Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirisbull

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα, αντρας μονος μπαινει; Ή απαραιτητη προϋποθεση να συνοδευεται;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Καλησπερα, αντρας μονος μπαινει; Ή απαραιτητη προϋποθεση να συνοδευεται;
Τύπε πρέπει να έχεις και κάτι θηλυκό μαζί σου για να μπεις, συνηθιζεται πολλοί μπακουροι να μπαίνουν με γυναίκα που έχει και πουλάκι.

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

Manosaoua

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
Παιδια σήμερα στης 24:00 θα πάω μαζί με την κοπέλα μου είχαμε πάει και πριν δύο εβδομάδες ξανά πολύ κομπλέ το μαγαζί

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Παιδια σήμερα στης 24:00 θα πάω μαζί με την κοπέλα μου είχαμε πάει και πριν δύο εβδομάδες ξανά πολύ κομπλέ το μαγαζί
Τύπε μήπως τυχαίνει η κοπέλα σου να είναι κρος :confused::confused:. Περιέγραψε λίγο παραπάνω αυτό το κομπλέ που λες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Jarilo

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
εχει παει κανεις προσφατα παρασκευη?

Manosaoua

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
Ψάχνω κοπέλα για αύριο για νιρβάνα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885

Lakis78.

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.Με την τωρινη σχετικα προσφατη συντροφο θα θελαμε να επσκεφτουμε το εν λογω μαγαζι....Εγω 46 δεν εχω καμια εμπειρια η συντροφος εχει ...Καποιες συμβουλες για εναν αχαριο ??Ποια ημερα θα ηταν ιδανικοτερη?τι πρεπει να προσεξω?κτλ......

Lakis78.

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα...Επειδη απο οτι διαβαζω φαινεσαι γνωστης του αντικειμενου....ποια μερα θα ηταν η πιο ιδανικη

Lakis78.

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω την πρωτη μου εμπειρια σαν αχαριος στο Nirvana.Mια προσφατη γνωριμια μου (με 5ετη εμπειρια στο παρελθον)με καταφερε να επισκεφτω για πρωτη φορα το Nirvana γενικα ενα Swinger club.Πηγαμε Παρασκευη και Σαββατο επειδη επιστρεφει στο νησι της σημερα..Εμενα προσωπικα μου αρεσε και το στυλ του μαγαζιου και η μουσικη που επαιζε.Πολυ ευγενικο προσωπικο με το χαμογελο στα χειλη οπως και ο ιδιοκτητης.Παρασκευη ειχε αρκετο κοσμο πανω απο 10-12 ζευγαρια εμεις φυγαμε 3,00 μετα απο εκει δεν γνωριζω και Σαββατο γινοταν χαμουλης μεχρι της 2,30 που φυγαμε...Οι ηλικιες ηταν απο 25-30 μεχρι και 50 θα ελεγα.Εγω σαν καινουργιος στον χωρο εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και αμα μου δωθει η ευκαιρια σιγουρα θα τον ξανα επισκεφτω....Ισως με λιγοτερο αγχος και πιο ενεργος.....Ευχομαι η αναρτηση μου να ηταν χρησιμη

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω την πρωτη μου εμπειρια σαν αχαριος στο Nirvana.Mια προσφατη γνωριμια μου (με 5ετη εμπειρια στο παρελθον)με καταφερε να επισκεφτω για πρωτη φορα το Nirvana γενικα ενα Swinger club.Πηγαμε Παρασκευη και Σαββατο επειδη επιστρεφει στο νησι της σημερα..Εμενα προσωπικα μου αρεσε και το στυλ του μαγαζιου και η μουσικη που επαιζε.Πολυ ευγενικο προσωπικο με το χαμογελο στα χειλη οπως και ο ιδιοκτητης.Παρασκευη ειχε αρκετο κοσμο πανω απο 10-12 ζευγαρια εμεις φυγαμε 3,00 μετα απο εκει δεν γνωριζω και Σαββατο γινοταν χαμουλης μεχρι της 2,30 που φυγαμε...Οι ηλικιες ηταν απο 25-30 μεχρι και 50 θα ελεγα.Εγω σαν καινουργιος στον χωρο εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και αμα μου δωθει η ευκαιρια σιγουρα θα τον ξανα επισκεφτω....Ισως με λιγοτερο αγχος και πιο ενεργος.....Ευχομαι η αναρτηση μου να ηταν χρησιμη
Μα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,γενικοτητες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Έγινε τύπε, πιστεύω να πήρες καλό χαρτζιλίκι από τον κρασοκανατα για να γράψεις την :jerking::jerking: που σου είπε. Σίγουρα βοήθησες να μην ξαναπατήσει κανένας στην τρωγλη του.

Lakis78.

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Μα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,

Μα δεν μας ειπες τιποτα ειπες ποσο κοσμο ειδες αλλα ουτε τι κανατε τι ειδατε πως περασατε.ειπες ηταν ευγενικοι και χαμογελαστοι.και στο σουβλατσιδικο οταν παω με χαμογελο με μιλανε,δεν με βριζουν....ειπες εμεινες ικανοποιημενος αλλα δεν ειπες γιατι.δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της αναρτησης που αναφερεις. Αναφερεις τις ηλικιες αλλα και αυτο αοριστο. Καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει νεαρα ζευγαρια καποιος μπορει να καταλαβει οτι εχει 1-2 νεαρα και τα αλλα μεγαλα ζευγαρια,γενικοτητες
Ας απαντησω ενα προς ενα.Την Παρασκευη που πηγαμε σχετικα νωρις 11.15 με 11.30 ειχε 2 ζευγαρια....για μεγαλη μου εκπληξη ηταν το ενα μικρο σε ηλικια τους κοβω το πολυ 30χρονων...με το περας της ωρας μαζευτηκαν αλλα 10-12 ζευγαρια σιγουρα...2-3 ζευγαρια θα ελεγα 35 τα υπολοιπα 40+....1 ζευγαρι μου εκανε εμενα προσωπικα εντυπωση.Και οι 2 καλοντυμενοι και οι 2πολυ ομορφοι .Η γυναικα μια ξανθια σχετικα αυστηρο υφος με δερματινη φουστα..αυτοι ξεκινησαν και το παιχνιδιγια τουλαχιστον 45 λεπτα ηταν μεσα.Μπηκαν πρωτοι και ακολου
θησαν καποια αλλα ζευγαρια.Οπως ειπα ηταν η πρωτη μου φορα και ετσι κολλησα να παω μεσα καν να δω τιγινεται ειχα πολυ αγχος. ενω η δικια μου ηθελε πολυ..Μια ωριτσα και 4 ποτα αργοτερα οταν ειχαν μεινει τα μισα ατομα πηγα τελικα σε ενα δωματιο μεσα.,σε εκεινο που εχει μια πορτα..Ξεκιναει η δικια μου με πιπα ολα ωραια και καλα την βαζω στα 4 και μετα........μπαινει η ξαθια ριχνει μια ματια..και παει με το δικο της διπλα και ξεκινανε....απο εκει και περα εχω μονο που τους ακουγα δεν μπορουσα πλεον να λειτουργησω....Η δικια μου λεει ...ελα να δουμε και να σε πιπωνω...αλλα ντρεπομουν ξερω εγω...φευγοντας απο το δωματιο ριχνω μια κλεφτη ματια και ηταν 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ και οι δικες τους τους επαιρναν πιπα.....Ευελπιστω να εδωσα καποιες διευκρινησεις ..λιγο επιεικια ειναι η πρωτη μου αναρτηση που κανω απλα ηθελα να συμβαλλω και εγω λιγο στο νημα μπας και βοηθησω καποιον καινουγιο...

Αμα υπαρχουν ερωτησεις ευχαριστως να της απαντησω

Τελευταία τροποποίηση:

Lakis78.

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Έγινε τύπε, πιστεύω να πήρες καλό χαρτζιλίκι από τον κρασοκανατα για να γράψεις την :jerking::jerking: που σου είπε. Σίγουρα βοήθησες να μην ξαναπατήσει κανένας στην

Έγινε τύπε, πιστεύω να πήρες καλό χαρτζιλίκι από τον κρασοκανατα για να γράψεις την :jerking::jerking: που σου είπε. Σίγουρα βοήθησες να μην ξαναπατήσει κανένας στην τρωγλη του.
Αμα διαβασες την αναρτηση μου και δεν βιαζοσουν να κρινεις αμεσως θα εβλεπες οτι ειμαι καινουργιος στον χωρο αυτον.Περα απο αυτο εχω ανταλλαξει και δημοσια και με πμ με παλια μελη εδω μεσα ζητωντας μια καθοδηγηση.ΔΕΝ εχω παει στα αλλα για να ξερω αμα ειναι καλυτερα η οχι..εγω την εμειρια μου εγραψα και ηθελα να συμβαλλω στο νημα...Απο εκει περα διαβαζοντας πολλες σελιδες σε αυτα τα νηματα βλεπω οτι βγαζεις ενα μενος και ενα κομπλεξ απεναντι σε αλλους ...φιλικη συμβουλη ψαξτο...σε οποια νημα και να παω βλεπω να το σπαμαρεις και ειναι κριμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom