You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοιώθω κουρασμένος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παιδια η σωστη ποσοτητα αλκοολ, παντα ειναι χρησιμη στα παντα.αλκοόλ σου επιτρέπει παίχτουρα, ή από μόνος σου παίρνεις την ευθύνη?
δασκαλε........Παιδια η σωστη ποσοτητα αλκοολ, παντα ειναι χρησιμη στα παντα.
να παω τουαλετα?
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Παιδια η σωστη ποσοτητα αλκοολ, παντα ειναι χρησιμη στα παντα.
ποια είναι η σωστή παίχτουρα?
βγαλε ημερησια δοσολογία.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οσο αντεχει ο καθε οργανισμος.ποια είναι η σωστή παίχτουρα?
βγαλε ημερησια δοσολογία.
Επισκέπτης
ποιος δουλευει ποιον?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
καλα σου λεει..Παιδια μου λεει να κλεινω τα αυτια μου σε γαμο και σε σοβαρη σχεση και να τα ανοιγω μονο οταν ακουω για πηδημα.
συνεχισε την αγωγη..
sketo_teras
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα σου λεει..
συνεχισε την αγωγη..
για όλη σου την ζωή...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν υπαρχουν τετοιεs γυναικεs....Κρατα τηνΠαιδια μου λεει να κλεινω τα αυτια μου σε γαμο και σε σοβαρη σχεση και να τα ανοιγω μονο οταν ακουω για πηδημα.
Την ανταλασσουμε με αλλη μαρκα κατωτερη
για να πηδηξεις εσυ η να πηδηξουν εσενα;μας αφηνεις με αμφιβολιες,δεν διευκρινιζεις.Παιδια μου λεει να κλεινω τα αυτια μου σε γαμο και σε σοβαρη σχεση και να τα ανοιγω μονο οταν ακουω για πηδημα.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
κοιτα να'χεις εισητηριο,γιατι κυκλοφορανε ελεγκτες χρονιαρες μερες..Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν μπορεσεις καντο απλοουντ στο ραπιντ παιχτουρα και στειλε λινκς....Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αν μπορεσεις καντο απλοουντ στο ραπιντ παιχτουρα και στειλε λινκς....
all aboard.. the night train !
μαλακα παιχτουρα εχεις να βγαλεις ουσια να πιει ολη η Σαχαρα
Χρονια πολλα σε ολους :-* :-* :-*
οχι τελευταιος!!!!Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
καντε κυκλο ρε παιδιαααα
αχαχαχαχαχα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τι ειναι αυτες ρε?????????? Ουτε Χρονιαρες μερες δεν υπολογιζουν.Ελεος δεν αντεχω αλλο.
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Τι ειναι αυτες ρε?????????? Ουτε Χρονιαρες μερες δεν υπολογιζουν.Ελεος δεν αντεχω αλλο.
Τι έγινε ρε παίχτουρα?
σε ξεζουμίσαν πάλι?
Χρόναι πολλά!
Καλα Χριστούγεννα!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4