ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
ξεκατινιασμα
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
τυπε δε μπορω να παρω τα ματια μου απο την οθονη..με εχει καθηλωσει!!μονος μου μιλαω-μονος μου τα ακουω![]()
![]()
![]()
οχι τυπε ...μολις μιλησες χτυπησε αλερτ και γυρισα νομαδς...μονος μου μιλαω-μονος μου τα ακουω![]()
![]()
![]()
τυπε μπασματι ηταν; :S :S :Sτυπε δε μπορω να παρω τα ματια μου απο την οθονη..με εχει καθηλωσει!!
τυπε θα γινει της καριολας!!!!ηρθε και το κολοβοφιδο!!τυπε μπασματι ηταν; :S :S :S
οχι τυπε ...μολις μιλησες χτυπησε αλερτ και γυρισα νομαδς...
απορω πως αυτη η αποστολια δεν εχει ηδη 756 ποστ εμετων εδω![]()
![]()
![]()
τυπε μπιρλα παιρνεις οπλοπολυβολο να παμε να απελευθερωσουμε τυπο γιατιοχι απο Γκαγκαουζία?τυπε δε μπορω να παρω τα ματια μου απο την οθονη..με εχει καθηλωσει!!
τυπε για τον γιατιοχι πεφτω στα καρβουνα...που τον κρατανε??φετα του δινουν??τυπε μπιρλα παιρνεις οπλοπολυβολο να παμε να απελευθερωσουμε τυπο γιατιοχι απο Γκαγκαουζία?
τυπε λιγο ξερο ροκφορ μονο...δες νημα Γκαγκαουζίας :S :S :Sτυπε για τον γιατιοχι πεφτω στα καρβουνα...που τον κρατανε??φετα του δινουν??
Ετσι φαινεται !!Η Αποστολία θα εξελιχθεί σε θηλυκό Χανταμπάκη, είναι ίδια ή μάλλον χειρότερη. Αν είχε την ακροαματικότητα του survivor, τότε ο Χανταμπάκης θα ήταν η αρσενική Αποστολία.![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/assets/images/170650.jpg[/img[/URL]]
:vomit: :vomit: :vomit:
[/quote]
τεντυ ψηφισες?
εχει πακετο ρε φιδι!!!!!!!!!!!!το ριξανε στην φιλοσοφια τυπε νασσο παλι και γυρναω στο τιβι βουλη παλι...αν γινει κατι σφυρα :S :S :S :S