Νέα

Νόμος περί ασέμνων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τζορνταν το μπραβο το εννοουσες ή το ειπες ειρωνικα;

Φυσικά και το ειπα ειρωνικά....Δεν ξέρω τι ακριβώς απεικόνιζε το έργο τέχνης ως φερόμενο, αλλά για να βρίσκεται σε χώρο έκθεσης τέχνης, εκεί άνηκε.
Τώρα το τι συμβολίζει η σημαία και ο ύμνος, δεν έχει σημασία ουσιαστικά αλλά ποιοι είναι πίσω απο τον ύμνο και τη σημαία (δηλαδή ο ελληνικός λαός).
Πάντως βλέπω η αστυνομία κλητεύθηκε στα πλαίσια του αυτόφορου να συλλάβει τον εν λόγω "καλλιτέχνη" ή όπως θέλετε πέστε τον και δεν συλλαμβάνει καναν πραγματικά επικίνδυνο άνθρωπο.

Δεν θα ξεχάσω όταν πριν 2 μήνες πήγα σε αστ. τμήμα να παραπονεθώ για μία κλήση, και μαζί μου περίμενε να δει τον διοικητή ένας νεαρός 20 ετών με έναν της ασφάλειας. Του εξηγούσε λοιπόν να είναι ευγενικός και μετανοημένος. Είχε φάει κανα 1.000άρι ευρώ σε πρόστιμο για "επικίνδυνη οδήγηση", "αυτοσχέδιους αγώνες", "υπερβολική ταχύτητα", γενικά του είχον κόψει ένα κουστούμι-κλήση γαμησέ τα.

Μπαίνει πρώτος, πλησιάζω και κρυφακούω την πόρτα και έλεγε ο διοικητής "Εχε χάρη που είσαι ανηψιός του", - του ασφαλίτη εννούσε- κλπ κλπ και ακύρωσε την κλήση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ σαν τον μαλάκα που μπαίνω μετά μου έλεγε πως πρέπει να προσέχω, να φοράω ζώνη και άλλες μαλακίες............

ΑΥΤΟΝ ποιος θα τον συλλάβει ρε μάγκες?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Τελικά πάει για αβαβά η δουλειά.Μπήκα να διαβάσω το άρθρο και είναι για διόρθωση.
Που πάει η δουλειά?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αμα μπορεις κουνισε τους τα αρχιδια αυτοι ειναι η εξουσια και δεν θελω να σου πω συνεχεια γιατι θα σε στεναχωρεσω περισοτερω ?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ερχονται εκλογές. Κάτι μου λέει ότι η σύνθεση που θα προκύψει δε θα αρέσει καθόλου ουτε σε μπλε ούτε σε πράσινους

Ετσι κουνιούνται τα αρχίδια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το έργο ήταν ανεβασμένο σε έκθεση όπου πλήρωνες εισιτήριο για να μπεις,υπήρχε η επιγραφή ακατάλληλο για κάτω των 18 ετών παντού αναρτημένη και παιζόταν σε ένα χώρο κάπως πιο απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα έργα....Αν μας προσβάλει αυτό το έργο,τι έπρεπε να κάνουμε πχ στον Ανδρέα Εμπειρίκο...Μόνο θρησκόληπτοι, ψευτοπουριτανοί και πνευματικά αποχαυνωμένοι ενοχλούνται από παρόμοια έργα τέχνης(βλέπε ακόμα τις σκοταδιστικές αντιδράσεις για το αριστούργημα Ο τελευταίος πειρασμός κλπ )....

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
δεν καταλαβα δηλαδη... δεν ειναι προσβλητικο οταν ο Εθνικος Υμνος παιζει στο γηπεδο οπου 22 επαγγελματιες , παμπλουτοι "σταρ" προσπαθουν να μας πεισουν οτι παιζουν για την Ελλαδα, η οταν οι Αθλητες στιβου εινα τιγκα στο ντοπινγκ και μετρανε τα λεφτα απο τους σπονσορες ( αλλα δεν ειναι επαγγελματιες ειναι αθλητες απο χομπι) οταν η σημαια σκυβει μπροστά στους πουλημενους και λαδωμενους πολιτικους τοτε δεν ειναι μειοδοσία... Ειναι οταν ενας τυπος κανει ενα εργο τεχνης το οποιο εαν δεν ειναι της αρεσκειας μας μπορουμε απλα να το αγνοήσουμε... και τοτε δεν θα ειναι πια ενα εργο τεχνης θα ειναι απλα ενα παλιοχαρτο. Γιατι δεν θα εχει εκπληρώσει το σκοπό του.
Απο εκει και περα - και αναφερομαι στους διαφορους εθνικόφρωνες και "πατριδολατρεις" που πιπιλανε την κλασσικη καραμελα περι συμβολων - απο ποτε ο αυνανισμος με την υποκρουση του Υμνου ειναι προσβολη?
Εκτος εαν ειναι υποκριτες κρυψινοες και αποχαυνωμενοι φανς του Λιακοπουλου και του Καρατζαφερη και αλλων παρομοιων υποκειμενων  τοτε το καταλαβαινω.
Η αγαπη και ο σεβασμος στην Πατριδα δεν φαινεται ουτε στο γηπεδο ουτε στην Eurovision ουτε στο κυρηγμα του Χριστόδουλου. Φαινεται οταν πληρωνουμε τους φορους μας οταν δεν κλεβουμε το κρατος οταν δεν την κοπαναμε απο το στρατο με δηθεν τρελοχαρτα, οταν ψηφιζουμε κατα συνειδηση και οχι κατα αξια ρουσφετιου, οταν δεν λεμε "αφου ολοι κλεβουν ας κλεψω και εγω λιγο" Τοτε φαινεται αν αγαπαμε την Ελλαδα.

Και να εχουμε στο μυαλο μας οτι ενα εργο τεχνης ειναι η διαμαρτυρια η δημοσιοσχετιστικη πρόκληση. Εκει και μονο εκει ειναι η διαφορα. Οσο για τους κριτικους τεχνης ακουστε τι ελεγε ο Πικασο { ειναι ανθρωποι που γραφουν στο γονατο... με το γόνατο}

αυτα ειχα να πω

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τελικά πάει για αβαβά η δουλειά.Μπήκα να διαβάσω το άρθρο και είναι για διόρθωση.
Που πάει η δουλειά?

Δεν τα είπαμε; "Θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο", "θα αποδοθούν ευθύνες, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται κάποιοι"...(δηλαδή τί ψηλά ρε παιδιά, το Σύνταγμα δεν ορίζει ισότητα ΟΛΩΝ; Πώς επιτρέπεται φορείς πολιτικής εξουσίας να μιλούν τόσο ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ για κάτι που ορίζεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων; :idiot:) :think:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εδω εχουν ακυρωση την ελλαδα στο συνταγμα θα κωλοσουν

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ
και βαθιά σ' ευχαριστώ
γιατί μ' έμαθες και ξέρω
ν' ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ
και να μην σε υποφέρω

Αχ Ελλάδα θα στο πω
πριν λαλήσεις πετεινό
δεκατρείς φορές μ' αρνιέσαι
μ' εκβιάζεις μου κολλάς
σαν το νόθο με πετάς
μα κι απάνω μου κρεμιέσαι

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
hunter... μνημειακο ποιημα! Και για να το λες εσυ που ησουν και του ΠΝ αν δεν κανω λαθος, κατι παραπανω ξερεις!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ηταν συγγενης του 'καλλιτεχνη' που εκανε έρωτα με το καρπούζι?
ρε δεν σοβαρευόμαστε λεω εγω?ειπαμε ειμαστε ΜΠΑΝΑΝΙΑ αλλα οχι και ΤΕΧΝΗ αυτο το πράγμα..Λιγη σοβαρότητα 'προοδευτικοί΄ Ελληνες (που η προοδευτικότητα σταματάει εξω απο το σπίτι )

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης
Μουσική: Βάσω Αλαγιάννη
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου

Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν γραφτει και ειναι πραγματικα μιλανε στην καρδια σου και στην πονανε ??
γιατι ποναει να δινεις την ψυχη σου και να στην ποδοπατανε οι κοπριτες

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης
Μουσική: Βάσω Αλαγιάννη
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου

Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν γραφτει και ειναι πραγματικα μιλανε στην καρδια σου και στην πονανε ??
γιατι ποναει να δινεις την ψυχη σου και να στην ποδοπατανε οι κοπριτες

Σιγουρα οπως εκαναν και θα κανουν απο το 1821 και μετα! ( οι κοπριτες )

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Με τον  Κολοκοτρώνη κάνανε  σεφτέ και μετά πήρανε φορά και δεν κρατιόνται

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Graf Vronsky οι αποψεις σας με βρισκουν απολυτως συμφωνο (αν και αυτα τα επαναστατικα-lumpen προλεταριακα στο avatar χτυπουν καπως ασχημα στο ματι...)

Καθημερινα η Ελλαδα αποδεικνυει πως δεν υπαρχει πατος,δεν υπαρχει κατω οριο, μας πειραξε μια εικαστικη μαλακια;
Πολυ πιο προσβλητικο για την 'Κληρονομο του Αρχαιου Ελληνικου Πολιτισμου'  :jerking:  νεα Ελλαδα θα θεωρουσα το οτι  επιτρεπει εκπομπες σαν το Je t'aime... οταν ομως εχει υπουργο 'Πολιτισμου' εναν δηλωμενο σκυλά τι να πεις.

Μπραβο μαλακες των διωκτικων-δικαστικων και λοιπων 'Αρχών'. Πως και τη γλιτωσε ο φοβερος Μπουλας οταν κάποτε είχε τραγουδησει τον Εθνικο υμνο σαν αμανε (θετοντας τον δηλαδη στο σωστο πλαισιο...  :2funny: )

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είναι τυχαίο που το λένε και "καρπερό";;

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλε! ξυπνησατε κοτζαμ ΑΝΤΜΙΝ νυχτιατικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom