Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Εσύ είσαι για Βούναργο γεννημένος.προτιμω να εγκατασταθω μονιμα Πυργο παρα να δω Κασσελα ΠΘ
Εσύ είσαι για Βούναργο γεννημένος.προτιμω να εγκατασταθω μονιμα Πυργο παρα να δω Κασσελα ΠΘ
Δεν σέβονται τίποτα και εσυ ως αγιος να πας δεν θα σε σεβαστούν
Παίξτε Βελόπουλο πρωθυπουργό anytime πριν πέσει φραγή και γίνει σφαγή.προτιμω να εγκατασταθω μονιμα Πυργο παρα να δω Κασσελα ΠΘ
ελα ρε Στουρμπανφυρερ μου ποιος ΒελοπουλοςΠαίξτε Βελόπουλο πρωθυπουργό anytime πριν πέσει φραγή και γίνει σφαγή.
το διαβασα γαμησε ταΚαλή η πλάκα,αλλά είναι νεκροί τελικα πατέρας με 12χρονη κόρη και μητέρα σε άλλο αμάξι με μωρό...
Eιναι το τροχαίο στην Μεσσηνία που απασχόλησε τα μεσημεριανα δελτία..κρίμα!Καλή η πλάκα,αλλά είναι νεκροί τελικα πατέρας με 12χρονη κόρη και μητέρα σε άλλο αμάξι με μωρό...
Ο τύπος έχει παράξει κάτι...σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πολιτικούς που αγνοούν το τι θα πει παραγωγή και καθημερινός αγώνας επιβίωσης.ελα ρε Στουρμπανφυρερ μου ποιος Βελοπουλος
μιλαμε η επιτομη του κομπογιαννιτη
Ο δρομος αυτος που λέγεται εθνικη οδος Πυργου-Κυπαρισσίας ειναι ενας απο τους χειροτερους δρομους της Πελοποννήσου, ειναι ενας παραμελημενος δρομος με μια λωριδα ανα κατεύθυνση, χωρις διαχωριστικό και με ελλιπή φωτισμο. Ιδικα τους καλοκαιρινούς μηνες ειναι ακομα ποιο επικίνδυνος λογος της αυξημένης κυκλοφορίας.Eιναι το τροχαίο στην Μεσσηνία που απασχόλησε τα μεσημεριανα δελτία..κρίμα!
Πώς είναι ο δρόμος σε εκείνο την περιοχή;Κατσικοδρόμος η ήταν καλός αλλά έγινε το κακο λόγω απροσεξιας;
Εκεί όμως μαζεύονται και αλληλέγγυοι γενικά οπότε παίζει μπάφος καιΑν θες φρί κατάσταση πας από Ελαία και πάνω...
Τύπε το ξέρω, όπως κι επίσης παλαιότερα η επαρχία Ολυμπίας ανήκε στο νομό Μεσσηνίας.Δεν έγινε στην Ηλεία αλλά στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ το εν λόγω τροχαίο, αγεωγράφητοι Ρομά!
Είναι παλιό οδόστρωμα που γλιστράει και σε σημείο που γίνονται έργα....Eιναι το τροχαίο στην Μεσσηνία που απασχόλησε τα μεσημεριανα δελτία..κρίμα!
Πώς είναι ο δρόμος σε εκείνο την περιοχή;Κατσικοδρόμος η ήταν καλός αλλά έγινε το κακο λόγω απροσεξιας;
Ρε κατσίβελε εγω το έβαλα γιατί δεν έχει νήμα η Μεσσηνία,έγινε και στο σύνορο των 2 νομών....Δεν έγινε στην Ηλεία αλλά στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ το εν λόγω τροχαίο, αγεωγράφητοι Ρομά!
Μπορει ενας εκ των 2 να μας εξηγησει την διαφορα ρομα-κατσιβελου?Φαινεστε γνωστες του αντικειμενου(δεν υπονοω κατι περισσοτερο)Ρε κατσίβελε εγω το έβαλα γιατί δεν έχει νήμα η Μεσσηνία,έγινε και στο σύνορο των 2 νομών....
Δες τον χάρτη....
Μπορει ενας εκ των 2 να μας εξηγησει την διαφορα ρομα-κατσιβελου?Φαινεστε γνωστες του αντικειμενου(δεν υπονοω κατι περισσοτερο)
Λογικα θα επαιζαν και στην Ρομα μερικοι απ αυτους και χρησιμοποιουνται και τα 2 ευρεωςEκ του λατινικού captivellus. Αυτός που έχει πιαστεί αιχμάλωτος. Χρησιμοποιήθηκε από τους Ρωμαίους για να υποδηλώσει τους αιχμάλωτους και μετέπειτα σκλάβους που προέρχονταν κυρίως από την βόρεια Αφρική. Σήμερα διατηρεί τη σημασία του πολύ μελαχρινού ανθρώπου.
Μετά την γέφυρα Τσακώνα που στρίβεις,ο δρόμος μετά από λίγα μέτρα στενεύει και είναι χάλι μαύρο γενικά και μετά το Καλό Νερό.Ο δρομος αυτος που λέγεται εθνικη οδος Πυργου-Κυπαρισσίας ειναι ενας απο τους χειροτερους δρομους της Πελοποννήσου, ειναι ενας παραμελημενος δρομος με μια λωριδα ανα κατεύθυνση, χωρις διαχωριστικό και με ελλιπή φωτισμο. Ιδικα τους καλοκαιρινούς μηνες ειναι ακομα ποιο επικίνδυνος λογος της αυξημένης κυκλοφορίας.