mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Νονη Μούνια
Μακαρι να ειμουν δημοτικο το το 1990 ,πηγα δημοτικο το 78-79 και ειμαι πλεον 47...Μια και πιασαμε τις ενημερωσεις,να ενημερωσω πως εκτος απο θαμωνας σε ορισμενα πολυ δυνατα μαγαζια υπηρξα και μετοχος σε ενα συγκεκριμενο πολυ-πολυ δυνατο..πραγματι υπηρχαν πολυ ομορφες γυναικες την δεκαετια του90,σε συγκριση με τα μπαζο80...μπουρναζοπεστιλερια δεν τα βλεπαμε καν/δεν θελω να προσβαλω κανενα αλλα οσοι ζησανε νυχτα τη δεκαετια 90-2000 αλλα κολπα θυμουνται...Οτι εγραψα ,το εγραψα γιατι λογο δουλειας εχω μεγαλη επαφη με γυναικοκοσμο ...20ρες δυναμη το 90 με 20ρες δυναμη σημερα -μερα με νυχτα -ειδικα σε ποσοτητα ...Σημερα κυριολεκτικα εχει γινει η θαλασσα γιαουρτι...στην τελικη δεν σας πασαρω τιποτα...μπορειτε να εχετε την αποψη σας.αμα θυμασαι οτι μαζευε το μπουρναζι μουναρες το 92 η το 96 μαζι σου...δεν βρεθηκα ποτε εκει οντως!
Πολυ ωραια γυναικα !!!!
Εντάξει είναι και 47 χρονών πια. Για την ηλικία της και χωρίς να κάνει ποτέ πλαστικές, μια χαρά κρατιέται. Εξάλλου είναι πολλά χρόνια παντρεμένη και φαίνεται να έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια.αυτή στα νιάτα της έφαγε πολύ γαμήσι και πληρώθηκε καλά γι αυτό....τώρα πρέπει να βρει κανένα πιτσιρικά που ψάχνει μεταχειρισμένο αμάξι για να μάθει πάνω του να το λιώσει...να την ξεπατώσει μέχρι τελευταίας ρανίδος και μετά να πάει στα παλιοσίδερα...την έχω δει από κοντά πρόσφατα στον Πειραιά και ήταν αρκετά σπασμένη....από τη μια οι πούτσες από την άλλη κάτι προβλήματα υγείας...τι τα θες...ακούγεται ότι τη πέρασε κι ο Βαγγέλας ο πρόεδρος ένα χέρι για να της δώσει το χρίσμα...
Μεγάλος μπιχτης ο βαγγελας.. :S :S :Sαυτή στα νιάτα της έφαγε πολύ γαμήσι και πληρώθηκε καλά γι αυτό....τώρα πρέπει να βρει κανένα πιτσιρικά που ψάχνει μεταχειρισμένο αμάξι για να μάθει πάνω του να το λιώσει...να την ξεπατώσει μέχρι τελευταίας ρανίδος και μετά να πάει στα παλιοσίδερα...την έχω δει από κοντά πρόσφατα στον Πειραιά και ήταν αρκετά σπασμένη....από τη μια οι πούτσες από την άλλη κάτι προβλήματα υγείας...τι τα θες...ακούγεται ότι τη πέρασε κι ο Βαγγέλας ο πρόεδρος ένα χέρι για να της δώσει το χρίσμα...
Τυπε λες να τους κάνει επίδειξη Nauli Kriya; :S :S :SΤις γοητεύει με την κοιλιά του τύπε.
Είχε ανεβάσει το επίπεδο η Ελένη Ανουσάκη με την Άντζελα Γκερέκου και ήρθε η αλόγα να τα καταστρέψει όλα μέσα στην βουλή.. :S :S :SΕνταξει την βαλαμε και στη Βουλη και προκοψαμε
Κατα τα αλλα τους εφταιγε η λιανη