Επισκέπτης
Ζητω συγνωμη που το απογευμα σας εφυγα ξαφνικα..πηγα στο πρακτορειο που πηγαινω το τελευταιο διαστημα να παιξω στοιχημα.Με το που συμπληρωνω τα δελτια μου τα καταθετω στον Ιδιοκτητη του πρακτορειου, να μου τα περασει στην μηχανη....καθως τα περναγε μου λεει εσυ ξερεις να τους παιζεις, γιατι βλεπω οτι το τελευταιο διαστημα τα πηγαινεις καλα...Σαν εργολαβος παιχτικων κηδειων που ειμαι, του απαντω συντομα...συμβαινουν αυτα αναλογα με τα φεγγαρια καθε ανθρωπου..[glow=red,2,300]Απο μεσα μου ομως ειπα..αυτα τα παιδακια Παιχτουρα,δεν βαζουν μυαλο...γαμησι διχως λυπηση θελουν![/glow]......................Και το σημερινο στοιχημα.. χαρη της προσφιλης μου ταχτικης να παιζω, τρεις το πολυ τεσσερις ομαδες εγραψε..θα ηθελα να εισαστε αυριο στο πρακτορειο να δειτε τα μουτρα του πρακτορα...λες και τα δινουν απο την τσεπη τους, κανουν...μου δινουν την εντυπωση οτι τραβουν ζορια οταν βλεπουν παιχτες να κερδιζουν σε τακτικα διαστηματα....οποτε αγαπητοι φιλοι-μελη το Αρχαιο Ελληνικο ρητο..''Πλειστοι ανθρωποι κακοι''...επιβεβαιωνετε????????..Αυτος ειναι ο λογος που νοιωθω κουρασμενος και ανοιξα αυτο το θρεντ...η κακια του περισσοτερων ανθρωπων..με κουραζει και με αηδιαζει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας...συνεχιστης του Αχιλλεα(φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων) και του Αιαντα του Τελαμωνιου(Ο γιγαντας με την αγαθη ψυχη).
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)