kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε μη σπαμαρεις το θρεντ της τρωγλης του νιρβάνα.Μπορεί να έχεις πετύχει σκηνικά στο downtown.
Τύπε μη σπαμαρεις το θρεντ της τρωγλης του νιρβάνα.Μπορεί να έχεις πετύχει σκηνικά στο downtown.
Τύπε πρέπει να έχεις και κάτι θηλυκό μαζί σου για να μπεις, συνηθιζεται πολλοί μπακουροι να μπαίνουν με γυναίκα που έχει και πουλάκι.Καλησπερα, αντρας μονος μπαινει; Ή απαραιτητη προϋποθεση να συνοδευεται;
Τύπε μήπως τυχαίνει η κοπέλα σου να είναι κρος . Περιέγραψε λίγο παραπάνω αυτό το κομπλέ που λες.Παιδια σήμερα στης 24:00 θα πάω μαζί με την κοπέλα μου είχαμε πάει και πριν δύο εβδομάδες ξανά πολύ κομπλέ το μαγαζί
Οχι αδερφέ μουΤύπε μήπως τυχαίνει η κοπέλα σου να είναι κρος . Περιέγραψε λίγο παραπάνω αυτό το κομπλέ που λες.
Εγώ έχω πάειεχει παει κανεις προσφατα παρασκευη?
Καθάρισε τα μνμ σου γιατί σε μισή ώρα θα γεμίσειςΨάχνω κοπέλα για αύριο για νιρβάνα
Ψάχνω κοπέλα για αύριο για νιρβάνα
Έχουμε πολλές σε αυτό το φόρουμ τύποι αλλά τυχαίνει να έχουν και πουλάκι αν δεν σας πειράζειΚ εγώ ψαχνω
Μα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,γενικοτητεςΗρθε η ωρα να γραψω και εγω την πρωτη μου εμπειρια σαν αχαριος στο Nirvana.Mια προσφατη γνωριμια μου (με 5ετη εμπειρια στο παρελθον)με καταφερε να επισκεφτω για πρωτη φορα το Nirvana γενικα ενα Swinger club.Πηγαμε Παρασκευη και Σαββατο επειδη επιστρεφει στο νησι της σημερα..Εμενα προσωπικα μου αρεσε και το στυλ του μαγαζιου και η μουσικη που επαιζε.Πολυ ευγενικο προσωπικο με το χαμογελο στα χειλη οπως και ο ιδιοκτητης.Παρασκευη ειχε αρκετο κοσμο πανω απο 10-12 ζευγαρια εμεις φυγαμε 3,00 μετα απο εκει δεν γνωριζω και Σαββατο γινοταν χαμουλης μεχρι της 2,30 που φυγαμε...Οι ηλικιες ηταν απο 25-30 μεχρι και 50 θα ελεγα.Εγω σαν καινουργιος στον χωρο εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και αμα μου δωθει η ευκαιρια σιγουρα θα τον ξανα επισκεφτω....Ισως με λιγοτερο αγχος και πιο ενεργος.....Ευχομαι η αναρτηση μου να ηταν χρησιμη
Έγινε τύπε, πιστεύω να πήρες καλό χαρτζιλίκι από τον κρασοκανατα για να γράψεις την που σου είπε. Σίγουρα βοήθησες να μην ξαναπατήσει κανένας στην τρωγλη του.Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω την πρωτη μου εμπειρια σαν αχαριος στο Nirvana.Mια προσφατη γνωριμια μου (με 5ετη εμπειρια στο παρελθον)με καταφερε να επισκεφτω για πρωτη φορα το Nirvana γενικα ενα Swinger club.Πηγαμε Παρασκευη και Σαββατο επειδη επιστρεφει στο νησι της σημερα..Εμενα προσωπικα μου αρεσε και το στυλ του μαγαζιου και η μουσικη που επαιζε.Πολυ ευγενικο προσωπικο με το χαμογελο στα χειλη οπως και ο ιδιοκτητης.Παρασκευη ειχε αρκετο κοσμο πανω απο 10-12 ζευγαρια εμεις φυγαμε 3,00 μετα απο εκει δεν γνωριζω και Σαββατο γινοταν χαμουλης μεχρι της 2,30 που φυγαμε...Οι ηλικιες ηταν απο 25-30 μεχρι και 50 θα ελεγα.Εγω σαν καινουργιος στον χωρο εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και αμα μου δωθει η ευκαιρια σιγουρα θα τον ξανα επισκεφτω....Ισως με λιγοτερο αγχος και πιο ενεργος.....Ευχομαι η αναρτηση μου να ηταν χρησιμη
Μα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,
Μα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,γενικοτητες
Ας απαντησω ενα προς ενα.Την Παρασκευη που πηγαμε σχετικα νωρις 11.15 με 11.30 ειχε 2 ζευγαρια....για μεγαλη μου εκπληξη ηταν το ενα μικρο σε ηλικια τους κοβω το πολυ 30χρονων...με το περας της ωρας μαζευτηκαν αλλα 10-12 ζευγαρια σιγουρα...2-3 ζευγαρια θα ελεγα 35 τα υπολοιπα 40+....1 ζευγαρι μου εκανε εμενα προσωπικα εντυπωση.Και οι 2 καλοντυμενοι και οι 2πολυ ομορφοι .Η γυναικα μια ξανθια σχετικα αυστηρο υφος με δερματινη φουστα..αυτοι ξεκινησαν και το παιχνιδιγια τουλαχιστον 45 λεπτα ηταν μεσα.Μπηκαν πρωτοι και ακολουΜα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,γενικοτητες
Έγινε τύπε, πιστεύω να πήρες καλό χαρτζιλίκι από τον κρασοκανατα για να γράψεις την που σου είπε. Σίγουρα βοήθησες να μην ξαναπατήσει κανένας στην
Αμα διαβασες την αναρτηση μου και δεν βιαζοσουν να κρινεις αμεσως θα εβλεπες οτι ειμαι καινουργιος στον χωρο αυτον.Περα απο αυτο εχω ανταλλαξει και δημοσια και με πμ με παλια μελη εδω μεσα ζητωντας μια καθοδηγηση.ΔΕΝ εχω παει στα αλλα για να ξερω αμα ειναι καλυτερα η οχι..εγω την εμειρια μου εγραψα και ηθελα να συμβαλλω στο νημα...Απο εκει περα διαβαζοντας πολλες σελιδες σε αυτα τα νηματα βλεπω οτι βγαζεις ενα μενος και ενα κομπλεξ απεναντι σε αλλους ...φιλικη συμβουλη ψαξτο...σε οποια νημα και να παω βλεπω να το σπαμαρεις και ειναι κριμαΈγινε τύπε, πιστεύω να πήρες καλό χαρτζιλίκι από τον κρασοκανατα για να γράψεις την που σου είπε. Σίγουρα βοήθησες να μην ξαναπατήσει κανένας στην τρωγλη του.