kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.382
- Πόντοι
- 6.256
Εγω τα παλια χρονια μια χαρα γαμουσα στη σαντορινη , μη φοβάσαιτυπε ηφαιστειο ειναι εκεινο στο βαθος?
Εγω τα παλια χρονια μια χαρα γαμουσα στη σαντορινη , μη φοβάσαιτυπε ηφαιστειο ειναι εκεινο στο βαθος?
Έπρεπε να κάνει και μια αναφορά στην πορνεία των νησιών. Μεγάλη του παράλειψηΗταν εποχη κορονα και πηγε μονος του, κοιμοταν σε βανάκι,
Ωραια νησια ειναι εχει και κατι περιεργα πουλια, σουλες τα λενε νομιζω
Με την ευκαιρια δειτε το ταξιδι του ευτυχη, αξιζει.
Ο ευτυχης δεν παει σε σεξ σκηνες των χωρων που επισκεπτεται γιατι θα πεσει ματσουκι απ την κυρά.Έπρεπε να κάνει και μια αναφορά στην πορνεία των νησιών. Μεγάλη του παράλειψη
Είναι σχέση κόστους / αποτελέσματος....όσοι κυνηγάνε πιτσιρίκες και έχουν φυσικά την κοινωνική και οικονομική υποδομή για να τις "αποκαταστήσουν" ας ψάχνουν εκεί.Άλλοι κυνηγάνε κάτι πρώιμο που φθίνει και άλλοι κάτι που είναι ήδη στο ναδίρ ... γούστα είναι αυτά
Δεν αντέχει τις παντοφλιες....με τέτοιο μπαζο που στραβωθηκε και πήρε( φυσικά μέσω διαδικτύου όπως τα πιο πολλά ναυάγια) η παντοφλια θα είναι σαν χτύπημα από μπότα Wehrmacht!!!Έπρεπε να κάνει και μια αναφορά στην πορνεία των νησιών. Μεγάλη του παράλειψη
Εκεί είναι η γλύκα στην παρανομίαΚ να φανταστείς ότι στη Ρωσία Πολωνία Βουλγαρία Ρουμανία είναι ακόμα παράνομη
Οι Ρουμάνοι τη νομιμοποίησαν παρά τις αντιδράσεις της...εκκλησίας.Εκεί είναι η γλύκα στην παρανομία
Τι καούρα είναι αυτή που αναφέρετε συνεχώς με το "κομπλεξ" των ελλεηνίδων ? Τι θέλετε δλδ να είναι ακομπλεξάριστες χωρίς κανένα φραγμό και να περνάνε από το μουνί τους ορδές και ολόκληρη ταξιαρχία ?
Θα πάρετε ποτέ τέτοια γυναίκα στα σοβαρά ?
Είναι σα να λες δε με νοιάζουν τα χλμ και να σκας 400Κ τιμή καινούριου για Merc G με 150χιλιάδες χλμ ενώ αξίζει πλεον 100Κ
Όχι ορδές,αλλά όχι κι αυτό να μην μπορείς να μιλήσεις σε καμία
Οι ξένες τουλάχιστον είναι πιο επικοινωνιακές,μιλάνε,οι μπαζοελλεεινίδες σ'έχουν χεσμένο για το κινητό τους
Τύπε πρέπει να σαι πολύ confident για να μιλήσεις σε ξένη, όχι αχαχούχας που σε έχει σβήσει στο δευτερόλεπτο και δεν θα καταλάβεις και τη γλώσσα κιόλας.
Τα greek lover έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
Πολυ πιο εύκολα μιλάς σε ξένη παρά σε ελλεεινίδα
Και να σε απορρίψει,το κάνει με ευγένεια.Η ελλεεινίδα θα σε κοιτάει λες και είσαι ο Παπαχρόνης
Καλά, ας πέσεις σε ξένη φεμινίστρια που μπορεί να σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση γιατί απλά τη στραβό κοίταξες και έλα πες μου..τουλάχιστον εδώ τέτοιες δεν έχουμεΠολυ πιο εύκολα μιλάς σε ξένη παρά σε ελλεεινίδα
Και να σε απορρίψει,το κάνει με ευγένεια.Η ελλεεινίδα θα σε κοιτάει λες και είσαι ο Παπαχρόνης
Καλά, ας πέσεις σε ξένη φεμινίστρια που μπορεί να σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση γιατί απλά τη στραβό κοίταξες και έλα πες μου..τουλάχιστον εδώ τέτοιες δεν έχουμε
Όχι ακριβώς για χαβαλε. Τα τρώνε...Φεροε.....οι μαλακες που σκοτωνουν δελφινια για χαβαλε!!!! Απο τετοιους......αστο μην περιμενετε τιποτε
Τα πετάνε - το κάνουν μόνο τάχα μου δήθεν διαιωνίζοντας μια βάρβαρη παράδοση . Τα δελφίνια και οι φάλαινες έχουν ψηλά ποσοστά βαρέων μετάλλων που τα καθιστούν ακατάλληλα για τροφή. Είναι απλά κτηνωδία δίχως δικαιολογία και γίνεται με τη συγκάληψη του Δανεζικου κράτους στο οποίο ανήκουν οι νήσοι Φεροε.Όχι ακριβώς για χαβαλε. Τα τρώνε...