Mottomotto98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Πιθανώς το Σάββατο θα πάω με μια φίλη μου στο κλαμπ.. Αξίζει?
Να πας.. Θα δεις... Μονο να μην ειναι ντροπαλη η φιλη σου...Καλησπέρα! Πιθανώς το Σάββατο θα πάω με μια φίλη μου στο κλαμπ.. Αξίζει?
Τυπε ειδικά για πρωτάρηδες είναι ιδανικό.Καλησπέρα! Πιθανώς το Σάββατο θα πάω με μια φίλη μου στο κλαμπ.. Αξίζει?
Ποντάρω στο κλείσιμο ή ότι ξεκουμπιζεται ο βλακας ο Μάριος.Άσε να μιλήσει κανείς άλλος που πηγαίνει. Εσύ στο nirvana ούτε με μπαρμπα τον πρωθυπουργό δεν μπαίνεις. Άντε μπας και καθαρίσει η πλέμπα.
Αυτος με το 80s μαλλι ειναι ο Μαριος?Που ειναι και dj?Ποντάρω στο κλείσιμο ή ότι ξεκουμπιζεται ο βλακας ο Μάριος.
Ναι τυπε, αυτός ο καθυστερημένος είναι.Αυτος με το 80s μαλλι ειναι ο Μαριος?Που ειναι και dj?
Όχι δεν έχουμε δει κάτι.......ωραίο θα ήταν αυτό με υποχρεωτική τημ στολή για να έχει κ λίγο επιτέλους ενδιαφέρον !!Exει ανεβει μια αγγελια-post σε ιστοσελιδα γνωριμιων που λεει οτι το ΝΙΡΒΑΝΑ θα λειτουργησει την 25/10 με halloween παρτυ και ελευθερη εισοδο σε ανδρες μονους..Εχετε δει κατι?
Ίδια απορία εχω να πάω προ κοβιντ,έχει πάει κάποιος τελευταία?Εχει παει κανεις προσφατα?
Μειωμένος μόνο 2 3 ζευγάρια ας πούμε;εχω παει προσφατα ναι....Ο χωρος εμενα μου αρεσει..Και η μουσικη..Αλλα ο κοσμος ειναι αισθητα μειωμενος...
Καλησπερα... Μαλλον θα πρεπει να πας.. Να δεις..Ίδια απορία εχω να πάω προ κοβιντ,έχει πάει κάποιος τελευταία?
Επειδή έχω καιρό να πάω κ οι πιο πολλοί λένε ότι δεν έχει κόσμο γιαυτό ρώτησα, αξίζει να πάω εκεί η στα άλλα του Πειραιά..Καλησπερα... Μαλλον θα πρεπει να πας.. Να δεις..
Υπάρχει ειδικό νήμα + κριτικές, τύπε.Παίδες καλησπέρα ειμαι καινούργιος στο forum. Για το 2+2 στον Πειραιά γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι?