Νέα

Νόνη Δούνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 695
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eξαιρετική ιδέα, να επισημάνω ότι κακώς η νόνη δεν αναγνωρίζεται στις κούκλες...
αποτελεί πρότυπο "σουβλερής" ομορφιάς δηλαδή spicy εν αντιθέσει με τις γλυκές babyfaces..
υπάρχουν στο top modelling αρκετές "σουβλερές" αργεντινές και βραζιλιάνες...απλά
οι έλληνες άντρες είναι λίγο πίσω σε αυτά...

ότι θέλετε ρωτήστε από τον ειδήμονα....μετά χαράς

τάδε έφη casablancas

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Eξαιρετική ιδέα, να επισημάνω ότι κακώς η νόνη δεν αναγνωρίζεται στις κούκλες...
αποτελεί πρότυπο "σουβλερής" ομορφιάς δηλαδή spicy εν αντιθέσει με τις γλυκές babyfaces..
υπάρχουν στο top modelling αρκετές "σουβλερές" αργεντινές και βραζιλιάνες...απλά
οι έλληνες άντρες είναι λίγο πίσω σε αυτά...

ότι θέλετε ρωτήστε από τον ειδήμονα....μετά χαράς

τάδε έφη casablancas

Γεια σου κύριε Αρίωνα πως πάει το site?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Πες τα ρε πάπια τα  μεγαλοσυμφέροντα έπαιξαν πάλι καθοριστικό ρόλο ούτε μια φωτογραφία απο το
Τζενάκι.  :'(
Η Μπαλατσινού δεν έκανε και τόσο γυμνές φωτο, σε αντίθεση με την Δούνια που ξεβρακονώταν κάθε τόσο και με πρόστυχες στάσεις.
Της Τζένης πρέπει να ψάξω στο αρχείου μου, σίγουρα έχω κάτι ψιλά από κάποιο μαξ νομίζω.

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
H Nόνη Δούνια είναι αγριόγατα με έμφυτο ερωτισμό και με καυλώνει.  Η Μπαλατσινού πάλι καθόλου. 

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
EX ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ και οι ΔΥΟ!!!
Αυτο το λες απο προσωπικη εμπειρια η ακουσες να το λεει ο ταδε που εχει φιλη την μπατζανακισσα του ταδε και παει λεγοντας!Υπαρχει κατι σαν δεδομενο για τον χωρο αυτο οτι ολες κανουν βιζιτες αλλα κατα εναν περιεργο λογο δεν υπαρχει τροπος να τεκμηριωθει!Και εγω εχω ακουσει για απειρες αλλα μονο για δυο βαζω το χερι μου στη φωτια,τουλαχιστον απο τις γνωστες!Για τη Νονη μου φαινεται παντως τρομερα δυσκολο να ηταν για την αλλη δεν εχω αποψη!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και εγω εχω ακουσει για απειρες αλλα μονο για δυο βαζω το χερι μου στη φωτια,τουλαχιστον απο τις γνωστες!
Για πες μου ποιες εννοεις να σου πω αν λεμε τις ιδιες , γιατι εχω και εγω κατι στο μυαλο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Για πες μου ποιες εννοεις να σου πω αν λεμε τις ιδιες , γιατι εχω και εγω κατι στο μυαλο

προσοχή μην λέτε ονόματα φορα παρτίδα εδώ, γιατί θα βρεί κανα μπελά το σάιτ!

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εγινε. Εξαλλου τρικ ηταν για να τον κανω να μου πει . Δεν εχω κανενα ονομα υποψη  :grin:
Δεν ειμαι τοσο  :uglystupid: :uglystupid: ωστε να ελεγα ονοματα φορα παρτιδα στο site  ;) Θα σου πω μονο για την μια που ξερω,οτι ξεκιναει απο τα 1500 ευρω  :grin:!Αν εχεις να διαθεσεις αυτα τα λεφτα φανταζομαι θα σου ειναι κι ευκολο να την ανακαλυψεις ποια ειναι αλλα οχι απο μενα  :cheesy:

Επισκέπτης
Δεν ειμαι τοσο  :uglystupid: :uglystupid: ωστε να ελεγα ονοματα φορα παρτιδα στο site  ;) Θα σου πω μονο για την μια που ξερω οτι ξεκιναει απο τα 1500 ευρω  :grin:!Αν εχεις να διαθεσεις αυτα τα λεφτα φανταζομαι θα σου ειναι κι ευκολο να την ανακαλυψεις ποια ειναι αλλα οχι απο μενα  :cheesy:

Ρε PIATSAS, είναι σαν να του το πες... :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν ειμαι τοσο  :uglystupid: :uglystupid: ωστε να ελεγα ονοματα φορα παρτιδα στο site  ;) Θα σου πω μονο για την μια που ξερω,οτι ξεκιναει απο τα 1500 ευρω  :grin:!Αν εχεις να διαθεσεις αυτα τα λεφτα φανταζομαι θα σου ειναι κι ευκολο να την ανακαλυψεις ποια ειναι αλλα οχι απο μενα  :cheesy:
:o :o :o
Είναι πολλά τα λεφτά. Τι επαγγέλλονται οι εν λόγω κοπέλες? Τραγουδίστριες/ηθοποιοί/παρουσιάστριες/μοντέλα?

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οτι και να ναι βρισκεις παρομοιου εμφανισιακου επιπεδου ακομα και σε στουντιο  :rockon:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κι επειδη ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα ας επανελθουμε λιγο...

Συνημμένα

• nonidounia_EhtZ0qGAC23_1195955145.jpg
    nonidounia_EhtZ0qGAC23_1195955145.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 230
OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μια τετοια γυναικα να σε περιμενει στο σπιτι ετσι τι αλλο να θες.....

Συνημμένα

• nonidounia_HSPCCEv5vFm_1195955069.jpg
    nonidounia_HSPCCEv5vFm_1195955069.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 216

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom