Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αλκοόλ σου επιτρέπει παίχτουρα, ή από μόνος σου παίρνεις την ευθύνη?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιχτουρα ζειs ρε???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδια μου λεει να κλεινω τα αυτια μου σε γαμο και σε σοβαρη σχεση και να τα ανοιγω μονο οταν ακουω για πηδημα.  :) :) :) :)
Δεν υπαρχουν τετοιεs γυναικεs....Κρατα την
Την ανταλασσουμε με αλλη μαρκα κατωτερη

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια μου λεει να κλεινω τα αυτια μου σε γαμο και σε σοβαρη σχεση και να τα ανοιγω μονο οταν ακουω για πηδημα.  :) :) :) :)
για να πηδηξεις εσυ η να πηδηξουν εσενα;μας αφηνεις με αμφιβολιες,δεν διευκρινιζεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Eθεαθη κουρασμενοs!!!!!!!

Συνημμένα

• have-you-ever-been-this-tired28.jpg
    have-you-ever-been-this-tired28.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της  sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :) :) :)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλα μου παιδια, Χρονια Πολλα σε ολους και ολες, να περασετε καλα σημερα.Μολις τωρα μπηκα μεσα στο site, μεχρι τωρα εκανα κατι δουλειες και ταυτοχρονα ,πηρα και ενα ''κοινωνικο'' εργο της  sirina, με Ελληνιδες πρωταγωνιστριες...''Αγροτισσα μονη ψαχνεται''.Ετοιμαζομαι να θεσω τον εαυτο μου, μετα τις δεκα σε ακρως επιχειρησιακη-σεξουαλικη ετοιμοτητα.Σημερα, Παραμονη θα παιξω ενα τριολε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: τρενακι με εμενα τελευταιο βαγονακι και επιβατη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :) :) :)
κοιτα να'χεις εισητηριο,γιατι κυκλοφορανε ελεγκτες χρονιαρες μερες..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν μπορεσεις καντο απλοουντ στο ραπιντ παιχτουρα και στειλε λινκς.... :rockon: :rockon:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αν μπορεσεις καντο απλοουντ στο ραπιντ παιχτουρα και στειλε λινκς.... :rockon: :rockon:

all aboard.. the night train !
μαλακα παιχτουρα εχεις να βγαλεις ουσια να πιει ολη η Σαχαρα  :rockon: :rockon:
Χρονια πολλα σε ολους  :-* :-* :-*

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οχι τελευταιος!!!!

καντε κυκλο ρε παιδιαααα

αχαχαχαχαχα

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι ειναι αυτες ρε?????????? Ουτε Χρονιαρες μερες δεν υπολογιζουν.Ελεος δεν αντεχω αλλο. :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χρονια Πολλα και καλα σε ολους σας :) :)

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom