Νέα

Νοσοκόμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω για νοσοκομες,αλλά ειδικευόμενη γιατρός ,παντρεμένη σε επαρχιακό νοσοκομείο,νύχτα εφημερίας,κάνει τα καλύτερα γαμήσια!την άλλη μέρα βέβαια,ήταν κυρία,σαν να μην είχε γίνει τίποτα :2funny:απ ότι κατάλαβα δεν ήμουνα ο μόνος απ τους συναδέλφους που την είχε πάρει :2funny:για ευνόητους λόγους δε γράφω το νοσοκομείο :uglystupid:
υγ...είχε βγάλει το στρινγκ απ το πρωί η πουτανίτσα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βικαρα απο λαικο και τα μυαλα στα καγκελα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Τι μου θύμισες τώρα...πριν 22 χρόνια πήδηξα μία εκτός νοσοκομείου βέβαια...όταν ήμουν φαντάρος...Χρύσα την έλεγαν...έμενε Καλλιθέα...Μεγάλες καριόλες...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δυστυχως , εμενε και η συζυγος μαζι μου το βραδυ( ειχα μονοκλινο) και δεν μπορεσα να κανω κανενα καλο κονε γιατι οι περισσοτερες ψηνοντουσαν!!!

Την επόμενη φορά, θα ξέρεις πως να αποφύγεις αυτό το σκόπελο λοιπόν..... ;)

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καθε σχολη νοσηλευτικης εχει λιγα μορια οποτε μπενουν ολα τα πουτανακια που αντι να διαβαζουν στο σχολειο γαμιοντουσαν αβερτα.Ετσι εξηγειται αυτη η πουτανια αλλα εγω πιστευω οτι σε ολα τα επαγγελματα κανουν ετσι οι γυναικες απλα ειναι πιο καυλωτικο στη σκεψη να σκευτεσαι μια νοσοκομα.
Το κακο ειναι οτι οσες φορες εχω παει σε νοσοκομειο ολες ηταν κωλογριες και κακασχημες!

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν κανεις αλλος εχει παρει την ιδια γιατρινα,ας το πει...... :2funny:

Επισκέπτης
αν κανεις αλλος εχει παρει την ιδια γιατρινα,ας το πει...... :2funny:

Δέν ξέρω άν έχουμε πάρει τήν ίδια, πάντως οί πλέον λυσσασμένες (καί δυστυχώς κακογαμημένες γυναίκες) είναι οί γιατρίνες.Ολες όσες έχω πάρει ήταν τρελλαμένες...πούτσα καί γιορτή!

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
τι θυμηθηκα τωρα....

στο ΙΚΑ Πετραλωνων οταν ειχα παει για υποψια οτι ειχα καποια κυστη κακοηθης πισω στην πλατη (τελικα ηταν απλα μια κυστουλα-λιποματακι)
Ο πουστογιατρος με γυριζει μπρουμιτα και χωρις να μου πει τιποτα παιρνει νυστερι και ξερα χωρις ενεση με ανοιγει και βγαζει την κυστη (του εριξα κατι μπινελικια  :cussing: :blahblah1: :uzi: :ak: )
αυτος τρομαγμενος-ταραγμενος γιατι ειπε δεν περιμενε να πονεσω τοσο μου ειπε ηρεμησε θα σου φερω ενα νερο να πιεις ,κατσε ξαπλωμενος να φωναξω την αδερφη να σου κανει 2 ραματακια
ραμματακια ρε πουστη λεω απο μεσα μου που με ξεσκισες,
και φευγει, σε λιγο και ενω ο πονος ειχε αρχισει να περνα ανοιγει η πορτα και μπαινει ενας μουνος , μα τι μουνος .... 35-40 χρονων ,φρεσκοτατη κυρια με καρεδακι φρεσκο κομμωτηριο (μυριζε λακ) και τα γνωστα παπουτσακια-τσοκαρα λευκα με το μισο ποδαρακι εξω,με πλησιαζει μου λεει γεια σου, πως σε λενε ? -της λεω... και μου απαντα εμενα Γιωτα,ελα τωρα να σου το καθαρισω και να το κλεισουμε, -θα πονεσω παλι της λεω ? -εεεελα τωρα εσυ κοτζαμ αντρας φοβασαι ?
αααα και αρχιζει και μου χαιδευει το κεφαλι (το πανω ετσι) καθως με καθαριζει διπλωνει η στολη της διοτι τα κουμπια ειναι αρκετα αραια και βλεπω απο μεσα................. τι καβλα ηταν αυτηηηηηηη :bigdick:
φοραγε λευκο δαντελωτο κιλοτακι με λευκες ζαρντιερες που ενωνονταν με τις λευκο-διαφανες καλτες της,αυτο ηταν ουτε πονος,ουτε νευρα, μονο μια ατελειωτη και αρκετα σκληρη σε βαθμο να ποναω λογο θεσης...ΚΑΥΛΑ

εκει ειναι που πρεπει να βρεις την καταλληλη φραση,κουβεντα,συμπεριφορα
εγω ομως κολωσα και σε λιγο ηρθε ο γαμημενος ο γιατρος που μολις τον ειδα σκεφτηκα ...
ρε τον πουστη το γιατρο τι τρωει ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσεις για να γαμησετε και να καυλαντισετε μου φαινεται πατε στα νοσοκομεια...

