TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.005
γουστα ειναι αυτα !μπλιαχ...ανωμαλη!!!χαχαχα
γουστα ειναι αυτα !μπλιαχ...ανωμαλη!!!χαχαχα
γουστα ειναι αυτα !
συμφωνω μαζι σουΚαι όταν είναι ωραία η παρτενέρ τα γούστα είναι γούστα,, καλησπέρα
αμα σου αρεσει αυτό ανωμαλια είναι καλε!!!!χαχαχα...πλακα κανω φυσικα...εννοείτε είναι γουστα δεν το συζητάμε!
αμα σου αρεσει αυτό ανωμαλια είναι καλε!!!!χαχαχα...πλακα κανω φυσικα...εννοείτε είναι γουστα δεν το συζητάμε!
πανω κεφαλι δεν εχει αυτη η καυλα?
προσωπικα δεδομενα ειπαμε τα κραταμε για την παρτη μας .... οποιος θελει να με δει κανει μια βολτα κατω και με βρισκειεχει αλλα δεν μ τ δειχνει
προσωπικα δεδομενα ειπαμε τα κραταμε για την παρτη μας .... οποιος θελει να με δει κανει μια βολτα κατω και με βρισκει
οχι δεν πηγα σημερα απο αυριο θα ειμαι κατω και λεω να παρω και ταβλετ μαζι μου να ανεβαζω φωτο απο δουλεια live streaming !Απο το μετωπο μεταδιδεις?
οχι δεν πηγα σημερα απο αυριο θα ειμαι κατω και λεω να παρω και ταβλετ μαζι μου να ανεβαζω φωτο απο δουλεια live streaming !
Κούκλα είναι κούκλα !πανω κεφαλι δεν εχει αυτη η καυλα?
;)Κούκλα είναι κούκλα !
προσωπικα δεδομενα ειπαμε τα κραταμε για την παρτη μας .... οποιος θελει να με δει κανει μια βολτα κατω και με βρισκει
αφου δεν μ θελει ρε δεν τ βλέπεις??Βατραχομουρη δεν είναι 500 χιλ μακριά,, ούτε 4 ώρες δεν είναι, το έχεις φάει το κορίτσι από μακριά έλα και από κοντά να ησυχάσεις, ειδικά μετά από τόσο ταξίδι όλο και κάτι παραπάνω θα σου κάνει , ελπίζω να μην το ερωτευτείς και πάτε το πρωί σε γάμο κοινωνία
αφου δεν μ θελει ρε δεν τ βλέπεις??