tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καλημερα
κατα καιρους και με αποκορυφωση την επιστροφη μου απο μαδαγασκαρη,
πολλοι φιλοι με ρωτουσαν αν θα ξαναπαω εκει για να παμε μαζι η αν προγραματιζω καποιο αλλο <μακρινο ταξιδι>.
Δεν απαντησα τοσον καιρο γιατι δεν ειχα κατι να πω
τωρα λεω πως νοεβριος-δεκεβριος 2011 θα βρεθω κουβα-αβανα για 2 βδομαδες (δεν εχω κλεισει ακομη αλλα κατα 90% θα γινει κι αυτο)
γιατι καλα τα μαυρακια και τα ταυλανδακια αλλα σαν την κουβα δεν εχει πουθενα ;) ;) ;)
με mohito-cuba libre-cohiba robustos-reggaton-chikas-chikas-chikas
για τους ενδιαφερομενους ,εγω θα παω εχοντας παρεα η οχι,
το καλο ειναι οτι εχω πολλες ακρες εκει
το κακο ειναι οτι καποιος που θελει να ερθει ,εφοσον δεν γνωριζομαστε μπορει να μην δεσουμε σαν παρεα για αυτο δεν δεσμευομαι για παρεα αλλα θα βοηθησω με εισητηρια,casas particulare,μωρα μετακινησεις,πληροφοριες
κατα καιρους και με αποκορυφωση την επιστροφη μου απο μαδαγασκαρη,
πολλοι φιλοι με ρωτουσαν αν θα ξαναπαω εκει για να παμε μαζι η αν προγραματιζω καποιο αλλο <μακρινο ταξιδι>.
Δεν απαντησα τοσον καιρο γιατι δεν ειχα κατι να πω
τωρα λεω πως νοεβριος-δεκεβριος 2011 θα βρεθω κουβα-αβανα για 2 βδομαδες (δεν εχω κλεισει ακομη αλλα κατα 90% θα γινει κι αυτο)
γιατι καλα τα μαυρακια και τα ταυλανδακια αλλα σαν την κουβα δεν εχει πουθενα ;) ;) ;)
με mohito-cuba libre-cohiba robustos-reggaton-chikas-chikas-chikas
για τους ενδιαφερομενους ,εγω θα παω εχοντας παρεα η οχι,
το καλο ειναι οτι εχω πολλες ακρες εκει
το κακο ειναι οτι καποιος που θελει να ερθει ,εφοσον δεν γνωριζομαστε μπορει να μην δεσουμε σαν παρεα για αυτο δεν δεσμευομαι για παρεα αλλα θα βοηθησω με εισητηρια,casas particulare,μωρα μετακινησεις,πληροφοριες