podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
ζαμπουρδίδης... :S
χυσολαγνε λενε ησουν πανω στο ΟΣΕ Σαλονικα για κοινωφελη εργασια :S :S :Sνομίζω είναι η πρώτη μέρα, που αντί να βλέπω nomads, χαζεύω παράλληλα στο fb και μαλακίζομαι...
κάτι σημαίνει αυτό για τα νούμερα του nomads
Ζαμπιδης - πλειμομπιλ - μπομπ ο μαστορας με κασκετο στο κεφαλι
Δυνατο επεισοδιο το σημερινο :S
τωρα εχει λιγο ανθρωποφαγια τυπε,αραξε :S :S :SΤυποι το σημερινο δεν παλευεται
4-5 φορες εκανα ζαπινγκ ολο ενα μπαλακι σε ενα παλουκι επανω παει ερχεται :-(
2 ωρες τωρα το ιδιο πραγμα
ρε χυσολαγνε λενε οτι ειχες ανεβει Σαλονικα μολις ακουσες οτι παιζει gloryhole στον ΟΣΕ :S :S :Sκαύλα το σημερινό... άντε από αύριο να πάρει μπρος και το θρεντ.
υγ. κύριε νασο δεν κατάλαβα χριστό από το σχόλιο σας... σπίτι μου είμαι και περιμένω όποιον θέλει να περάσει με το αμάξι του να ξαλαφρώσει.
ρε χυσολαγνε λενε οτι ειχες ανεβει Σαλονικα μολις ακουσες οτι παιζει gloryhole στον ΟΣΕ :S :S :S
παίζει αυτό φίλε, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό...
αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν ήταν τόσο καλός ηθοποιός θα τον ήξερε έστω η μάνα του... :S
θα ήταν γνωστός αν ήταν καλός, όχι βέβαια ότι η παπουτσάκη είναι καλή που τη ξέρει όλος ο κόσμος αλλά λέμε... μία σκέψη έκανα.
πάντως η αποστολία μου φαίνεται ή πιο κακιασμένη εκεί μέσα, και μετά ίσως και να είναι και ο κατσινόπουλος...
έχετε δει τις τελευταίες μέρες που όλο τον έδειχναν σε στιγμές που μιλούσε σιγά σε άλλους ή κάλυπτε το μικρόφωνο με το χέρι κτλπ...
λοιπον χυσολαγνε δωσε βαση,θα βαλω το νημα .μπορει να ειναι η ευκαιρια που ζητουσες :S :S :Sποιοί το λένε?
εγώ από που το άκουσα αυτό? :S από εσάς το άκουσα μόλις... και? τι γίνεται εκεί?
δεν θα πήγαινα τόσο μακριά για λίγες πίπες... αν πήγαινε κανένας θα πήγαινα για παρέα...
λοιπον χυσολαγνε δωσε βαση,θα βαλω το νημα .μπορει να ειναι η ευκαιρια που ζητουσες :S :S :S