TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.013
χαχα !! καλα μωρο μου σπιτι πινω καφεδακι !!! και περιμενω ποτε θα ερθει η δευτερα να παρω το αυτοκινητο !! εσυ τι κανεις ?Σιγα,μας πιτσιλισες!!!!!
Μπεμπα τι κανεις?Ολα καλα?
χαχα !! καλα μωρο μου σπιτι πινω καφεδακι !!! και περιμενω ποτε θα ερθει η δευτερα να παρω το αυτοκινητο !! εσυ τι κανεις ?Σιγα,μας πιτσιλισες!!!!!
Μπεμπα τι κανεις?Ολα καλα?
Γεια σου Νιναρα τι κανεις ??ετσι δωστα ολα !!
τελεια μωρο μου ;) ;) ;) εσυ ????Γεια σου Νιναρα τι κανεις ??
τελεια μωρο μου ;) ;) ;) εσυ ????
ελπιζω να αναθεωρησες λιγακι σχετικα.. χωρατο μην δινεις βαση
θα κανω μια επαλειψη σημερα κατω απο τα ματια και θα σου πω το πρωιελπιζω να αναθεωρησες λιγακι σχετικα.. χωρατο μην δινεις βαση
ναιιιιι! να σκεπτεσαι ποσο χρηστηκο ειναι πλακα κανω.θα κανω μια επαλειψη σημερα κατω απο τα ματια και θα σου πω το πρωι
Όλα καλα,στη δουλεια...χαχα !! καλα μωρο μου σπιτι πινω καφεδακι !!! και περιμενω ποτε θα ερθει η δευτερα να παρω το αυτοκινητο !! εσυ τι κανεις ?
αυτα ειναι !!!Όλα καλα,στη δουλεια...
Θα δω τον ΑΖΑ αργοτερα για μπυρονια....
Χρωσταω μια βολτα σε σενα να σου δειξω κατι που σου ειχα πει,αν θυμασαι...
αυτη ειναι η μαλακια οτι πινεται χτυπαει μετα κατευθειαν κατωΘα μυριζει...μπυρα όμως!!!!!!!!!!
Θα τον πω να πιει καμμια...κολωνια...αυτη ειναι η μαλακια οτι πινεται χτυπαει μετα κατευθειαν κατω
τα βλεπεις ? ενω το εχουμε το γιατρικο πρεπει να σα κυνηγαμε για να σα το δωσουμε χωρατο ξανα μην δωσεις βασηαυτα ειναι !!!
κατω θα ειμαι σημερα ! ξανα απο τεταρτη ξανα .... ......
πες τον ΑΖΑ οτι θελω το γλυκο του σπερμα για μασκες !!!
Θα τον πω να πιει καμμια...κολωνια...
χρειαζομαι την βοηθεια σας !! πρεπει να εχω γεμισει ενα μπολ μεχρι αυριο ! για να ξεκινησω τις μασκες
αυτα ειναι !!!
κατω θα ειμαι σημερα ! ξανα απο τεταρτη ξανα .... ......
πες τον ΑΖΑ οτι θελω το γλυκο του σπερμα για μασκες !!!
[move]
θελω να μου τα δώσεις ολα μεσα[/move]
μμμμμμΜια μερα θα σταζουν μεσα στον οισοφαγο σου και την επομενη θα τα παρεις για τη μασκα που θελεις