Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ώστε 31 αυγουστου εχεις γεννεθλια, να σου φερουμε τουρτα με κερακια, να βαλεις και κατι άλλο στο στομα σου
Το χω παράπονο ! Τόσα χρόνια μια Τούρτα σε σχήμα πουτσας δεν μου έχουν βγάλειώστε 31 αυγουστου εχεις γεννεθλια, να σου φερουμε τουρτα με κερακια, να βαλεις και κατι άλλο στο στομα σου
κωλονοσκοπηση και λαρυγγοσκοπηση κανεις πιο συχνα ομως εεε???Το χω παράπονο ! Τόσα χρόνια μια Τούρτα σε σχήμα πουτσας δεν μου έχουν βγάλει
Χαχα λαρυγγοσκοπηση καθημερινά ατέλειωτες ώρες και εκτός δουλειάς ...... Γενικός προσωπικά μου αρεσει το παιχνίδι τα φιλιά ή αγγελίες και το πολύ γλειψιμο αυτο θεωρο οτι είναι το καλύτερο σεξκωλονοσκοπηση και λαρυγγοσκοπηση κανεις πιο συχνα ομως εεε???
εισαι μεγαλο μουτρακι!!!!χαχαχαχαα...καυλιαρικοΧαχα λαρυγγοσκοπηση καθημερινά ατέλειωτες ώρες και εκτός δουλειάς ...... Γενικός προσωπικά μου αρεσει το παιχνίδι τα φιλιά ή αγγελίες και το πολύ γλειψιμο αυτο θεωρο οτι είναι το καλύτερο σεξ
Κωλονοσκοπηση κανω τακτικά ! (Λόγω δεύτερου επαγγέλματος )
Προσωπική ζωή μου αρεσει μόνο το παιχνίδι ατέλειωτες ώρες ότι ανέφερα πιο πανω...
Ιατρικη κωλονοσκοπηση έκανα προ 2 ετιας προληπτικά (ίσως και ή μεγαλύτερη πουτσα με καμερα που έχω φαει στην ζωη μου )
Να σε καλα ρε baby ....εισαι μεγαλο μουτρακι!!!!χαχαχαχαα...καυλιαρικο
χαρηκα για την γνωριμια!!!Να σε καλα ρε baby ....
(Λόγω δεύτερου επαγγέλματος )νοσοκομα σε γαστρεντερολογο εισαι?Χαχα λαρυγγοσκοπηση καθημερινά ατέλειωτες ώρες και εκτός δουλειάς ...... Γενικός προσωπικά μου αρεσει το παιχνίδι τα φιλιά ή αγγελίες και το πολύ γλειψιμο αυτο θεωρο οτι είναι το καλύτερο σεξ
Κωλονοσκοπηση κανω τακτικά ! (Λόγω δεύτερου επαγγέλματος )
Προσωπική ζωή μου αρεσει μόνο το παιχνίδι ατέλειωτες ώρες ότι ανέφερα πιο πανω...
Ιατρικη κωλονοσκοπηση έκανα προ 2 ετιας προληπτικά (ίσως και ή μεγαλύτερη πουτσα με καμερα που έχω φαει στην ζωη μου )
Στην βραδυνή δουλειά αναφέρομαι(Λόγω δεύτερου επαγγέλματος )νοσοκομα σε γαστρεντερολογο εισαι?
ειχαμε δυνατο κορμι τωρα ξεκιναμε κ στεγνώνουμε οτι εμεινε ,οταν ερθεις θα ειμαστε πετρα απο κατω προς τα πανω νιναρα να μας ευχαριστηθεις μετραμε για αθηνα
τρελος γαμιας!!!Καυλα είναι !!! Την γαμαει την μικρή ασταμάτητα
ολα τα blackedraw ειναι ενα και ενα !!!!![xhamster]] πολυ φιλη σου η κυρια
Νινάρα μου καλησπέρα. Είμαι στην πόλη σου. Θέλω να σε δω απόψε κιόλας. Πού μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου. Ευχαριστώ.
ποσες μερες θα μεινεις ??? γιατι δεν παιζει να κατεβω σημερα λεω να λιώσω στο φαει και στις ταινειες......Νινάρα μου καλησπέρα. Είμαι στην πόλη σου. Θέλω να σε δω απόψε κιόλας. Πού μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου. Ευχαριστώ.
Αύριο μαζί σου.ποσες μερες θα μεινεις ??? γιατι δεν παιζει να κατεβω σημερα λεω να λιώσω στο φαει και στις ταινειες......
απο αυριο θα ειμαι κατω ..... ....
για να με βρεις τσεκαρε την σελιδα 01