Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό το γκομενάκι γαμούσες πριν ποστάρεις την φωτο παιχταρά μου?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Με εχουν ξετιναξει.............
μπραβο δασκαλε!
ωραιο γκομενακι χτυπησες!!
ποσες φορες εχυσες?

η κοπελα ηρθε?

α την επομενη φορα δασκελε, θυμισου να σβηνεις τοονομα του σαϊτ που ξεπατικωσες τη φωτο! Διαφοροι κακοπιστοι εδω μεσα δε θα σε πιστευουνε!

φιλικα ο ταπεινος μαθητης του μεγα διδασκαλου παιχτουρα

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μπραβο δασκαλε!
ωραιο γκομενακι χτυπησες!!
ποσες φορες εχυσες?

η κοπελα ηρθε?

α την επομενη φορα δασκελε, θυμισου να σβηνεις τοονομα του σαϊτ που ξεπατικωσες τη φωτο! Διαφοροι κακοπιστοι εδω μεσα δε θα σε πιστευουνε!

φιλικα ο ταπεινος μαθητης του μεγα διδασκαλου παιχτουρα
          Οχι παιδι μου, καμμια σχεση η φωτο (που οντως ξεπατικωσα απο αλλου,)με την πραγματικη γκομεναρα που ειχα χτες.Απλως σας εβαλα μια Χριστουγεννιατικη μουνιτσα απο τις πολλες φωτο ενος site.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της  sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :) :) :)
Ρε αυτά που θα δεις στη τσόντα μη νομίζεις ότι τα ζεις πραγματικά και πρόσεχε μη φύγουν τα φλόκια σε τίποτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες ή πανω σε κανα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αντί για χίονι φέτος θα έχει χύσια

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε αυτά που θα δεις στη τσόντα μη νομίζεις ότι τα ζεις πραγματικά και πρόσεχε μη φύγουν τα φλόκια σε τίποτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες ή πανω σε κανα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αντί για χίονι φέτος θα έχει χύσια
            Μπροστα στην ''εκδικηση της νυφης'' η ''αγροτισσα μονη ψαχνεται'' ειναι σαν ταινια και σεξ, μαπα.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
             Μπροστα στην ''εκδικηση της νυφης'' η ''αγροτισσα μονη ψαχνεται'' ειναι σαν ταινια και σεξ, μαπα.
Τουλάχιστον έχει τίποτα διδακτικό από αγροτικής απόψεως θέματα κούρεμα προβατίνας, ράβδο, ρέντους και τέτοια?

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειμαι στην κυριολεξια πτωμα....μολις προηγουμενως εφτασα σπιτι.Κουτουπωσα την Αλεξανδρα στο 95 και πλαι πακετο το διδυμο δυο μουνιτσες στο πλαινο.Για την Αλεξανδρα εγραψα κριτικη.Πεφτω να ξεκουραστω γιατι αυριο εχει το απογευμα την τοπ Λαουρα στο 95.Να δω ποσο θα αντεξω??????????????Ο σουπερμαν ειμαι??????????

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειμαι στην κυριολεξια πτωμα....μολις προηγουμενως εφτασα σπιτι.Κουτουπωσα την Αλεξανδρα στο 95 και πλαι πακετο το διδυμο δυο μουνιτσες στο πλαινο.Για την Αλεξανδρα εγραψα κριτικη.Πεφτω να ξεκουραστω γιατι αυριο εχει το απογευμα την τοπ Λαουρα στο 95.Να δω ποσο θα αντεξω??????????????Ο σουπερμαν ειμαι??????????
      Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ο.Π.Α.Π, που αυτη την περιοδο τον δρομολογω πολυ καλα. :) :)

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θεσε αλλιως την ερωτηση δασκαλε!

ο Σουπερμαν τι νομιζει οτι ειναι? ο Παιχτουρας?
          Σε ευχαριστω....εισαι απο τους λιγους-σωστους-σκεπτομενους ανθρωπους.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ευχαριστω δασκαλε!
Τη ειδε φιρμα και αυτος πια με τη μπυτζαμα! Ποιος νομιζει οτι ειναι? Δεν την μπορω την αδικια! Με πνιγει!
Ευχαριστω δασκαλε!
Τη ειδε φιρμα και αυτος πια με τη μπυτζαμα! Ποιος νομιζει οτι ειναι? Δεν την μπορω την αδικια! Με πνιγει!
    Συμφωνω μην τους παρεξηγεις.....Θα ελθει και για αυτους η ωρα να βρουν το φως τους....το φως το αληθινο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
         Γιατι νομιζεις οτι ανοιξα αυτο, το αναλαφρο θρεντ????Για να τους πλησιασω,μπας και τους σωσω απο το δρομο της αμαρτιας.Μονο εσυ φιλε μου το συνελαβες και με βοηθας σε αυτη την δυσκολη Ανθρωπιστικη αποστολη μου.Σε ευχαριστω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
δασκαλε....και καποιος αλλος ταλεγε αυτα παλιοτερα....και το φαγε το κεφαλι του..... το ζητησε μια καριολα για να χορεψει!

δυσκολες οι εποχες για προφητες δασκαλε.....δε γινεσαι κατασκευαστης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom