Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,7%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,6%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 286 36,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    788

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
εγω δεν θελω ν τ σφιξεις αν μπορεις ν τ κατάπιεις
ειναι προτιμοτερο να τα καταπιεις γιατι το στομαχι εχει οξεα που σκοτωνουν τα παντα,αν τα φτυσεις θα καλησουν στ δοντια και αν υπαρχουν πληγες ακομα και απο το βουρτισμα θα περασουν στο αιμα.damn η μορφωση δεν κρυβεται lol  :dancing:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
ειναι προτιμοτερο να τα καταπιεις γιατι το στομαχι εχει οξεα που σκοτωνουν τα παντα,αν τα φτυσεις θα καλησουν στ δοντια και αν υπαρχουν πληγες ακομα και απο το βουρτισμα θα περασουν στο αιμα.damn η μορφωση δεν κρυβεται lol  :dancing:

τα κατάπινεις συχνα μουτρο???????

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
τα κατάπινεις συχνα μουτρο???????
και για τον β' παγκσμιο πολεμο ξερω δεν σημαινει οτι πολεμησα εκει! Δεν ειναι ολες οι γνωσεις βιωματα!! Ξερω γιατι εχω συζησει 4φορες με εξελισημα πουτανακια και μου τα επιναν! Οπως ειπα..η γνωση δεν κρυβεται!! :dancing:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.013
και για τον β' παγκσμιο πολεμο ξερω δεν σημαινει οτι πολεμησα εκει! Δεν ειναι ολες οι γνωσεις βιωματα!! Ξερω γιατι εχω συζησει 4φορες με εξελισημα πουτανακια και μου τα επιναν! Οπως ειπα..η γνωση δεν κρυβεται!! :dancing:
πως φαινεται ο έμπειρος ο αντρας !! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
πως φαινεται ο έμπειρος ο αντρας !! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν ελεγες χιουμορακιας θα μου αρεσε καλυτερα..δεν θα ειχα την παραμικρη υποψια πως το ειπες ειρωνικα :(οπως και να εχει εσενα δεν σου κακιωνω..ειμαι τρυφερος με τις γυναικες.ο βατραχος ας κλαψει :)

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.013
αν ελεγες χιουμορακιας θα μου αρεσε καλυτερα..δεν θα ειχα την παραμικρη υποψια πως το ειπες ειρωνικα :(οπως και να εχει εσενα δεν σου κακιωνω..ειμαι τρυφερος με τις γυναικες.ο βατραχος ας κλαψει :)
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
κλεω ρ μουτρο αλλα γιατι δ τ εχω γνωρισει όχι γ άλλο λογο

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
κλεω ρ μουτρο αλλα γιατι δ τ εχω γνωρισει όχι γ άλλο λογο
για τα χρονια που πηγαν χαμενα..προτου γνωρισω εσενα..θα το ξαναπω ολα τα καλα κομματια στο βορρα ειναι!! και εχεις αφησει και τον βατραχο να κλαιει..ντροπη!  :)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
ειμαι στη λιστα αγαπη μου? βατραχακι δεν ειδα παντως! θα ηθελα να σε παω σε ενα πολυ καθαρο ξενοδοχειο..με πολυ καθαρα σεντονια και να σου κανω εναν πολυ βρωμικο ερωτα! γυναικες ομορφες!!

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
θα της κανεις κ παιδι????
θα το βαπτησεις? βρε εγω λεω ομορφα πραγματα!μην μου τη χαλας! βασικα θα μπορουσα να της δινω ατελειωτα γλωσσοφιλα στην τρυπουλα της :kissass: αν με ηθελε φυσικα :(

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
ειμαι στη λιστα αγαπη μου? βατραχακι δεν ειδα παντως! θα ηθελα να σε παω σε ενα πολυ καθαρο ξενοδοχειο..με πολυ καθαρα σεντονια και να σου κανω εναν πολυ βρωμικο ερωτα! γυναικες ομορφες!!

θα της κανεις κ παιδι????

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
θα το βαπτησεις? βρε εγω λεω ομορφα πραγματα!μην μου τη χαλας! βασικα θα μπορουσα να της δινω ατελειωτα γλωσσοφιλα στην τρυπουλα της :kissass: αν με ηθελε φυσικα :(

απ τ πολλα σεροπια ξενερωνω

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
:kissass2:
απ τ πολλα σεροπια ξενερωνω
ααα χανεις..αυτα τα σεροπια απο το κορμακι της θα επινα με χαρα.ξερω οτι αλλο εννοουσες αλλα ηθελα να αφησω αλλη μια φορα την αναγκη μου για βρωμικο ερωτα μαζι της  :kissass:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
:kissass2:ααα χανεις..αυτα τα σεροπια απο το κορμακι της θα επινα με χαρα.ξερω οτι αλλο εννοουσες αλλα ηθελα να αφησω αλλη μια φορα την αναγκη μου για βρωμικο ερωτα μαζι της  :kissass:
ξερω ότι εχω πιει ένα λιτρο ρακη ακομα είμαι καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom