TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.013
Κορμαρα!!!
Κορμαρα!!!
εγω δεν θελω ν τ σφιξεις αν μπορεις ν τ κατάπιειςκαλησπερα απο θεσσαλονικη ! ! !κρατα ορεξης καποια στιγμη θα ερθω !
:o :o :o :o :o :oεγω δεν θελω ν τ σφιξεις αν μπορεις ν τ κατάπιεις
ειναι προτιμοτερο να τα καταπιεις γιατι το στομαχι εχει οξεα που σκοτωνουν τα παντα,αν τα φτυσεις θα καλησουν στ δοντια και αν υπαρχουν πληγες ακομα και απο το βουρτισμα θα περασουν στο αιμα.damn η μορφωση δεν κρυβεται lolεγω δεν θελω ν τ σφιξεις αν μπορεις ν τ κατάπιεις
ειναι προτιμοτερο να τα καταπιεις γιατι το στομαχι εχει οξεα που σκοτωνουν τα παντα,αν τα φτυσεις θα καλησουν στ δοντια και αν υπαρχουν πληγες ακομα και απο το βουρτισμα θα περασουν στο αιμα.damn η μορφωση δεν κρυβεται lol
και για τον β' παγκσμιο πολεμο ξερω δεν σημαινει οτι πολεμησα εκει! Δεν ειναι ολες οι γνωσεις βιωματα!! Ξερω γιατι εχω συζησει 4φορες με εξελισημα πουτανακια και μου τα επιναν! Οπως ειπα..η γνωση δεν κρυβεται!!τα κατάπινεις συχνα μουτρο???????
πως φαινεται ο έμπειρος ο αντρας !!και για τον β' παγκσμιο πολεμο ξερω δεν σημαινει οτι πολεμησα εκει! Δεν ειναι ολες οι γνωσεις βιωματα!! Ξερω γιατι εχω συζησει 4φορες με εξελισημα πουτανακια και μου τα επιναν! Οπως ειπα..η γνωση δεν κρυβεται!!
αν ελεγες χιουμορακιας θα μου αρεσε καλυτερα..δεν θα ειχα την παραμικρη υποψια πως το ειπες ειρωνικα οπως και να εχει εσενα δεν σου κακιωνω..ειμαι τρυφερος με τις γυναικες.ο βατραχος ας κλαψειπως φαινεται ο έμπειρος ο αντρας !!
αν ελεγες χιουμορακιας θα μου αρεσε καλυτερα..δεν θα ειχα την παραμικρη υποψια πως το ειπες ειρωνικα οπως και να εχει εσενα δεν σου κακιωνω..ειμαι τρυφερος με τις γυναικες.ο βατραχος ας κλαψει
κλεω ρ μουτρο αλλα γιατι δ τ εχω γνωρισει όχι γ άλλο λογοαν ελεγες χιουμορακιας θα μου αρεσε καλυτερα..δεν θα ειχα την παραμικρη υποψια πως το ειπες ειρωνικα οπως και να εχει εσενα δεν σου κακιωνω..ειμαι τρυφερος με τις γυναικες.ο βατραχος ας κλαψει
για τα χρονια που πηγαν χαμενα..προτου γνωρισω εσενα..θα το ξαναπω ολα τα καλα κομματια στο βορρα ειναι!! και εχεις αφησει και τον βατραχο να κλαιει..ντροπη!κλεω ρ μουτρο αλλα γιατι δ τ εχω γνωρισει όχι γ άλλο λογο
για τα χρονια που πηγαν χαμενα..προτου γνωρισω εσενα..θα το ξαναπω ολα τα καλα κομματια στο βορρα ειναι!! και εχεις αφησει και τον βατραχο να κλαιει..ντροπη!
ειμαι στη λιστα αγαπη μου? βατραχακι δεν ειδα παντως! θα ηθελα να σε παω σε ενα πολυ καθαρο ξενοδοχειο..με πολυ καθαρα σεντονια και να σου κανω εναν πολυ βρωμικο ερωτα! γυναικες ομορφες!!
θα το βαπτησεις? βρε εγω λεω ομορφα πραγματα!μην μου τη χαλας! βασικα θα μπορουσα να της δινω ατελειωτα γλωσσοφιλα στην τρυπουλα της αν με ηθελε φυσικαθα της κανεις κ παιδι????
ειμαι στη λιστα αγαπη μου? βατραχακι δεν ειδα παντως! θα ηθελα να σε παω σε ενα πολυ καθαρο ξενοδοχειο..με πολυ καθαρα σεντονια και να σου κανω εναν πολυ βρωμικο ερωτα! γυναικες ομορφες!!
θα το βαπτησεις? βρε εγω λεω ομορφα πραγματα!μην μου τη χαλας! βασικα θα μπορουσα να της δινω ατελειωτα γλωσσοφιλα στην τρυπουλα της αν με ηθελε φυσικα
ααα χανεις..αυτα τα σεροπια απο το κορμακι της θα επινα με χαρα.ξερω οτι αλλο εννοουσες αλλα ηθελα να αφησω αλλη μια φορα την αναγκη μου για βρωμικο ερωτα μαζι τηςαπ τ πολλα σεροπια ξενερωνω
ξερω ότι εχω πιει ένα λιτρο ρακη ακομα είμαι καλα...ααα χανεις..αυτα τα σεροπια απο το κορμακι της θα επινα με χαρα.ξερω οτι αλλο εννοουσες αλλα ηθελα να αφησω αλλη μια φορα την αναγκη μου για βρωμικο ερωτα μαζι της
εγω φτιαχνομαι με το γυναικειο αποσταγμα λες και ηταν χτες..που σου 'γλυφα επιμονα..τα στηθη τα βελουδινα..ξερω ότι εχω πιει ένα λιτρο ρακη ακομα είμαι καλα...