TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.189
μαναρι ας αφησουμε και κατι απο κοντα !!!Νίνα γιατί δεν βγαζεις μια φωτο, το στήθος σου γυμνό?Σίγουρα με αυτα που φοράς, φαίνεται μεγάλο, αλλά είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται?
μαναρι ας αφησουμε και κατι απο κοντα !!!Νίνα γιατί δεν βγαζεις μια φωτο, το στήθος σου γυμνό?Σίγουρα με αυτα που φοράς, φαίνεται μεγάλο, αλλά είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται?
Έχεις δίκιο βυζαρού μου, το καταλαβαίνω..ωστόσο απο κοντά οταν βρεθουμε,φρόντισε να φοράς μια μπλουζα που δεν την θες..γιατί θα την σκισω αμέσως και θα χωσω ολο μου το κεφάλι στις νινοβυζαρες,φιλωντας τις νοσριμες γιγαντιες ροζ σφαίρες..μαναρι ας αφησουμε και κατι απο κοντα !!!
ασπρο φανελακι χωρις σουτιεν !Έχεις δίκιο βυζαρού μου, το καταλαβαίνω..ωστόσο απο κοντά οταν βρεθουμε,φρόντισε να φοράς μια μπλουζα που δεν την θες..γιατί θα την σκισω αμέσως και θα χωσω ολο μου το κεφάλι στις νινοβυζαρες,φιλωντας τις νοσριμες γιγαντιες ροζ σφαίρες..
νεες τιμες για πιπα μονο !!
( η νεες τιμες για πιπα δεν ισχυουν για ατομα που μου ζαλιζουν το ερωτα εδω και 7 χρονια ! χωρις να εχουν ερθει ουτε μια φορα ! και για 2-3 συγκεκριμενα μελη του Μπουρδελα )
απο χειμωνα μαναρι ! ! !Α ρε μωρό μου πότε θα έρθεις Αθήνα να βρούμε και νέος την ευτυχία
Δημοσια παραδοχη....απο χειμωνα μαναρι ! ! !
Δημοσια παραδοχη....
Χθες συναντησα τη Νινα ,η καρδια μου πηγαινε να σπασει απο το αγχος. Ειχα θεμα και δεν μπορω να παω με trans..
Λοιπον,θυληκοτατη,καυλιαρα,χαλαρη...Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Τ-Ο τσιμπουκι,με γονατισε κυριολεκτικα και με στραγγιξε...
Επισης,μου ειπε μια αληθεια ζωης περι φοβου που μ εκανε να το σκεφτομαι μετα ...Μεγαλη σοφιστεια...
Νινα σ ευχαριστω και παλι,ησουν υπεροχη,απροσμενα υπεροχη..
Δημοσια παραδοχη....
Χθες συναντησα τη Νινα ,η καρδια μου πηγαινε να σπασει απο το αγχος. Ειχα θεμα και δεν μπορω να παω με trans..
Λοιπον,θυληκοτατη,καυλιαρα,χαλαρη...Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Τ-Ο τσιμπουκι,με γονατισε κυριολεκτικα και με στραγγιξε...
Επισης,μου ειπε μια αληθεια ζωης περι φοβου που μ εκανε να το σκεφτομαι μετα ...Μεγαλη σοφιστεια...
ούτε στο μυαλό μου να ήσουν..ασπρο φανελακι χωρις σουτιεν !
Κι εγώ φίλε, εχω τον ίδιο φόβο. Είναι πολύ καυλιαρα,θελω να την γλυφω ολη μέρα και αυτή να με τσιμπουκωνει,αλλά δεν ξέρω αν θέλω να κανω σεξ μαζί της.Είμαι σε δίλημμα, για τον ιδιο ακριβώς λόγο.Δημοσια παραδοχη....
νεες τιμες για πιπα μονο !!
( η νεες τιμες για πιπα δεν ισχυουν για ατομα που μου ζαλιζουν το ερωτα εδω και 7 χρονια ! χωρις να εχουν ερθει ουτε μια φορα ! και για 2-3 συγκεκριμενα μελη του Μπουρδελα )
αγαπω βεροια εχω ερθει πολλες φορες για μπουζουκια!!!Εμεις απο Βεροια Νινα ειμαστε ευπροσδεκτοι; Καλησπερα...
εχθες δεν ησουν κατω...
ημουν 1 εως 6 το πρωιεχθες δεν ησουν κατω...