TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
σπιτι - αυτοκινητο οταν ειμαι στην δουλεια κατωΓκαύλα ατελείωτη μόνο μετά τις 12.00 κάνεις ραντεβού?
σπιτι - αυτοκινητο οταν ειμαι στην δουλεια κατωΓκαύλα ατελείωτη μόνο μετά τις 12.00 κάνεις ραντεβού?
Τέτοια κοπέλα δεν θα βρεις άκου που στο λέω εγώ και 1500 ακόμα κάτι ξέρουμεαφου δεν μ θελει ρε δεν τ βλέπεις??
πω πω δηλωσεις ! :o :o :o :o :o πως φαινεται οτι εισαι τις παλια σχολης !!!Τέτοια κοπέλα δεν θα βρεις άκου που στο λέω εγώ και 1500 ακόμα κάτι ξέρουμε
Σπίτι, hotel και αυτοκίνητο και τα μάτια πάντα κάτω, παλιό αθηναίε , μας κάνεις και τον δύσκολο, ααααα την προίκα ξέχασα ντανκα ντανκα και το μετρητό και το αμπέλι κάτω στη ρεματιά, ούτε ο άνεμος δεν την άγγιξε εκτός από το φως της λαμπρής τίποτα λαμπερό δεν γεύτηκε,, να το πάρεις το κορίτσι να το πάρεις
Τέτοια κοπέλα δεν θα βρεις άκου που στο λέω εγώ και 1500 ακόμα κάτι ξέρουμε
Σπίτι, hotel και αυτοκίνητο και τα μάτια πάντα κάτω, παλιό αθηναίε , μας κάνεις και τον δύσκολο, ααααα την προίκα ξέχασα ντανκα ντανκα και το μετρητό και το αμπέλι κάτω στη ρεματιά, ούτε ο άνεμος δεν την άγγιξε εκτός από το φως της λαμπρής τίποτα λαμπερό δεν γεύτηκε,, να το πάρεις το κορίτσι να το πάρεις
Άντε παιδία μου με το καλό και ση νύφη τα μάτια σου στο βατραχομουριθ τ παρω θ τ παρω
Άντε παιδία μου με το καλό και ση νύφη τα μάτια σου στο βατραχομουρι
Και όταν μιλάει ο άντρας το κεφάλι κάτω ναι άντρα μου ναι λεβέντη μου θα λες
σπιτι - αυτοκινητο οταν ειμαι στην δουλεια κατω
ελα μια στο αυτοκινητο εστω για πιπα να σε γνωρισο και μετα οτι θελεις και απο νωρις ετσι στο ασχετο χωρις να ξερω τον αλλον δεν εχει ραντεβου απο νωρις αλλιως θα δουλευα με αγγελιαΑυτό λέω ρε μωρό αφού κάτω είσαι μετά τις 12.00 άρα μόνο μετά τις 12.00 . Πιο νωρίς μόνο για μένα.....
ελα μια στο αυτοκινητο εστω για πιπα να σε γνωρισο και μετα οτι θελεις και απο νωρις ετσι στο ασχετο χωρις να ξερω τον αλλον δεν εχει ραντεβου απο νωρις αλλιως θα δουλευα με αγγελια
Νινα κανεις καλη πιπα?
να σε καλα ρε φατσα ! ;) ;) ;)Γεια σου ρε ΝΙΝΑ,κουκλαρα...
Μας εχεις παλαβωσει ολους.....
να σε καλα ρε φατσα ! ;) ;) ;)
Ποτε θα ρθω καμμια βολτα,χαμος θα γινει...να σε καλα ρε φατσα ! ;) ;) ;)
12 10 εγω!!!!!!!νινα?12:15 θα εισαι κατω?λεω να ειμαι ο πρωτος που θα σε φαει σημερα...εχει τα τυχερα του ο πρωτος?
κατω θα ειμαινινα?12:15 θα εισαι κατω?λεω να ειμαι ο πρωτος που θα σε φαει σημερα...εχει τα τυχερα του ο πρωτος?