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δέν ξέρω άν έχουμε πάρει τήν ίδια, πάντως οί πλέον λυσσασμένες (καί δυστυχώς κακογαμημένες γυναίκες) είναι οί γιατρίνες.Ολες όσες έχω πάρει ήταν τρελλαμένες...πούτσα καί γιορτή!
εγω ημουν μαλλον τυχερος γιατι η κυρια το πηγαινε το γραμμα.ειχε πεταξει το στριγκακι απο νωρις ,ηταν μεσα στη καβλα,το μουνακι ξυρισμενο, και μαλιστα επαιρνε τηλεφωνο το συζυγο και του το ελεγε,(το υπονοουμενο πηγαινε συννεφο για το πως γαμιεται που το εκανε κλπ)και αργα το βραδυ εκδηλωθηκε :rockon:μετα βεβαια ,δε σε ειδα δε σε ξερω...σιγουρα τη πηραν και αλλοι απ το νοσοκομειο,χωρις να ξερω ομως λεπτομερειες...

polpasa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
η κουνιαδα μου ειναι πολλα χρονια νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο της θεσσαλονικης. Γινετε της πουτανα στα νυχτερινα, δεν ξερουν ποιος πηδιεται με ποιον. Τσεκαρισμενα πραγματα, εχω γνωρισει και δυο φιλες της απο το  νοσοκομειο παντρεμενες που πηδιουνται αβερτα. Η κουνιαδα μου παει στη δουλεια με στρινκγ και διχτυωτο καλσον η ζαρτιερες, γιατι δεν ξερει που και πως θα καταληξει μετα. Φυσικα ηταν παντρεμενη και χωρησε, απο τοτε δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε με ποσους πηδιεται. Βγαινουμε  το βραδυ εξω και αυτη φερνει καποιον καινουργιο γκομενο, αν δεν ειναι καλος για να γαμηθει,  περνει τηλεφωνο σε καποιον αλλο και μεχρι να την παμε σπτιτι της την περιμενει εξω και βγαζουν τα ματια τους. και δεν ειναι καμια μικρη 42 χρονων ειναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η κουνιαδα μου ειναι πολλα χρονια νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο της θεσσαλονικης. Γινετε της πουτανα στα νυχτερινα, δεν ξερουν ποιος πηδιεται με ποιον. Τσεκαρισμενα πραγματα, εχω γνωρισει και δυο φιλες της απο το  νοσοκομειο παντρεμενες που πηδιουνται αβερτα. Η κουνιαδα μου παει στη δουλεια με στρινκγ και διχτυωτο καλσον η ζαρτιερες, γιατι δεν ξερει που και πως θα καταληξει μετα. Φυσικα ηταν παντρεμενη και χωρησε, απο τοτε δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε με ποσους πηδιεται. Βγαινουμε  το βραδυ εξω και αυτη φερνει καποιον καινουργιο γκομενο, αν δεν ειναι καλος για να γαμηθει,  περνει τηλεφωνο σε καποιον αλλο και μεχρι να την παμε σπτιτι της την περιμενει εξω και βγαζουν τα ματια τους. και δεν ειναι καμια μικρη 42 χρονων ειναι.
τυπε μηπως βλεπεις πολλες τσοντες? :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

εγώ είχα γνωρίσει μια επίδοξη νοσοκόμα που στα 15 της μου είχε πάρει :pipa1: στη παραλία και την έχυσα στο στόμα...όντως λίγα χρόνια αργότερα μπήκε νοσηλευτική :grin: συμπέρασμα πολλά εκ φύσεως πουτανάκια για να μην γίνουν κανονικές πουτάνες επιλέγουν να γίνουν νοσοκόμες :fuck1: :fuck1: :fuck1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και υστερα σου λενε......πωs η πρωτοβαθμια περιθαλψη δεν κανει τα παντα :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φυσικα ηταν παντρεμενη και χωρησε, απο τοτε δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε με ποσους πηδιεται. Βγαινουμε  το βραδυ εξω και αυτη φερνει καποιον καινουργιο γκομενο, αν δεν ειναι καλος για να γαμηθει,  περνει τηλεφωνο σε καποιον αλλο και μεχρι να την παμε σπτιτι της την περιμενει εξω και βγαζουν τα ματια τους. και δεν ειναι καμια μικρη 42 χρονων ειναι.

Και μετά απ'όλα αυτά, δεν μας είπες αν σου έκατσε.... εκτός αν δεν θέλεις να μαγαρίσεις την οικογενειακή σχέση που έχετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom