι.