Ας απαντησω ενα προς ενα.Την Παρασκευη που πηγαμε σχετικα νωρις 11.15 με 11.30 ειχε 2 ζευγαρια....για μεγαλη μου εκπληξη ηταν το ενα μικρο σε ηλικια τους κοβω το πολυ 30χρονων...με το περας της ωρας μαζευτηκαν αλλα 10-12 ζευγαρια σιγουρα...2-3 ζευγαρια θα ελεγα 35 τα υπολοιπα 40+....1 ζευγαρι μου εκανε εμενα προσωπικα εντυπωση.Και οι 2 καλοντυμενοι και οι 2πολυ ομορφοι .Η γυναικα μια ξανθια σχετικα αυστηρο υφος με δερματινη φουστα..αυτοι ξεκινησαν και το παιχνιδιγια τουλαχιστον 45 λεπτα ηταν μεσα.Μπηκαν πρωτοι και ακολου
θησαν καποια αλλα ζευγαρια.Οπως ειπα ηταν η πρωτη μου φορα και ετσι κολλησα να παω μεσα καν να δω τιγινεται ειχα πολυ αγχος. ενω η δικια μου ηθελε πολυ..Μια ωριτσα και 4 ποτα αργοτερα οταν ειχαν μεινει τα μισα ατομα πηγα τελικα σε ενα δωματιο μεσα.,σε εκεινο που εχει μια πορτα..Ξεκιναει η δικια μου με πιπα ολα ωραια και καλα την βαζω στα 4 και μετα........μπαινει η ξαθια ριχνει μια ματια..και παει με το δικο της διπλα και ξεκινανε....απο εκει και περα εχω μονο που τους ακουγα δεν μπορουσα πλεον να λειτουργησω....Η δικια μου λεει ...ελα να δουμε και να σε πιπωνω...αλλα ντρεπομουν ξερω εγω...φευγοντας απο το δωματιο ριχνω μια κλεφτη ματια και ηταν 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ και οι δικες τους τους επαιρναν πιπα.....Ευελπιστω να εδωσα καποιες διευκρινησεις ..λιγο επιεικια ειναι η πρωτη μου αναρτηση που κανω απλα ηθελα να συμβαλλω και εγω λιγο στο νημα μπας και βοηθησω καποιον καινουγιο...
Αμα υπαρχουν ερωτησεις ευχαριστως να της απαντησω