Νέα

Νορβηγός πατέρας απήγαγε το γιο του και τον πήγε στην πατρίδα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
το έχει δηλώσει ο Νορβηγός δικηγόρος αλλά το έχει παραδεχθεί και η ίδια ότι αν πάει Νορβηγία θα συλληφθεί
Τότε, που είναι το χαμόγελο του παιδιού να κάνει διορθωτική δήλωση και να πει ότι τους παραπλάνησε;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Τι καργιολες γαμαμε πάντως. Και μερικές φορές τις γκαστρώνουμε κιόλας. Μας κυριεύει ο ποτσος

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Σε ποσα δικαστηρια εχεις παει και ποσες δικες εχεις παραστει. Εσυ προσωπικα.
Τυπε μήπως χρειάζεσαι και το ΑΜΚΑ με το ΑΦΜ για να κάνεις διασταύρωση??? Να στο αντστρέψω λιγάκι??? Τι σε κάνει να πιστέψεις πως αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγώ στον καθένα ποιος είμαι και τι έχω κάνει? Και αν ναι, εσύ σε πόσες δίκες και δικαστήρια έχεις παραστει?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
.............,διοτι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι χωρισμενοι πατεραδες που οι πρωην τους βγαζουν το λαδι για να δουν 2 ωρες τα παιδια τους τη βδομαδα,θα τον κανουνε εικονισμα τον τυπο,αν βεβαια ισχυουν οσα γραφει το αρθρο,
βεβαια το κακομοιρο το παιδακι σκεφτομαι,διοτι ολα αυτα ειναι πολυ ασχημα πραγματα για να τα βιωνει ενα παιδι.

φυσικα και δικαιολογω τον τυπό αλλα αυτος ειναι τυχερος και παντρευτηκε σε σοβαρή χωρα . Στην Ελλάδα το παιδι θα το παρει κατα 99% η μανα ακόμα και αν ειναι στην φυλακη . Διαβασα σε επιστολη της μανας που ελεγε περιπου "δεν πινω αλκοολ , δεν τζογαρω ....γιατι να βλεπω το παιδι μου καθε 15 μέρες " και ταυτίστηκα .

Δυστυχως πολλες γυναικες στην Ελλαδα βρισκουν ενα μαλακα και κανουν παιδια και μετα αναλογα αν τον εχουν αναγκη ή οχι τον κρατανε ή τον πετανε στο καλαθι των αχρήστων Πολυ φοβαμαι οτι η κοπελιτσα με την ιδια λογική εκανε παιδι με τον Νορβηγο (δλδ ok μια μερα θα το παρω μαζι μου στην Ελλάδα) και δεν της βγήκε .
Καλως ηρθε στον κόσμο μας η κοπελα Χριστουγεννα και Πασχα sms και στο τσακιρ κεφι βιντεοκληση με το παιδι της και οταν την βλέπουν γνωστοι στο δρομο να ακουει "γιατι δεν τα βρισκεις με τον πρωην που εχετε παιδι και ειναι κρίμα"

OP
OP
TOMCRUISE

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
44
Like
22.895
Πόντοι
18.496
φυσικα και δικαιολογω τον τυπό αλλα αυτος ειναι τυχερος και παντρευτηκε σε σοβαρή χωρα . Στην Ελλάδα το παιδι θα το παρει κατα 99% η μανα ακόμα και αν ειναι στην φυλακη . Διαβασα σε επιστολη της μανας που ελεγε περιπου "δεν πινω αλκοολ , δεν τζογαρω ....γιατι να βλεπω το παιδι μου καθε 15 μέρες " και ταυτίστηκα .

Δυστυχως πολλες γυναικες στην Ελλαδα βρισκουν ενα μαλακα και κανουν παιδια και μετα αναλογα αν τον εχουν αναγκη ή οχι τον κρατανε ή τον πετανε στο καλαθι των αχρήστων Πολυ φοβαμαι οτι η κοπελιτσα με την ιδια λογική εκανε παιδι με τον Νορβηγο (δλδ ok μια μερα θα το παρω μαζι μου στην Ελλάδα) και δεν της βγήκε .
Καλως ηρθε στον κόσμο μας η κοπελα Χριστουγεννα και Πασχα sms και στο τσακιρ κεφι βιντεοκληση με το παιδι της και οταν την βλέπουν γνωστοι στο δρομο να ακουει "γιατι δεν τα βρισκεις με τον πρωην που εχετε παιδι και ειναι κρίμα"
παντως η υποθεση εχει ψωμι
η μανα τωρα παρουσιαζει τον πατερα σαν καποιο μεγαλοφιοζο της νορβηγιας κ λεει οτι την απειλουσε κ διαφορα αλλα .
ειμαι περιεργος πως θα εξελιχθει η ιστορια...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
η μανα τωρα παρουσιαζει τον πατερα σαν καποιο μεγαλοφιοζο της νορβηγιας κ λεει οτι την απειλουσε κ διαφορα αλλα .
πηγε να μεγαλοπιαστει λοιπον η ελλεεινίδα με μεγαλομαφιοζο αν τη πιστεψουμε βεβαια και δεν ειναι κανα χοντροειδεστατο ψεμα της γιατι απο μονο του το νορβηγικη μαφια ακουγεται σαν ανεκδοτο ειδικα με αυτον που ειναι κοκκινοτριχης και σακάτης :tooth:

