TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.173
σταθερα !!Νίνα είσαι θεσσαλονικη αυτές τις μέρες ;
σταθερα !!Νίνα είσαι θεσσαλονικη αυτές τις μέρες ;
αν εξαιρέσεις κάποιους πελάτες που έρχονται για να τους τα ( πονάω να τα σφαλιαριζω να τα χτυπαω κτλ γιατί έτσι την βρίσκουν )Νινάρα έχεις χτυχπήσει ποτέ άντρα στα αρχίδια; Αν ναι πως έγεινε η φάση; Και για ποιο λόγο; -Ξέρω ψιλοάκυρη η ερώτηση...
πολυ λυπαμαι που σου χουν κανει πεσιμο, εγω θεωρω να μαζευτουν παλιοι κ νεοι πελατες το δεκεμβρη που κλεινεις 7 χρονια για ενα gang bangαν εξαιρέσεις κάποιους πελάτες που έρχονται για να τους τα ( πονάω να τα σφαλιαριζω να τα χτυπαω κτλ γιατί έτσι την βρίσκουν )
σε γενικές γραμμές η περισσοτερο τα θέλουν πιπιλά γλωσσίτσα και τα δυο μέσα στο στομα!! να τα κάνεις γαργάρα - φιλάκια κτλπ !
τώρα αν εννοείς αν μου εχει επιτεθεί κάποιος και αν εχει χρειαστεί να τον κοπανησω στα αρχιδια ! στα 7 χρονιά που κλεινω φέτος τον Δεκέμβριο εχει τύχη να μου επιτεθούν 5 φορες ... (δεν χρειάστηκε να τους χτυπήσω στα αρχιδια )
υγ (παλι αν εννοιες κάποιους τύπους που είναι αρχιδια και στην ψυχη ! αυτούς ούτε τους μιλάω ούτε να βλέπω θέλω ..)
σου νιναρα καυλα! ΠΟια σταση σου αρεσει περισσοτερο?:-* :-* :-* :-* :-*
καλημερούδια σε ολους !!! καλη εβδομαδα !!!
σημερα ρεπουδακι ! ξανα κατω (σελιδα01) από τριτη εως κυριακη 01:00 - 5:30
όχι πέσιμο παιδί μου ... ποτέ δεν εχέι γινεί κατι τέτοιο ...(εχουμε πολύ αστυνομια στην περιοχη)πολυ λυπαμαι που σου χουν κανει πεσιμο, εγω θεωρω να μαζευτουν παλιοι κ νεοι πελατες το δεκεμβρη που κλεινεις 7 χρονια για ενα gang bang
ολες !Γεια σου νιναρα καυλα! ΠΟια σταση σου αρεσει περισσοτερο?
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρων... Θα τα θέλεις ξυρισμένα φαντάζομαι πιο πολύ...αν εξαιρέσεις κάποιους πελάτες που έρχονται για να τους τα ( πονάω να τα σφαλιαριζω να τα χτυπαω κτλ γιατί έτσι την βρίσκουν )
σε γενικές γραμμές η περισσοτερο τα θέλουν πιπιλά γλωσσίτσα και τα δυο μέσα στο στομα!! να τα κάνεις γαργάρα - φιλάκια κτλπ !
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρων... Θα τα θέλεις ξυρισμένα φαντάζομαι πιο πολύ...
κοψε τα αγγλικα όταν θελω θα σου απαντησο καλο βραδυ (αυριο θα μπ εμαιλ και βιπερ)sou esteila kai sto VIBER
υπνο δεν εχεις πρωινος πρωινος!!! σκ θα είμαι εδώ δευτερα πρωι στα καπακια μετα από δουλεια θα παω σανι για ένα βραδυ και θα γυρισο τριτη απόγευμα !νιναρα σε ποια παραλια πας για μπανιο να σε θαυμασουμε?
η φωτο που ανεβασα είναι από παραλια μπροστα στο σπιτι μου ...θελεις παρεα για θαλασσα? νομιζα ότι κυνηγας μοναχικες παραλιες από τις φωτο που ανεβασες
εξοχικο όχι πατρικο ναι !εξοχικο εννοεις? σπιτια δεν βλεπω γυρω. που να μενεις αραγε