TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Χειλαρες!!!ολο καυλα!! :-* :-* :-* :-*
καλημέρα μωρο μου ! ! ( να σε καλα )δεν μου προκαλει εντυπωση ποσο καυλωμενη ειναι η θεσσαλονικη μαζι σου....μου κανει εντυπωση ομως που εισαι τετοια καυλα και που ειμαι σιγουρος οτι σηκωνεις γυρω σου πολλες πουτσες...εισαι μεγαλη καυλα...η μεγαλυτερη...για αυτο και εγω θα παω για πρωινο ....ντουζακι...το εχω αναγκη πλεον..
καλημέρα καλημέρα !!! :-* :-*καλημέρα μωράκι μου γλυκό :-* :-* :-*
pm no?
Νινάρα πρέπει να μου λύσεις το εξής πρόβλημα, που σίγουρα θα έχουν και οι περισσότεροι πελάτες σου: Πως γίνεται να σου γαμήσω το στόμα ενώ ταυτόχρονα να γλύφω τις βυζάρες σου;;;
ελα μωρε τίποτα δεν είναι δύσκολο έρχεσαι για πιπα στις πετάω στο στομα τις πιπίλας μου μεγαλωνεις τα ρογιδια ! πεφτω στα γόνατα στον αρπαζω ολο στο στομα και το παμε εναλαξ ! μια σου δίνω βυζαρες για θηλασμο μια μου τον καρφώνεις ολον μεσα στο στομα ! δεν θα αντέξεις πολύ πίστεψε με !Νινάρα πρέπει να μου λύσεις το εξής πρόβλημα, που σίγουρα θα έχουν και οι περισσότεροι πελάτες σου: Πως γίνεται να σου γαμήσω το στόμα ενώ ταυτόχρονα να γλύφω τις βυζάρες σου;;;
Το μικρό σου δαχτυλάκι να μου τον ακουμπίσει θα εκραγεί, και θα σε πνίξω στα χύσια.Μετά θα μου πέσει και τέρμα το πάρτυ...Για αυτό θα είμαι εξοπλισμένος με το μπλε χαπάκι! 3-4 συνεχόμενες!!! Πως να αντέξει άνδρας μαζύ σου αλλιώς;ελα μωρε τίποτα δεν είναι δύσκολο έρχεσαι για πιπα στις πετάω στο στομα τις πιπίλας μου μεγαλωνεις τα ρογιδια ! πεφτω στα γόνατα στον αρπαζω ολο στο στομα και το παμε εναλαξ ! μια σου δίνω βυζαρες για θηλασμο μια μου τον καρφώνεις ολον μεσα στο στομα ! δεν θα αντέξεις πολύ πίστεψε με !
(είμαι gym μιλάμε)
Βυζαρες και χειλαρες για πολυυυυυυ χυσιμο! Γεια σου καυλιαρα νινα!
Βυζαρες Χειλαρες Καυλες!!!
:o :o :oμα τι ειναι αυτα που λες?θες παλι να χυνω για σενα?ομπωωωωω
φτύσιμο και πιπιλά !Το μικρό σου δαχτυλάκι να μου τον ακουμπίσει θα εκραγεί, και θα σε πνίξω στα χύσια.Μετά θα μου πέσει και τέρμα το πάρτυ...Για αυτό θα είμαι εξοπλισμένος με το μπλε χαπάκι! 3-4 συνεχόμενες!!! Πως να αντέξει άνδρας μαζύ σου αλλιώς;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Βυζαρες και χειλαρες για πολυυυυυυ χυσιμο! Γεια σου καυλιαρα νινα!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Βυζαρες Χειλαρες Καυλες!!!