Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο Θεσσαλονικη....Τρικαλα ρε θηριο??????σημαδιακη κριτικη αποψε....η 69η μου με αυτο το νικ... ;)![]()
![]()
![]()
Απο Θεσσαλονικη....Τρικαλα ρε θηριο??????σημαδιακη κριτικη αποψε....η 69η μου με αυτο το νικ... ;)![]()
![]()
![]()
Τωρα καταλαβα γιατι εισαι τιμημενος εχεις κανει πλουσια σε χρημα ολα τα μαγαζια της Β. Ελλαδαςναι...![]()
Υπερατλαντικάαα!!Απο Θεσσαλονικη....Τρικαλα ρε θηριο??????
Δεν την κόβεις να ηρεμήσεις εσύ και εμείς;!Παιδια παλι προβλημα εχω....εφαγα λουκουμαδες με μελι και μου ειναι σηκωμενη παλι....ουφ κατασταση και αυτη!!!!!!!!!!!
Ο δικος σου..που ειναι? γαμουσε παλι χτες και ξεκουραζεται?????????Δεν την κόβεις να ηρεμήσεις εσύ και εμείς;!![]()
![]()
O δικός μου ξεκουράζεται για όταν ευκαιρέσει να μπορεί να έχει αποδόση την μέγιστηηη!!!Ο δικος σου..που ειναι? γαμουσε παλι χτες και ξεκουραζεται?????????![]()
![]()
![]()
Πες του χωρις μελι...δεν υπαρχει μεγιστη αποδοσηO δικός μου ξεκουράζεται για όταν ευκαιρέσει να μπορεί να έχει αποδόση την μέγιστηηη!!!![]()
Πες του χωρις μελι...δεν υπαρχει μεγιστη αποδοση![]()
![]()
![]()
Φυσικα αρνισια....ηταν τα ατιμα σαν λουκουμακι!!!!!δεν πιστευω να ηταν τιποτα παιδακια απο κοτοπουλο που τρωνε οι μπινιες και οσοι θελουν να τους μοιασουν
μονο αρνισια τσακησες ε παιχτη?![]()
Γεια σου καλε μου αγνωστε φιλε...οταν εισαι καλος ανθρωπος παντα η σημαια...θα ειναι ψηλα...περιμενω να παει δεκα.... να ειμαι ο πρωτος πελατης της Αννα-Μαριας της Θεσσαλονικιας σημερα ειναι στο Paradise,πρωτη υπηρεσια και λεω να την τιμησω γιατι εχω διαβασει καλες κριτικες και δεν την εχωΠαιχταρά μου τί λέει,πάντα ψηλά η σημαία;!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's go and good fuck!!! ;)Γεια σου καλε μου αγνωστε φιλε...οταν εισαι καλος ανθρωπος παντα η σημαια...θα ειναι ψηλα...περιμενω να παει δεκα.... να ειμαι ο πρωτος πελατης της Αννα-Μαριας της Θεσσαλονικιας σημερα ειναι στο Paradise,πρωτη υπηρεσια και λεω να την τιμησω γιατι εχω διαβασει καλες κριτικες και δεν την εχω![]()
![]()
τιμησει μεχρι σημερα.
![]()
Μαρια Σαλονικια μου...δεν εισαι απλα μουναρος...ουτε απλα θεομουναρος εισαι γεννημενη στην κυριολεξια για αυτο που κανειςΓεια σου καλε μου αγνωστε φιλε...οταν εισαι καλος ανθρωπος παντα η σημαια...θα ειναι ψηλα...περιμενω να παει δεκα.... να ειμαι ο πρωτος πελατης της Αννα-Μαριας της Θεσσαλονικιας σημερα ειναι στο Paradise,πρωτη υπηρεσια και λεω να την τιμησω γιατι εχω διαβασει καλες κριτικες και δεν την εχω![]()
![]()
τιμησει μεχρι σημερα.
![]()