Επιβεβαιωνω !
Εμένα μου έχει πεί ο κολλητός του περιπτερά από όπου ψωνίζει τσιγάρα ο μηχανικός στο συνεργείο του οποίου πηγαίνουμε το μηχανάκι που έχουμε στην εταιρία για το παλικάρι που κάνει τις εξωτερικές δουλειές ότι στα νησιά Φώκλαντ πέφτει τρελό γαμήσι.
Οι γκόμενες λέει κυκλοφορούν στον δρόμο μόνο γυμνές. Στα πάρκα κάθονται χύμα στα παγκάκια και βάζουν στο μουνί τους δονητές.
Άμα δουν τουρίστα, τον αρπάζουν με την μία και του αρχίζουν τις πίπες.
Μάλιστα έχω μάθει ότι εκεί η μέρα δεν έχει 24 ώρες, αλλά 36 για να προλαβαίνουν οι γκόμενες να ξεσκίζονται με όποιον βρεθεί μπροστά τους.
Στον δρόμο θέλει προσοχή όταν περπατάς γιατί μπορεί να γλυστήσεις και να σπάσεις κανένα πόδι, από τα χύσια που βρίσκονται παντού. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο και μπείς στο νοσοκομείο, οι πουτάνες οι νοσοκόμες σε ξεζουμίζουν στο γαμήσι και στην πίπα μέχρι να γίνεις καλά και να βγείς.
Αφου να φανταστείτε, άμα γνωρίσεις μια γκόμενα η πρώτη κίνηση δεν είναι να κάνεις χειραψία μαζί της, αλλά να της δώσεις τον πούτσο σου για μια πίπα.
Στα εστιατόρια υπάρχουν κάθε 5 μέτρα γυμνές υπάλληλοι, στημένες στα 4 για να τους γαμάς τον κώλο και να φεύγεις. Έτσι απλά. Ούτε λεφτά να τους δώσεις, ούτε τίποτα. Η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο κουβέρ.
Σκέφτομαι να πάω κι εγώ…