Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Τζορνταν το μπραβο το εννοουσες ή το ειπες ειρωνικα;
Φυσικά και το ειπα ειρωνικά....Δεν ξέρω τι ακριβώς απεικόνιζε το έργο τέχνης ως φερόμενο, αλλά για να βρίσκεται σε χώρο έκθεσης τέχνης, εκεί άνηκε.
Τώρα το τι συμβολίζει η σημαία και ο ύμνος, δεν έχει σημασία ουσιαστικά αλλά ποιοι είναι πίσω απο τον ύμνο και τη σημαία (δηλαδή ο ελληνικός λαός).
Πάντως βλέπω η αστυνομία κλητεύθηκε στα πλαίσια του αυτόφορου να συλλάβει τον εν λόγω "καλλιτέχνη" ή όπως θέλετε πέστε τον και δεν συλλαμβάνει καναν πραγματικά επικίνδυνο άνθρωπο.
Δεν θα ξεχάσω όταν πριν 2 μήνες πήγα σε αστ. τμήμα να παραπονεθώ για μία κλήση, και μαζί μου περίμενε να δει τον διοικητή ένας νεαρός 20 ετών με έναν της ασφάλειας. Του εξηγούσε λοιπόν να είναι ευγενικός και μετανοημένος. Είχε φάει κανα 1.000άρι ευρώ σε πρόστιμο για "επικίνδυνη οδήγηση", "αυτοσχέδιους αγώνες", "υπερβολική ταχύτητα", γενικά του είχον κόψει ένα κουστούμι-κλήση γαμησέ τα.
Μπαίνει πρώτος, πλησιάζω και κρυφακούω την πόρτα και έλεγε ο διοικητής "Εχε χάρη που είσαι ανηψιός του", - του ασφαλίτη εννούσε- κλπ κλπ και ακύρωσε την κλήση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ σαν τον μαλάκα που μπαίνω μετά μου έλεγε πως πρέπει να προσέχω, να φοράω ζώνη και άλλες μαλακίες............
ΑΥΤΟΝ ποιος θα τον συλλάβει ρε μάγκες?