OP
OP
TOMCRUISE

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
44
Like
22.895
Πόντοι
18.496
πηγε να μεγαλοπιαστει λοιπον η ελλεεινίδα με μεγαλομαφιοζο αν τη πιστεψουμε βεβαια και δεν ειναι κανα χοντροειδεστατο ψεμα της γιατι απο μονο του το νορβηγικη μαφια ακουγεται σαν ανεκδοτο ειδικα με αυτον που ειναι κοκκινοτριχης και σακάτης :tooth:
κ καλα λεει οτι η οικογενεια του ειναι πολυ ισχυρη κ εχει λιγο μαφιοζικες τακτικες εκφοβισμο διοτι -λεει-οτι κανενα δικηγορικο γραφειο δεν δεχοταν να την εκροσωπησει.
σκεφτομαι οτι μπορει να εχει καποιο δικιο,διοτι μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο ακομα κ για το εξωτερικο δικαστηριο να δινει την πληρη κηδεμονια στον πατερα.
η μανα σε ολο τον κοσμο παντα εχει τον πρωτο λογο
για να φαει τετοια πουτσα μια μανα θα πρεπει να ειναι τιποτα πρεζονι,φυλακοβια
κ η συγκεκριμενη δεν φαινεται να ειναι τετοια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ,σίγουρα αυτό το παιδί το γέννησε ελλεεινίδα;100% νορβηγάκι μοιάζει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.299
Πόντοι
26.141
Ξέρει κανείς τι δουλειά κάνει ο πατέρας κ τι η μάνα... .
Αυτός κουτσενει....κ αυτή του πέφτει πολύ σχετικά με το σώμα διότι φάτσα δεν ειδαμε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96

Εμφανιστηκε τωρα στα δικαστηρια μια κοπελα σχετικα μορφωμενη με παιδι Νορβηγο να μην ξερει γρι Νορβηγικα (κατα δηλωση της) . Ολοι καταλαβαν οτι δεν εχει καμια διαθεση να ζησει στην Νορβηγια και θελει να γυρισει στην πατριδα της με το παιδι της για αυτο χανει τις δικες .

Μου ελεγαν για μια περιπτωση που μανα πηρε βρεφος στην πατριδα της και αντι να πω "να την γαμησει τωρα την πουτανα ο πατερας" ειπα "καλυτερα που εγινε τωρα τωρα που ειναι βρεφος και δεν συνδεθηκε συναισθηματικα ο πατερας".

Η ελληνικη κουλτουρα μας μεγαλώνει με την λογικη οτι ο ρολος του πατερα ειναι περιπου να πληρωνει και να βλέπει το παιδι του καθε Κυριακη και αν . Σε πολιτισμενες χωρες θεωρειται εξισου σημαντικος ο πατέρας εδω ειμαστε κομπαρσοι και περιπου 3D δωρητες σπέρματος .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656

Έχει μαφία και η Νορβηγία;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
για να φαει τετοια πουτσα μια μανα θα πρεπει να ειναι τιποτα πρεζονι,φυλακοβια
κ η συγκεκριμενη δεν φαινεται να ειναι τετοια.
και εγω αυτο πιστευα μεχρι που απο γνωστο μου εμαθα για περιπτωση γυναικας φαινομενικα προβλεπε να χανει επιμελεια,αλλαξε το συστημα και παιρνουν επιμελεια και οι αντρες,οχι ομως για καλο οπως φανταζεσαι,οπως αντιστοιχα συμβαινει και στη πολυπροβεβλημενη και υποπτη καμπανια "ισος χρονος και με τους δυο γονεις"

OP
OP
TOMCRUISE

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
44
Like
22.895
Πόντοι
18.496
και εγω αυτο πιστευα μεχρι που απο γνωστο μου εμαθα για περιπτωση γυναικας φαινομενικα προβλεπε να χανει επιμελεια,αλλαξε το συστημα και παιρνουν επιμελεια και οι αντρες,οχι ομως για καλο οπως φανταζεσαι,οπως αντιστοιχα συμβαινει και στη πολυπροβεβλημενη και υποπτη καμπανια "ισος χρονος και με τους δυο γονεις"
παιρνουν 50/50 επιμελεια
στην περιπτωση της ο νορβηγος πηρε αποκλειστικη
ειναι περιεργο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.384
Πόντοι
2.356
ο πιτσιρικας φαινεται πλεον με κοντο μαλλι και οχι το κοριτσιστικο που το ειχανε εδω,μηπως η καργιολα η ελλεεινιδα η δυ που σαν πανεπιστημιακος θα ηταν στανταρ φεμινιστοαντιφα πηγε να το πουστεψει το παιδακι,το εσωσε κατα πως φαινεται ο πατέρας,ε ρε μαχαιρι που θελουνε οι γαμιολες

6xronos_norway_pateras_art.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Τυπε μήπως χρειάζεσαι και το ΑΜΚΑ με το ΑΦΜ για να κάνεις διασταύρωση??? Να στο αντστρέψω λιγάκι??? Τι σε κάνει να πιστέψεις πως αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγώ στον καθένα ποιος είμαι και τι έχω κάνει? Και αν ναι, εσύ σε πόσες δίκες και δικαστήρια έχεις παραστει?

Άστο κατάλαβα.

Είσαι ένας τύπος που μας λεει με στόμφο και σιγουριά για κατάντια και μη ανεξαρτησια της ελληνικής δικαιοσύνης και ταυτόχρονα δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει.

Συνεχισε δυνατα το θεόπνευστο έργο σου

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Άστο κατάλαβα.

Είσαι ένας τύπος που μας λεει με στόμφο και σιγουριά για κατάντια και μη ανεξαρτησια της ελληνικής δικαιοσύνης και ταυτόχρονα δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.

Συνεχισε δυνατα
Εξακολουθείς όμως να μην μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα.... Άσε τις μπουρδολογιες και την απαξίωση για αλλού....!!!Ευτυχως ο καθένας διαβάζοντας μπορεί να βγάλει δικά του συμπεράσματα.... Δεν ζούμε σε άλλη χώρα!!! Αυτά από εμένα τύπε (ΥΓ: μην κάρφωνεσαι τοσο)

Παρακάτω ακολουθούν χαρακτηριστικά μορφές πρότυπα της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης...
dikastis.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εξακολουθείς όμως να μην μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα.... Άσε τις μπουρδολογιες και την απαξίωση για αλλού....!!!Ευτυχως ο καθένας διαβάζοντας μπορεί να βγάλει δικά του συμπεράσματα.... Δεν ζούμε σε άλλη χώρα!!! Αυτά από εμένα τύπε (ΥΓ: μην κάρφωνεσαι τοσο)

Παρακάτω ακολουθούν χαρακτηριστικά μορφές πρότυπα της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης...
dikastis.jpg
Συγνωμη ρε τύπε, αλλά αφου το συνεχιζεις, ας ρωτησω.
Τι εχεις να προσαψεις σε αυτους τους δυο?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο δικηγορος της Ελληνιδας στην ανακοινωση του για το περιστατικο, μεταξυ αλλων ανεφερε <η πελατισσα μου ειναι πανεπιστημιακης μορφωσεως.> Συγχαρητηρια. Τι σχεση εχει αυτο με την αντιδικια της με τον Νορβηγο;

Αυτος της Εταιρειας δολοφονων που "ετρωγε" κοσμο για να καρπωθει την περιουσια, δικηγορος δεν ηταν; Να εχει κανει ολα αυτα, και να βγαζει ανακοινωση, <Ναι, αλλα ειναι πανεπιστημιακης μορφωσεως.>

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456

Και εγώ ισχυρίζομαι ότι η Ελληνική δικαιοσύνη είναι από τις πιο ανεξάρτητες στην Ευρώπη.

Πες μου ποιος είσαι εσύ, τι ξέρεις και πως το ξέρεις για να ισχυρίζεσαι το αντίθετο. Και μάλιστα ότι πρεπει να το πιστεύει και ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλιώς είναι διαπλεκομενος και "καρφωνεται".

Επειδη βλεπεις στις ειδησεις ιστοριες για διαπλοκες Συριζα-ΝΔ με δικαστικο? Αυτο ειναι το Input σου που εχεις και υφος 1000 καρδιναλιων?

Και αυτο πως σχετιζεται με την υποθεση του Νορβηγου και τη καθε απλη υποθεση των 99,999% των περιπτωσεων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom