Νέα

Νορβηγός πατέρας απήγαγε το γιο του και τον πήγε στην πατρίδα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Συγνωμη ρε τύπε, αλλά αφου το συνεχιζεις, ας ρωτησω.
Τι εχεις να προσαψεις σε αυτους τους δυο?
Νομιζω το emoticon τα λέει όλα... "I Rest My Case" που λένε και στο χωριό μου Κε Αλέξανδρε.....
Και εγώ ισχυρίζομαι ότι η Ελληνική δικαιοσύνη είναι από τις πιο ανεξάρτητες στην Ευρώπη.

Πες μου ποιος είσαι εσύ, τι ξέρεις και πως το ξέρεις για να ισχυρίζεσαι το αντίθετο. Και μάλιστα ότι πρεπει να το πιστεύει και ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλιώς είναι διαπλεκομενος και "καρφωνεται".

Επειδη βλεπεις στις ειδησεις ιστοριες για διαπλοκες Συριζα-ΝΔ με δικαστικο? Αυτο ειναι το Input σου που εχεις και υφος 1000 καρδιναλιων?

Και αυτο πως σχετιζεται με την υποθεση του Νορβηγου και τη καθε απλη υποθεση των 99,999% των περιπτωσεων?
Τυπε βλέπω εξακολουθείς στο ίδιο μοτίβο να μαθεις το background μου.... Γνωρίζω ένα ρητό για την περίπτωση, "ο εξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, μάντεψε ποιος επιμένει...."

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Νομιζω το emoticon τα λέει όλα... "I Rest My Case" που λένε και στο χωριό μου Κε Αλέξανδρε.....

Τυπε βλέπω εξακολουθείς στο ίδιο μοτίβο να μαθεις το background μου.... Γνωρίζω ένα ρητό για την περίπτωση, "ο εξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, μάντεψε ποιος επιμένει...."

Εμ ειπες μια αρλουμπα βγαλμενη απο τη κουτρα σου χωρις να εχεις επαφη με τον χωρο και βγαζοντας μια φωτο γεματη κενο νοημα ως διανοητικα τεμπελακος, εμ επιμενεις κιολας.

Εφυγες κλοουν - μπηκες και εσυ στο επιτιμο γκρουπ του μπου.

Επομενος

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Εμ ειπες μια αρλουμπα βγαλμενη απο τη κουτρα σου χωρις να εχεις επαφη με τον χωρο και βγαζοντας μια φωτο γεματη κενο νοημα ως διανοητικα τεμπελακος, εμ επιμενεις κιολας.

Εφυγες κλοουν - μπηκες και εσυ στο επιτιμο γκρουπ του μπου.

Επομενος
Βέβαια κλωναρακι μου ότι πεις εσύ!!! Ο γιατρός έχει πει να σου λέμε ναι....... Σαν καθυστερημένος φαντασιοπληκτος που είσαι δεν πρόκειται ποτέ να καταλαβεις, γιατί πολύ απλά τόσο μπορείς.... Τα λέγαμε!!!!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αλλη μια braindead αμοιβαδα στο πατο του ωκεανου.

Κλωνος ποιανου? Για πες μας

Τρομερο το originality σου για μονοκυτταρος οργανισμος

:*

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αλλη μια braindead αμοιβαδα στο πατο του ωκεανου.

Κλωνος ποιανου? Για πες μας

Τρομερο το originality για μονοκυτταρος οργανισμος

:*
Ναι Αγγελικούλα μου.... ότι πεις εσυ!!! Έλα βλακακο αρκετά σπαμαρες το νημα με τις παπαριες σου.... Δεν συνεχίζω άλλο!!!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Δεν συνεχίζω άλλο!!!
1653818116265.jpeg

Stories

Νέο!